Jose

OFFLINE

HELDERVOELEND –WETEND BEWUSTZIJNSCOACH  JOSE

Van Harte welkom bij Puur Medium® .

Mijn naam is Jose. Ik ben heldervoelend en -wetend bewustzijnscoach,  op verzoek  leg ik de Lenormand kaart.  Ook heb ik de Online-training Lenormand bij Mireille gevolgd. Graag ondersteun ik je graag op weg met al je levensvragen. Daarbij maak ik o.a. gebruik van mijn heldervoelen en helderweten en onder andere de Lenormandkaarten.

Mijn doel: Mijn doel is je bewust te maken van triggers, oude patronen vanuit overleving en je hierin te begeleiden naar kracht, zelfvertrouwen en liefdevol zijn in de eerste plaats voor jezelf.  Een wijze les die ik geleerd heb is dat wat je jezelf niet schenkt kun je de ander niet geven. Desgewenst leg ik de kaarten erbij en ik maak dan gebruik van onder andere: De Aimée`s symboolkaarten, Engelenkaarten en de wijsheid van het gouden pad Orakelkaarten.

VAARDIGHEDEN: Heldervoelend en -wetend Bewustzijnscoach, Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work, Natuurmystiek, EMDR, Rouwverwerking, Geweldloze communicatie, Rationele Emotieve Therapie, Spirituele begeleiding, Ontspanningsoefeningen. Legging met verschillende kaartendecks.

SPECIALISMEDoorgronden situatie/personen, Proces. Ik -versterking, Innerlijke groei en bewustwording, Begeleiden/coachen in spirituele groei, waarnemen d.m.v. kennis, levenservaring en de hulp van mijn begeleiders.

SPECIALS: Ik maak binnen het team van Puur Medium deel uit van het screenteam. Ik heb een eigen praktijk met meer dan 15 jaar ervaring. Ik heb de Online-training Lenormand bij Mireille gevolgd.

KARAKTER: Empathisch, Eerlijk, No nonsens, Duidelijk, Down to earth,  Positief ingesteld, Doorzetter, Zorgzaam, kan ook pittig zijn maar altijd vanuit een liefdevolle verbinding.

Sterrenbeeld: Steenbok
Ascendant: 
Maagd

ALVAST WAT INFORMATIE OVER MIJZELF EN MIJN WERKWIJZE: Ik ondersteun je graag op weg met al je levensvragen. Daarbij maak ik o.a. gebruik van mijn heldervoelen en helderweten en onder andere de Lenormandkaarten.

Daarnaast ben ik opgeleid tot hypno- en regressietherapeut en heb inmiddels meer dan vijftien jaar ervaring vanuit het werken in mijn eigen praktijk. Ik begeleid en coach mensen naar innerlijke groei en bewustwording en begeleid ze mede in hun spirituele groei Dit doe ik vanuit kennis, levenservaring en de hulp van mijn begeleiders. In liefdevolle verbinding ondersteun ik je graag in je proces.

Vragen die mij veel gesteld worden zijn:

 • Ik zit niet lekker in mijn vel, maar kan er niet de vinger op leggen, kun je mij inzichten geven?
 • Ik ben onzeker over een situatie of een persoon, waardoor komt dat?
 • Kun je mij bevestigen in wat ik voel?
 • Klopt mijn intuïtie?
 • Ik ben verdrietig en heb last van wisselende stemmingen en begrijp niet goed waarom of waardoor?
 • Ik ben nieuwsgierig naar wat het leven voor mij in petto heeft
 • Ik trek iedere keer tegen de zelfde soort personen aan, waar ik achteraf zo teleurgesteld in ben. Hoe kan dat?
 • Ik word geblokkeerd in mijn creatieve proces, waardoor komt dat?
 • Kan je mij helpen bij mijn spirituele proces en – ontwikkeling?
 • Ik voel mij in de war en helemaal van mijn stuk, kan het zijn dat ik mijn soulmate of tweelingziel ben tegengekomen?
 • Ik ben zo zoekende en weet even niet goed waar mijn talenten liggen, kan ik het wel?
 • Kun je mij bedrijfsmatig advies geven?
 • Ik heb vragen of twijfel  over een sollicitant, partner om mee in zaken te gaan?

Als je mij belt:

Als je mij belt, via box 24 stel ik me netjes aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen.

Ik vind het prettig als je een duidelijke vraag stelt. Wanneer je begint te praten pak ik je energie op en kan ik mij op je afstemmen. Bel me gerust, je mag van mij eerlijke concrete antwoorden verwachten, ook help ik je graag verder dan alleen te kijken naar ‘het probleem”.

Ik coach je graag naar innerlijke groei en bewustwording, zodat je ook leert voelen en begrijpen waardoor je voelt en ervaart in het nu. Wat zijn je triggers en waar ligt de oorsprong. Met heldere inzichten kun je weer verder en wordt wat eerst zwaar en moeilijk voelde lichter en duidelijker.

Boodschappen Dierbaren: Er kunnen mooie boodschappen doorgegeven worden van en door onze dierbaren die over zijn, maar dit laat zich niet dwingen.  Zo ook voor de toekomst. Deze ligt niet geheel vast en is onderhevig aan keuzes die je maakt in je leven. Ik kijk graag me je naar mogelijkheden, de ont-moeting met jezelf en de blokkades die ervoor zorgen dat je niet met een blij hart je leven beleeft. Zodat je met een fijn gevoel en een positieve boost verder kan.

Ik ontmoet je graag op de lijn voor een verhelderend, liefdevol gesprek.

Liefdevolle groet,
José