Sterrenbeeld Maagd – Eigenschappen en Karakter

De Maagd is geboren tussen 23 augustus en 22 september.

Sterrenbeeld Maagd- Eigenschappen en Karakter: Het teken Maagd is praktisch en nuchter ingesteld. In tegenstelling tot het voorgaande teken Leeuw dat uitbundig en vol zelfvertrouwen kan zijn is Maagd kritisch. Als de Maagd te kritisch is kan dit leiden tot (zelf)kritiek. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en Maagd kan daarbij heel erg precies en pietluttig zijn. De Maagd is analytisch en op detail gericht. De onzekerheid over de perfectie en de angst om maar niets over het hoofd te zien leiden vaak tot gestaag en hard werken. Om zich niet in details te verliezen zal de informatie zorgvuldig op een rij worden gezet en worden uitgezeefd zodat deze overzichtelijk en helder blijft. Maagd kan zich door de praktische instelling vaak heel verdienstelijk opstellen.

 

Sterrenbeeld Maagd

Kenmerken zijn: Kritisch, analytisch, verdienstelijk, nuttig; praktisch, nuchter, ijverig, oog voor detail, bescheiden, hard werken, pietluttig, op gezondheid gericht, hygiënisch, allergisch, perfectionistisch, zwaarmoedig, steriel.

Mercurius Heerser over het sterrenbeeld Maagd: Mentale communicatie: Adem – Zenuwen – Zintuigen, Mercurius is het symbool voor je communicatieve vermogens en verlangen naar kennis. Intelligentie en informatie, Verbinding en verbanden onderling, Verkeer en handel, Nieuwsgierig en leren, Scholier / kind en taal / geschrift, Taal en post

Edelstenen voor Sterrenbeeld Maagd: Amazoniet, Carneool, Jaspis, Lapis lazuli, Peridoot & Saffier.
Element: aarde.
Kleuren: lichtblauw en aardetinten (van beige tot donkerbruin).

De eigenschappen van een Maagd kind of een Kind met Maan in Maagd:

Een Maagd kindje is gewoonlijk een vrij makkelijk kind. Het maagden kind is vrij netjes en neemt het leven heel serieus. Een Maagd kind vindt het erg leuk om te helpen. Over het algemeen genomen is een Maagd kindje zeker geen lastig kind, maar bijvoorbeeld met eten kan het juist enorm kieskeurig kan zijn. Dit kind stelt best veel eisen aan zichzelf, maar wat het nog lastiger maar, ook aan anderen. Dat is zeker voor een kind ingewikkeld. Met grote of ingrijpende veranderingen die je het Maagden kind echt geen plezier. Structuur, reinheid en regelmaat is waar deze kinderen het beste op laveren.

Een heel sterk  kenmerk van een Maagd is  perfectionisme. Voor een Maagdenkind is dit moeilijk en lastig. Zeker omdat het maagden kind ook nog erg kritisch is naar zichzelf en de ander.  Hierdoor maakt dit kind het vaak ‘onnodig’ lastig voor zichzelf.  Een Maagd kindje is erg bescheiden. Voelt dit kind zich echt op zijn gemak, dan zijn het echte klessebessen.

De maan in Maagd:

De maan in een sterrenbeeld teken betekend welke emotioneel behoefte heeft iemand en wie is iemand emotioneel. Staat jouw maan in Maagd of de maan van je kind? Dan is bovenstaande vooral belangrijk op emotioneel gebied. 

Weten waar de maan in staat?
Wil je graag weten waar jouw maan in staat? Of dat van je kind of partner? Kijk even op deze link en vul je geboorte gegevens in. Dan kun je exact waar je zon, maan en ascendant in staan. Of bijvoorbeeld dat van je kind of partner.

 

overzicht alle sterrenbeelden

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓

[consulenten]