Sterrenbeeld Maagd – Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Maagd - Eigenschappen en Karakter

Sterrenbeeld Maagd – Eigenschappen en Karakter

23 augustus – 22 september

Sterrenbeeld Maagd- Eigenschappen en Karakter: Het teken Maagd is praktisch en nuchter ingesteld. In tegenstelling tot het voorgaande teken Leeuw dat uitbundig en vol zelfvertrouwen kan zijn is Maagd kritisch. Als de Maagd te kritisch is kan dit leiden tot (zelf)kritiek. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en Maagd kan daarbij heel erg precies en pietluttig zijn. De Maagd is analytisch en op detail gericht. De onzekerheid over de perfectie en de angst om maar niets over het hoofd te zien leiden vaak tot gestaag en hard werken. Om zich niet in details te verliezen zal de informatie zorgvuldig op een rij worden gezet en worden uitgezeefd zodat deze overzichtelijk en helder blijft. Maagd kan zich door de praktische instelling vaak heel verdienstelijk opstellen.

Kenmerken zijn: Kritisch, analytisch, verdienstelijk, nuttig; praktisch, nuchter, ijverig, oog voor detail, bescheiden, hard werken, pietluttig, op gezondheid gericht, hygiënisch, allergisch, perfectionistisch, zwaarmoedig, steriel.

Mercurius Heerser over het sterrenbeeld Maagd: Mentale communicatie: Adem – Zenuwen – Zintuigen, Mercurius is het symbool voor je communicatieve vermogens en verlangen naar kennis. Intelligentie en informatie, Verbinding en verbanden onderling, Verkeer en handel, Nieuwsgierig en leren, Scholier / kind en taal / geschrift, Taal en post

Edelstenen voor Sterrenbeeld Maagd: Amazoniet, Carneool, Jaspis, Lapis lazuli, Peridoot & Saffier.
Element: aarde.
Kleuren: lichtblauw en aardetinten (van beige tot donkerbruin).

Wist je dat de sterrenbeelden en astrologie ook in tarotkaarten en lenormandkaarten van grote betekenis zijn? Meer persoonlijke informatie over jouw sterrenbeeld of een persoonlijk direct telefonisch consult of een kaartlegging? Bel met een van onze astrologen, mediums, paragnosten of kaartleggers voor een uitgebreid telefonisch consult en lenormandkaartlegging. Kom alles te weten over jouw persoonlijke situatie en krijg antwoord op al jouw vragen!

↓ Kijk hieronder voor het overzicht van alle beschikbare Astrologen, Mediums, Paragnosten, Tarotisten & kaartleggers. ↓