Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie!

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®)  van Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie.

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.

Mireille van Puur Medium voorspelt 2018 in de ParaVisie:

Mireille van Puur Medium ( bekend van media, TV en Puur oprichtster van Puur Medium®) voorspelt 2018 in de ParaVisie: Sinds een aantal jaren is het niet meer weg te denken uit de planning van Mireille’s agenda. De Jaarvoorspellingen in het spirituele blad ParaVisie. Ieder jaar is het weer spannend welke voorspellingen er uit kwamen. Deze worden binnenkort ook op de website gepubliceerd.  Ook dit jaar is Mireille (medium) er eens goed voor gaan zitten. Vanaf vandaag 15-12-2017 ligt de ParaVisie in de winkel!  Dat er een verloving en huwelijk in Engeland aan kwam is inmiddels al uitgekomen en helaas ook het schandaal rondom kinderen.


Bestel hier een jaarreading per E-mail bij Mireille!

Astro Medium Voorspelling tv media

Complete voorspelling van Mireille:

Voorspellingen 2018

Ingeleverd bij redactie ParaVisie op 21-11-2017

√= uitgekomen

1 ) In welke kernwoorden zou jij 2018 samen willen vatten?
Niets is wat het lijkt! Seks- en misbruikschandalen, Rutte III valt niet goed, kabinet in opspraak, Rusland is ‘fout’.

2) Zie je spannende nieuwskoppen voor je?
– Onze Max Flikt het!
– Aanslag Bangladesch
– Aanslag Duitsland-Keulen. Het is goed mogelijk dat Keulen en nog een andere locatie aan de beurt zijn. Deze komen in het nieuws
– Istanbul aanslag
– Schiphol door het oog van de naald
– Vliegtuigkaping (met doden)
– Europa faalt
– Nieuw vleesschandaal
– Belangenverstrengeling en omkoping achter de schermen in politiek
– ‘Farmaceut betrapt’
– Fraudezaken, bank, politiek en zorg opnieuw aan het licht.
– Er gaan wederom koppen rollen in de politiek. Fraude!

3) Binnenlandse politiek: hoe doet het kabinet Rutte III het? Welke issues gaan spelen?
-Nieuw kabinet verloopt stroef. Ik heb sterk het gevoel dat dit verhaal geen stand houdt en dat er sprake zal gaan zijn van nieuwe verkiezingen. Met “sprake van” bedoel ik, dat er berichten naar buiten gaan komen, en er dus letterlijk over gesproken wordt. Rutte III gaat op lange termijn niet werken. Ik heb het gevoel dat ze 2018 nog wel overleven maar einde 2018, zullen de eerste scheuren duidelijk zichtbaar worden. Rutte wil bepaalde zaken afzekeren om zijn eigen doelen te kunnen behalen en gaat het liefste naar Europa.
-Er komen (gelukkig) strengere wetten en straffen voor sexting.
-Rente blijft gelijk, huizenprijzen gaan omhoog.

4) Buitenlandse politiek: Trump, Noord-Korea, Midden-Oosten, terreur etcetera?
– √Trump opnieuw ter duscussie! Vliegt hij er toch uit?
– Rusland valt door de mand.
√ Erdogan milder, komt een soort ‘verzoening’ met Europa.
– Noord Korea blijft spannend en spanning geven. Er komt geen oorlog, er staat teveel op het spel.

5) Onthullingen: #metoo, Paradise Papers et cetera?

Krijgt nog een hele lange staart en daar blijft het niet bij, er komen na Metoo nog meer andere zorgelijke misbruikzaken aan het licht.
 Naast Metoo wordt er nog een ander misbruikverhaal (kinderen) uit het verleden naar buiten gebracht.
Door de Panamapapers komen er nieuwe zaken aan het licht. Er volgen nog meer in dezelfde orde van grootte als de Panama Papers en Paradise Papers. Dit is nog maar een begin…..
Komt nog een bank enorm in een slecht daglicht te staan. Dat verhaal is ooit gedicht maar er worden nieuwe zaken naar buiten gebracht.

6) Natuur(geweld): wat doen de planeet en het weer in 2018? Nationaal én internationaal.
√ Ik zie beelden van een natuurramp. De beelden die ik zie hebben te maken met een ramp op zee. Naast alle andere toestanden en protesten van Moeder Natuur zoals modderstromen, overstromingen etc. Orkanen met alle gevolgen van dien lijken ook in 2018 in de mode.

7) Sport: hoe verlopen de Olympische Winterspelen voor Nederland? Wie verovert er wat? Wie wordt er wereldkampioen voetbal? Wie wordt er landskampioen in Nederland zelf? Verder: Tom Dumoulin, Max Verstappen, Daphne Schippers, etcetera.
Max Verstappen wordt kampioen! (verder doe ik geen sport)

8) Entertainment/showbizz: BN’ers, Songfestival, Gouden Televizier Ring, etcetera.
– Een nieuwe show voor Carlo Boszhard
– Carlo en Irene terug van weggeweest – Carlo & Irene komen terug met een nieuwe show
– Gordon nieuw programma
– Max flikt het!
– √Rachel en Andre Hazes nader tot elkaar
– Beau van Erven Dorens eigen (talk)show
– Eva Jinek krijgt wederom prijs net als Chantal Janzen en Beau
– Er komt een nieuw talent op de Nederlandse televisie. Een dame.
– Waylon scoort hoog, bij de eerste drie.
-Marieke Elsinga aan de man!
-Nieuwe liefde Rachel Hazes
-Gordon opnieuw verliefd
-Gerard Joling vindt zijn liefde
-√ Gordon nieuw programma
– √Geen elfstedentocht wel winterse dagen.

Namen als Chantal Janzen, Beau van Erven Dorens, Johnny de Mol, Eva Jinek, Linda en een heel nieuw talent, komen naar voren.

9) Koningshuis: gebeurtenissen nationaal en internationaal (andere koningshuizen).
√ Meghan en Harry gaan zich verloven.

Uitkomst-voorspellingen-2017-1

““Er komt bijvoorbeeld nog een heel schokkend misbruikverhaal uit het verleden naar voren waar kinderen bij betrokken zijn.””

Mireille:

Kindermisbruik jehovah's voorspelling paravisie 2018

“Erdogan milder, komt een soort ‘verzoening’ met Europa”

Mireille:

“Naast de inmiddels uitgekomen voorspelling van de verloving van prins Harry in Engeland”

Mireille:

uitgekomen voorspelling van de verloving van prins Harry in Engeland voorspelling paravisie 2018

“Naast een natuurramp op zee…..”

Mireille:

Puur Medium Probeert de uitgekomen voorspellingen zo ‘up to date’ mogelijk te houden en  bij te werken! Heb jij ondertussen een voorspelling ontdekt die is uitgekomen, stuur ons een mailtje met de link of foto van bijvoorbeeld de krant o.,i.d. krant met uitgekomen voorspelling van hierboven!

Carolien

Beschikbaar
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonnens verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.
 0909-9383 Toestel 35
0,90 p/m
0,85 p/m

Diety

Beschikbaar
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.
 0909-9383 Toestel 13
0,90 p/m
0,85 p/m

Will

Beschikbaar
Medium, Paragnost, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, Zielenconecties/tweelingzielen
Will heeft de eigenschap jou en hetgeen waarover het gaat helder te zien en het jou helder te maken. Zij kan verbinding maken met jouw energie en met die van de ander. Zij is bekend met zielenrelaties en verstoorde moeder-kind relaties. Wordt geholpen door haar gidsen en maakt gebruik van de LeNormand kaarten.
 0909-9383 Toestel 30
0,90 p/m
0,85 p/m

Wendy

Beschikbaar
Heldervoelend, -ziend, -horend en –wetend Medium. Lenormand kaartlegging, Fotolezen, Nieuwetijdskinderen, Engelenkaarten, Contact Overledenen, Healing en een Luisterend oor
'Wendy brengt veel rust over. Tijdens haar consulten geeft ze je handvatten en inzichten om zo sterker in je kracht te komen en stappen vooruit te zetten. Ze is een liefdevolle vrouw'.
 0909-9383 Toestel 21
0,90 p/m
0,85 p/m

Carol Ann

In gesprek
Medium, helder, -ziend, -voelend, -wetend, -horend, lenormand & tarotkaarten. Intuïtiecoach en lichaamsgeoriënteerde psycho-, relatie en traumahealing therapeut, vitaliteitscoach en nine star ki (chinese astrologie en karakteranalyse),
Carol Ann is warm en een zeer bekend medium en paragnoste in het vak. Zuiver, straight to the point en geeft antwoord en draait nergens om heen. Gespecialiseerd in relaties, werk en traumaverwerking. Door levenswijsheid en jarenlange ervaring als medium, paragnost, therapeut en manager in het bedrijfsleven kan zij op de meest uiteenlopende vragen antwoorden geven. Hoe confronterend een situatie ook kan zijn zij kan je op een diepere en andere manier naar dingen leren kijken want inzicht leidt tot uitzicht.

Esther H.

Pauze (max. 30 min)
Helderwetend, heldervoelend, helder inzichtgevend trancemedium voor mens en dier. Astrologie, Hsp, Nieuwe Tijd, bewustzijnsveranderingen, healing.
Esther is als spiritueel counselor en trancemedium een warme gesprekspartner met een groot empathisch vermogen. Zij is zeer bekend met de energie van de Nieuwe Tijd en de bijzondere transformatieprocessen die deze kan creëren. Ze geeft je moed, inzicht en kracht. Ook kun je bij Esther terecht voor astrologisch inzicht!

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Joke

Offline
Medium – Lenormand kaartleggingen, HSP - Spirituele Coach/counseling – Tweelingzielen/Vlam –Orakelkaarten, Helder- wetend, -voelend.
Joke is een hartelijke liefdevolle vrouw met enorm veel levenservaring en helpt je graag verder d.m.v. haar helderwetende talenten en maakt gebruik van verschillende legmethodes met haar Lenormandkaarten om specifiek inzicht en uitzicht te geven. Joke is ook gespecialiceerd in tweelingzielprocessen en soulmates. Geen vraag is Joke vreemd!

Ineke Heitink

Offline
Medium - Akasha reader - Spiritueel Healer - Kinderwerker
Ineke is een doorgewinterde dame in vele fronten op spiritueel vlak. Naast haar getrainde mediumschap vanuit de Engelse methodiek kun je ook terecht voor een healing op afstand bij Ineke. Je kunt terecht voor al jouw vragen bij Ineke.

Thelma

Offline
Medium, Paragnost, contact met overledenen, foto reading, Spiritueel gesprekstherapeute.
Thelma is een doortastende dame die met haar mediamieke gave jou antwoorden geeft op al jouw vraagstukken. Ook werkt Thelma graag met gerichte vragen. Thelma geeft je graag inzicht en vooruitzicht in jouw situatie! Je kunt erop vertrouwen dat ze door mag krijgen wat voor jou op dat moment van belang kan zijn.

Ans

Offline
Medium, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer...
Ans is een lieve, vrolijke en nuchtere dame die je graag verder weg helpt met al jouw levensvragen over o.a. werk, liefde, relatie en alles dat je bezighoudt.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Alexandra

Offline
Tarot-kaartreading/Tarotist, Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute, HSP, Edelstenen
Alexandra laat graag licht schijnen op al je vragen. Ze is liefdevol, rustig en zonder oordeel, en dat geeft vertrouwen om je op je gemak te voelen bij haar. De informatie en beelden die komen tijdens het gesprek. Ze gaat graag met jou samen naar de kern, zodat er helderheid, bewustwording en handvaten ontstaan om mee verder te kunnen. Een vrouw met passie voor wat ze doet.

Eric van Riessen

Offline
Engels Mediumschap: Specialiteit aura reading, contact met overledenen en les geven
Eric is een heel gedreven en gepassioneerd medium. Hij leest je aura en vertaalt deze scherp in concrete woorden waar je ook echt iets mee kunt en krijgt daarbij kleuren door die hij ook helder voor je uitlegt. Eric is getraind door de beste mediums uit het vak vanuit de enige en echte Engelse methodiek. Daarnaast geeft Eric zelf ook les, dus kun je met als jouw ontwikkelings vragen op mediamiek vlak ook bij hem terecht.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Moderne hypnotherapie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Ze begeleidt, coacht mensen naar innerlijke groei en bewustwording vanuit kennis, levenservaring en in verbinding met haar begeleiders.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Judith

Offline
Medium, Paragnost, Zielenconecties/tweelingzielen, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Gesprekstherapeute
Judith is een ervaren medium/paragnost met jarenlange praktijk ervaring. Judith staat je met liefde te woord en helpt je graag verder met welke vraag je ook hebt.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen.

Lonneke

Offline
Helderhorend-ziend- voelend en- wetend, medium, healer, hsp, nieuwe tijdskinderen, spiritueel coach, edelstenen, Zielen connecties/tweelingzielen.
Lonneke is een allround medium, die met veel respect en diepgang jouw ziel kan lezen. Graag helpt zij jou met inzicht krijgen op jouw zielenpad en met al jouw levensvragen over werk, relatie, HSP, Nieuwetijdskinderen soulmates en zielsrelaties.

Eline

Offline
Helderziend, -voelend, -wetend en helder inzicht gevend, energetisch healer en reader, coaching en counseling, lichtwerk, groeiprocessen, levens-, liefdes- en relatievragen, natuurgeneeswijzen
Eline geeft je heldere antwoorden en inzichten. Doordat ze veel informatie doorkrijgt middels je energie kan er duidelijkheid ontstaan over uiteenlopende situaties. Ook in healingen (op afstand) kan zij veel voor je betekenen. Zij werkt vanuit haar hart en is integer en begripvol. Je kunt bij haar dan ook rekenen op een hartelijk en eerlijk consult.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Lenie van Overdijk

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Gesprekstherapeute, Zielenconnecties/tweelingzielen.
Lenie is een dame met veel levenservaring en weet op het spirituele en paranormale vlak van de hoed en de rand. Je kunt met een gerust hart Lenie raadplegen voor inzichten in alle situaties, zoals: liefde & relatie, karakterbeschrijving, hulp bij dieren, kinderen, Healing en opheffen van blokkades.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Claudia

Offline
Tweelingzielen, Zielsverwanten, Transformatie, Bewustwording, lichtwerker, Healing, Spirituele ontwaking.
Claudia is een lieve ervaren dame die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Claudia heeft veel ervaring op het gebied van Tweelingzielen, soulmates, tweelingziel-processen en karmische relaties.

Mirjam

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.

Conny

Offline
Heldervoelend, Helderwetend, Aurareading, Reiki, Hoogsensitief, Gezins en kindercoach
Conny is een fijngevoelige dame die respectvol en tot in detail met je meekijkt waar jij staat, wat er speelt en geeft je graag inzicht en tips in jouw situatie. Ze zal je met respect te woord staan en geen vraag is haar vreemd.

Deborah

Offline
Heldervoelend, wetend, horend Medium, hsp, nieuwetijdskinderen, engelenkaarten (verleden, heden, toekomst), luisterend oor
Deborah is een fijne gesprekspartner. Zij gaat direct naar de kern en spreekt duidelijke taal. Zij laat je de spiegel zien van het leven. Je kan bij haar terecht als je met vragen zit over jouw (liefdes) leven, vragen over je (hs)kind of andere zaken.