Mireille voorspelt 2016 “Hallo Nederland” omroep Max.

Mireille van Rijn (medium) vandaag te zien in het prgramma “Hallo Nederland”!

Mireille voorspelt 2016  “Hallo Nederland” omroep Max: Vandaag is Omroep Max op lokatie komen filmen voor het Programma “Hallo Nederland“bij Mireille van Rijn (medium) om haar het hemd van het lijf te vragen over 2016 en wat Mireille o.a. voorspelt. Mireille voorspelt jaarlijks voor de media.

Wil je meer lezen over de voorspellingen van Mireille voor 2016 of even terugblikken op 2015? Zie hier voor voorspellingen 2016 van Mireille en een terugblik voorspellingen 2016.
Of kijk vandaag gewoon naar “Hallo Nederland“Omroep Max om Mireille aan het werk te zien en haar voorspellingen te bekijken.

Veel plezier!

Hallo Nederland


Hallo Nederland brengt dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem.

Artsen maken veel fouten bij het voorschrijven van medicijnen. Maar liefst 40.000 keer per dag haalt een apotheker een fout uit een recept.

Na een enorm zachte periode lijkt het noorden van ons land ineens in hartje winter terecht te zijn gekomen. Het kan vannacht en morgenvroeg verraderlijk glad zijn op de wegen in het Noorden van het land. Vanwege de kans op ijzel heeft het KNMI code oranje afgegeven.

Zangeres Annie de Reuver is overleden. Ze is 98 jaar geworden. De Reuver maakte vooral furore in de jaren vijftig. Een van haar bekendste liedjes was ‘kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’

Het is alweer 20 jaar geleden dat de laatste dienstplichtigen werden opgeroepen. Na 1996 werd de dienstplicht afgeschaft. Een opluchting, want velen gingen tegen hun zin in militaire dienst. Anderen deden beroep op de Wet Gewetens-bezwaren en deden vervangend werk.

Het is een uitstervend ambacht. Het met de hand maken van de zo kenmerkende gevelstekens die veel huizen sieren in de provincie Twente. Een echte Twentse traditie, en elk teken heeft ook nog eens een betekenis. Eddy Tenniglo uit Oostmasum is een van de weinige, overgebleven, professionele geveltekenbouwers.

Het was voor velen vandaag de eerste werkdag van het nieuwe jaar. En dan vraag je, je toch af: Wat gaat het komende jaar mij brengen? En wat gaat ons bezig houden?
Opnames Mireille van Rijn (Medium)

Presentatie: Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel.

Omroep Max

Mireille voorspelt 2016 voor "Hallo Nederland" omroep Max.
Helpdesk, klachten, contact met ©Puur Medium