Voorspelling sterrenbeelden april 2019 Irma

NIEUW!

Maandvoorspelling sterrenbeelden April2019 Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de maandvoorspelling april sterrenbeelden  2019.

Deze astrologische maandvoorspellingen zijn geschreven door onze consulente Irma.

Veel leesplezier met deze Astrologische  maandvoorspellingen!

www.puurmedium.nl

Voorspelling sterrenbeelden april 2019 Irma april:

April is de maand van de maandsteen de diamant. De naam van de steen stamt van het Griekse adamas, wat onoverwinnelijk betekent. Het staat daarnaast nog steeds symbool voor rijkdom, eeuwige liefde, zuiverheid en een geconcentreerde lichtenergie. De stenen zijn volgens astrologen en edelsteenkundigen erg krachtig en hebben een intense kracht.

Irma

Tip: Het is raadzaam om eventueel ook de horoscoop van de sterrenbeelden te lezen waar jouw ascendant en jouw maan in staan. Deze zijn net zo belangrijk en hebben ook zeker invloed op jouw zonneteken.  Als je niet weet in welk sterrenbeeld jouw maan en ascendant staan, dan kun je dit gratis zelf berekenen via www.astro.com

Ram
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Ram
Vorige maand is Uranus definitief uit Ram vertrokken en dat ga je in de loop van de maand april ervaren. Meer rust, gevoel van vrijheid en je wordt je bewust van de veranderingen die zich in jouw leven gaan voordoen. Je voelt je gedragen door golven van energie. Ook op je werk voel je de behoefte om jezelf te laten zien.

Stier
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Stier
Vanaf nu zal Uranus 7 jaar in jouw teken staan. De overgang van een mysterieplaneet naar een nieuw teken is energetisch een uiterst krachtig moment, waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid.  Je voelt een bepaalde onrust, die je niet van jezelf herkent, maar in de loop der tijd raak eraan gewend en voel je een nieuwe verrassende energie. Je hebt veel plannen en ideeën, die je in de loop van het jaar verder gaat uitwerken.

Tweelingen
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Tweelingen
Deze maand loopt de planeet Mars met je mee. Die zorgt ervoor dat er deze maand veel meer actie, daadkracht, energie en enthousiasme in je leven is. Vorige maand was op 21 maart de Lente equinox en die gaat jou de komende maanden kansen geven in jouw werk.  En je krijgt ook inzicht wat je dwarszit/zat.

 

Kreeft
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Kreeft
Misschien liep het in maart niet allemaal even lekker, maar daar komt deze maand verandering in. Vooral op het gebied van werk ga je duidelijke doelen stellen, en je wilt ook jouw verantwoordelijkheid ervoor nemen. Je hebt deze maand in ieder geval weer veel energie!

Leeuw
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Leeuw
Ook voor jou komen er deze maand komen nieuwe ontwikkelingen op jouw pad en vooral op het gebied van je werk. Er komen nieuwe kansen of daadwerkelijke veranderingen. Maar stap er alleen in wanneer het goed “voelt”.

Maagd
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Maagd
April kan op relatie gebied wat onvoorspelbaar zijn. Je voelt je rusteloos, maar dat gaat over. Daarnaast kun je misschien wat problemen hebben met je gezondheid en daardoor gedwongen bent om het even wat rustiger aan te doen. Voor een Maagd zijn een goede emotionele gesteldheid en gezondheid sterk met elkaar verbonden.

 

Weegschaal
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Weegschaal
De Maansverduistering In Leeuw op 21 januari jl. heeft nog steeds invloed op jouw carrière. Het is een periode van positieve veranderingen en creativiteit. Op het gebied van relaties en/of sociale contacten kunnen zowel april als mei voor jou lastige maanden worden omdat jij last hebt van Uranus en hierdoor onverwachte dingen kunt doen of zeggen.

Schorpioen
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro angels medium TV

Schorpioen
Zowel op het gebied van werk, carrière als financiën breekt er in de maand april een nieuwe periode aan van verandering, mogelijkheden en verbetering. De Maansverduistering van 21 januari jl. heeft deze maanden een positieve invloed op jouw werk en privé leven. Aan het eind van de maand weet je wat je moet doen.

 

Boogschutter
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV angels

Boogschutter
Er kunnen deze maand wat spanningen zijn in een relatie of een samenwerking. Misschien heb je het niet meer zo naar je zin op je werk en dat er een behoefte komt om iets anders te zoeken. Praat en denk erover voordat je en besluit neemt.

 

Steenbok
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Steenbok
Tijdens deze periode ben je bezig om een “schoonmaak” te houden in relaties zowel privé als zakelijk. Je hebt bepaalde doelen voor ogen en die doelen wil je ook behalen. Maar let wel op je gezondheid en verg niet teveel van jezelf. Probeer de juiste balans te vinden tussen privé en werk.

Waterman
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Waterman
Misschien dat er de afgelopen periode emotionele veranderingen waren op het gebied van een relatie, vriend of zakenpartner, maar dan geeft de Lente Equinox van 21 maart een periode van hoop, verbetering, rust en stabiliteit in je privéleven. Heb je een relatie dan is dit het moment om deze te versterken en problemen op te lossen.

Vissen
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Vissen
Langzaam ga je voelen dat je weer wat sterker in het leven komt te staan. Je hebt energie om doelen te stellen en plannen te maken. Je laat je steeds meer “zien”. Er kan een moment zijn dat je twijfelt of het werk of bedrijf nog wel bij je past. Je voelt je onrustig, dus denk rustig na wat wel bij jou zou passen.

Mirjam

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen
Mirjam is een heel spiritueel onderlegde dame met jarenlange ervaring die op vele vlakken zorgvuldig met je meekijkt en antwoord & inzichten zal geven op al jouw vragen. Ook kun je bij Mirjam terecht voor het duiden van jouw dromen.

Marcella

Offline
Helder voelend, Helderwetend, Lenormand waarzegkaarten, engelenkaarten op aanvraag, pendelen foto reading. Automatisch schrift. Email consult
Marcella is een krachtige opgewekte dame die de nodige ervaring heeft, niet veroordeelt en jou op vele gebieden verder kan helpen met haar Lenormandkaartelggingen een boekje open doet over de situatie waar jij meer over wilt weten.

José

Offline
Heldervoelend en -wetend medium. Lenormandkaarten, Innerlijke groei, Bewustwording. Regressie, Mindfulness, Innerchild work.
Jose is opgeleid tot hypno - en regressietherapeut en heeft inmiddels meer dan tien jaar praktijk ervaring. Met o.a. haar Lenormandkaarten kijkt ze graag voor jou naar een situatie. Met haar heldervoelende, en wetende kwaliteiten in combinatie met de kaarten geeft ze antwoorden en inzichten op al jouw vragen. Jose bekijkt met haar verschillende kaartlegmethodes graag wat je mag gaan verwachten komende periode.

Diety

Offline
Spiritueel transformatie coach & Healer, Tweelingzielencoach, lichtwerk, veranderingsprocessen
Vol passie en liefde voor haar vak staat Diety je te woord en is zij o.a. gespecialiseerd in HSP, rouw- verliesverwerking, opvoeding, relatieproblemen, zielsconnecties, tweelingzielen.

Marise

Offline
Helderwetend, heldervoelend, helderziend, nieuwe tijd, healing, tweelingzielen
Marise is helderwetend, heldervoelend en helderziend.  Vanuit hartelijkheid en openheid kan zij met je meekijken en helpt ze je snel en op directe wijze je patronen aan het licht te brengen. Je zult je gehoord en gezien voelen en dat helpt je vaak al verder. Alle aandacht is voor jou. Haar kracht is jou in contact brengen met je Eigen Wijsheid en ze helpt je graag vanuit haar ruime ervaring verder op je pad. Ze ziet je mogelijkheden en zal je helpen weer in een positieve flow te komen.

Angie

Offline
Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen.
Je kunt voor al jouw levensvragen bij Angie terecht voor een eerlijk antwoord, zienswijze waar je echt verder mee kunt.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Jeannette

Offline
Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.
Jeanette is een lieve warme en zeer scherp helderinvoelend medium. Zij kijkt recht je ziel in en helpt je graag verder in jouw processen, geeft je de antwoorden en inzichten die jij nodig hebt voor je groei. Je kunt bij haar terecht voor al je levens vragen.

Irma

Offline
Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-Relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach.
Irma is een zeer onderlegde ervaren dame die jou graag verder helpt met al je levensvragen. Ook heeft zij een eigen astrologisch kaartendeck ontwikkelt wat veel inzicht zal bieden.

Belangrijke nood-telefoonnummers!

Offline
Belangrijke noodnummers! Zelfmoordgedachten-->113Online, Kindertelefoon, Verslavingszorg, AA, Huiselijk geweld.
De' hulp' vanuit Puur Medium reikt tot ver... maar is ook begrensd! We verwijzen je in deze situaties graag door naar de hiervoor bestemde hulplijn(en) en websites waar je kunt bellen en chatten met de juiste opgeleide therapeuten en psychologen die jou hiermee verder kunnen helpen. als je op -->bekijk profiel klikt staan er diverse linken naar websites met speciale gespecialiceerde hulp.

Mireille van Rijn

Offline
Medium, Paragnost, Tarot & Lenormandkaarten, Automatisch schrift, Zielenconnecties, Tweelingzielen, HSP, Helderwetend, Horend, Voelend en Ziend... (Bekend van TV & Media)
Mireille is met veel passie oprichtster van Puur Medium® Ze staat je graag vanuit haar hart puur te woord over de meest uiteenlopende vragen. Ook staat Mireille bekend om haar rake voorspellingen voor zowel haar klanten als in de media. Mireille geeft ook ONLINE trainingen en is het ook mogelijk om via Whats app een bel-afspraak te maken. Meer info? Zie profiel.

Adinda

Offline
Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer
Adinda is een dame met enorm veel levenservaring die je met warmte te woord staat. Adinda helpt je graag met inzicht en antwoorden over jouw situatie en geeft je graag tips en tools mee.

Werken als consulent via Puur Medium? Lees dan verder!

Offline
Zou jij ook als spiritueel consulent aan de slag willen bij Puur Medium?
Naast jouw eigen praktijk je werkzaamheden uitbreiden vanuit huis? (Als ZZP-er of via Payroll ) Wij hebben altijd plek voor Puur Talent als jij!

Carolien

Offline
Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen
Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no nonsense verder helpt. Carolien komt snel tot de kern en geeft je een breed en diep inzicht in jouw situatie. Door haar enorme breed uiteenlopende levenservaring kan Carolien je verder helpen met de meest uiteenlopende situaties.

Jellie

Offline
Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen
Na een gesprek met Jellie zul je jezelf rustiger gaan voelen vanwege de rust die zij uitstraalt. Warm liefdevol geen oordeel goed kunnen luisteren en de nodige levenservaring.

Suzette

Offline
Medium (en trance-medium),Paragnost, Spiritueel/energetisch healer.
Suzette is een lief en ervaren medium die je vriendelijk en liefdevol te woord zal staan. Suzette is een kei in het mediumschap en aanreiken van bewijzen vanuit de spirituele wereld. Je kunt uiteraard met al je vragen bij Suzette terecht.

Ineke Boonstra

Offline
nl
Medium, Paragnoste, spiritueel Coach, engelen-readingen
Ineke is een warme persoonlijkheid die jou graag als spiritueel coach wil helpen in je kracht te komen en te leven zoals dat vanuit de Goddelijke kern bedoeld is.

Roos

Offline
Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied.
Roos is een dame die haar sporen ruim heeft verdiend als medium en kaartlegster. Roos verteld vooral wat belangrijk is voor jou in het NU en staat je warm en liefdevol te woord.

Margret

Offline
Numerologe, Helderwetend, Heldervoelend, HSP
Margret is een hele warme sympathieke dame met veel spirituele ervaring en is zeer onderlegd als numerologe. Zorg dat je eventueel de geboortedata al bij de hand hebt voor Margret zodat zij direct hiermee aan de slag kan tijden een consult.

Esther H.

Offline
Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!
Esther is komende periode niet beschikbaar/bereikbaar. U kunt altijd naar Mireille bellen voor een consult/adviesgesprek of naar een van de andere consulenten bij wie u het gevoel heeft dat het matcht. Hartegroet van Esther!

Eliza

Offline
Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute
Eliza is een ervaren warm mensen-mens en heeft haar sporen al ruim verdiend als medium en helderziende. Graag helpt zij je met antwoorden op al jouw vragen en inzicht in een situatie.