Maandvooruitzichten April 2019

Maandvooruitzichten april 2019

Maandvooruitzichten april 2019: Maandelijks vind je op Puur Medium de vooruitzichten en voorspellingen die Jeannette, Mireille en Ineke hebben geschreven voor 2019. Puur Medium heeft ze voor jou naast een jaaroverzicht ook in een maandoverzicht verzameld, zodat jij per maand nog eens even kunt lezen hoe het zal gaan verlopen. Ieder einde van de maand staat het maandoverzicht klaar voor de nieuwe maand.

Veel plezier!

Team Puur Medium®

NIEUW: Irma schrijft maandelijks haar astrologische voorspellingen per sterrenbeeld. deze kun je nu ook maandelijks op deze pagina terugvinden.
Irma over april: April is de maand van de maandsteen de diamant. De naam van de steen stamt van het Griekse adamas, wat onoverwinnelijk betekent. Het staat daarnaast nog steeds symbool voor rijkdom, eeuwige liefde, zuiverheid en een geconcentreerde lichtenergie. De stenen zijn volgens astrologen en edelsteenkundigen erg krachtig en hebben een intense kracht.

Wil je graag een persoonlijk vooruitzicht en inzicht? Dat kan natuurlijk! Kijk dan op de homepage om te zien welke consulenten beschikbaar zijn en wat zij voor jou kunnen betekenen.

Maandvooruitzichten april 2019 door Jeannette:

Een maandelijks een boodschap van de Aartsengelen:

April: Doe even een stapje terug….

Voel je je wat moe de laatste tijd? Dat is niet zo raar. Je hebt de afgelopen koude maanden waarschijnlijk gezellig binnenshuis doorgebracht. Iets te veel gegeten. Het mooie weer komt eraan en wordt het dus weer tijd om ´grote schoonmaak´ te houden voor je lichaam. Maak even pas op de plaats en zorg goed voor jezelf. Schap suiker uit je menu en let ook eens op de E-nummers. Vooral 621 t/m 625 kunnen voor gevoelens van onrust zorgen, mocht je er gevoelig voor zijn. Eet zo veel mogelijk verse producten. Drink veel water of kruidenthee. Laat ook even dat lekkere kopje koffie staan. Wees gerust, het maar voor een paar dagen. Ga lekker vroeg naar bed. Zo ga je stralend de zomer tegemoet.

Jaarvoorspelling
ASTROLOGISCHE JAARPROGNOSE 2019

Maandvooruitzichten april 2019 door Irma:

April: April is de maand van de maandsteen de diamant.

De naam van de steen stamt van het Griekse adamas, wat onoverwinnelijk betekent. Het staat daarnaast nog steeds symbool voor rijkdom, eeuwige liefde, zuiverheid en een geconcentreerde lichtenergie. De stenen zijn volgens astrologen en edelsteenkundigen erg krachtig en hebben een intense kracht.

RAM
Vorige maand is Uranus definitief uit Ram vetrokken en dat ga je in de loop van de maand april ervaren. Meer rust, gevoel van vrijheid en je wordt je bewust van de veranderingen die zich in jouw leven gaan voordoen. Je voelt je gedragen door golven van energie. Ook op je werk voel je de behoefte om jezelf te laten zien.

STIER
Vanaf nu zal Uranus 7 jaar in jouw teken staan. De overgang van een mysterieplaneet naar een nieuw teken is energetisch een uiterst krachtig moment, waarmee een nieuw tijdperk wordt ingeluid.  Je voelt een bepaalde onrust, die je niet van jezelf herkent, maar in de loop der tijd raak eraan gewend en voel je een nieuwe verrassende energie. Je hebt veel plannen en ideeën, die je in de loop van het jaar verder gaat uitwerken.

TWEELING
Deze maand loopt de planeet Mars met je mee. Die zorgt ervoor dat er deze maand veel meer actie, daadkracht, energie en enthousiasme in je leven is. Vorige maand was op 21 maart de Lente equinox en die gaat jou de komende maanden kansen geven in jouw werk.
En je krijgt ook inzicht wat je dwarszit/zat.

KREEFT
Misschien liep het in maart niet allemaal even lekker, maar daar komt deze maand verandering in. Vooral op het gebied van werk ga je duidelijke doelen stellen, en je wilt ook jouw verantwoordelijkheid ervoor nemen. Je hebt deze maand in ieder geval weer veel energie!

LEEUW
Ook voor jou komen er deze maand komen nieuwe ontwikkelingen op jouw pad en vooral op het gebied van je werk. Er komen nieuwe kansen of daadwerkelijke veranderingen. Maar stap er alleen in wanneer het goed “voelt”.

MAAGD
April kan op relatie gebied wat onvoorspelbaar zijn. Je voelt je rusteloos, maar dat gaat over. Daarnaast kun je misschien wat problemen hebben met je gezondheid en daardoor gedwongen bent om het even wat rustiger aan te doen. Voor een Maagd zijn een goede emotionele gesteldheid en gezondheid sterk met elkaar verbonden.

WEEGSCHAAL
De Maansverduistering In Leeuw op 21 januari jl. heeft nog steeds invloed op jouw carrière. Het is een periode van positieve veranderingen en creativiteit. Op het gebied van relaties en/of sociale contacten kunnen zowel april als mei voor jou lastige maanden worden omdat jij last hebt van Uranus en hierdoor onverwachte dingen kunt doen of zeggen.

SCHORPIOEN
Zowel op het gebied van werk, carrière als financiën breekt er in de maand april een nieuwe periode aan van verandering, mogelijkheden en verbetering. De Maansverduistering van 21 januari jl. heeft deze maanden een positieve invloed op jouw werk en privé leven. Aan het eind van de maand weet je wat je moet doen.

BOOGSCHUTTER
Er kunnen deze maand wat spanningen zijn in een relatie of een samenwerking. Misschien heb je het niet meer zo naar je zin op je werk en dat er een behoefte komt om iets anders te zoeken. Praat en denk erover voordat je en besluit neemt.

STEENBOK
Tijdens deze periode ben je bezig om een “schoonmaak” te houden in relaties zowel privé als zakelijk. Je hebt bepaalde doelen voor ogen en die doelen wil je ook behalen. Maar let wel op je gezondheid en verg niet teveel van jezelf. Probeer de juiste balans te vinden tussen privé en werk.

WATERMAN
Misschien dat er de afgelopen periode emotionele veranderingen waren op het gebied van een relatie, vriend of zakenpartner, maar dan geeft de Lente Equinox van 21 maart een periode van hoop, verbetering, rust en stabiliteit in je privéleven. Heb je een relatie dan is dit het moment om deze te versterken en problemen op te lossen.

VISSEN
Langzaam ga je voelen dat je weer wat sterker in het leven komt te staan. Je hebt energie om doelen te stellen en plannen te maken. Je laat je steeds meer “zien”. Er kan een moment zijn dat je twijfelt of het werk of bedrijf nog wel bij je past. Je voelt je onrustig, dus denk rustig na wat wel bij jou zou passen.

Maandvooruitzichten april 2019 door Mireille:

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2019 voor april:

Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2019.

Sterrenbeelden 2019 April:

Ram: Verleidingen liggen op de loer, dus blijf bij jezelf Tweelingen.
Bereid je voor op een plotselinge gebeurtenis waarop je geen invloed  kunt uitoefenen. Het enige waar jij wel controle over hebt is, hoe jij ermee omgaat. Je masker gaat af, je durft je eindelijk meer bloot te gaan geven zonder dat onzekerheden je nog in de weg zullen staan. Zet door en geef jezelf een boost in je power. Kracht en integriteit zullen altijd overwinnen. Jij zult degene zijn die het laatst lacht.

Stier: Een zakelijke/werkrelatie levert vermeerdering van financiën en een boost voor je imago op. Zorg voor voldoende rust en ontspanning! Je moet opladen en regelmatig even je hoofd leegmaken voor een goede balans. Zo blijf je helder nadenken en hou je uitputting buiten de deur. Je mag deze periode ook uitzien naar een onverwacht cadeau of een financiële meevaller. De liefde lonkt deze maand uitbundig naar je, Stier.

Tweelingen: Verleidingen liggen op de loer, dus blijf bij jezelf Tweelingen.
Bereid je voor op een plotselinge gebeurtenis waarop je geen invloed  kunt uitoefenen. Het enige waar jij wel controle over hebt is, hoe jij ermee omgaat. Je masker gaat af, je durft je eindelijk meer bloot te gaan geven zonder dat onzekerheden je nog in de weg zullen staan. Zet door en geef jezelf een boost in je power. Kracht en integriteit zullen altijd overwinnen. Jij zult degene zijn die het laatst lacht.

Kreeft: Soms is het niet anders en zul je voor jezelf moeten kiezen, wat kan betekenen dat de ander zich gekwetst voelt. Blijf vooral eerlijk, dat is de kortste route en dan zal het achteraf best meevallen. Hierdoor respecteer jij uiteindelijk jezelf en juist ook de ander. Gebruik je talenten met volle overgave en succes zal je deel zijn. Je vooruitziende blik en uithoudingsvermogen zullen hun vruchten afwerpen.

Leeuw: Zielsconnectie is het thema van deze periode, Leeuw. Dat betekent dat je te maken krijgt met emotionele en intense verbindingen. Enerzijds kunnen die qua intensiteit de nodige energie kosten en anderzijds kunnen ze een gevoel van thuiskomen te weeg brengen. De tarotkaart De zegenwagen duidt op een prachtig nieuw begin, succes en dus ook letterlijke en figuurlijke zegeningen. Laat alles maar over je heen komen, Leeuw en laat vooral de controle los.

Maagd: Onrecht dat je hebt ervaren zal worden hersteld. Op deze manier worden ook diepe wonden geheeld. Dit gaat sneller dan je denkt en je kunt met opgeheven hoofd, opgelucht je weg bewandelen. Ook zal de liefde overvloedig aanwezig zijn voor jou, Maagd. Ontspan je en geniet van de passie die deze met zich meebrengt. Je intuïtie en enorme innerlijke kracht zul je hierdoor nog meer ervaren. De weg van succes en overvloed lacht je tegemoet.

Weegschaal:  Je zult wat obstakels en hindernissen moeten overwinnen deze periode, Weegschaal. Niets mis mee, want dat houdt je scherp. Juist door je scherpte, innerlijke kracht en intuïtie, zul je deze volbrengen en de beloning liegt er niet om. Geluk zit in jezelf en moet je ook niet buiten jezelf zoeken. Op het gebied van liefde en relaties kunnen wat zaken tegenzitten maar ook dat hoort erbij. Blijf dicht bij jezelf, ga het aan en je zult nieuwe harmonie bereiken.

Schorpioen: Je hebt een conflict met vlag en wimpel correct doorstaan door het benutten van  je innerlijke stem. Chapeau, Schorpioen! Je hebt hierdoor tegenstand overwonnen. Je zult nu gaan ervaren dat dit smaakt naar meer positiviteit en uitdaging. Daarnaast ligt het succes al voor je uitgerold, dus zet dit voort. Je zult ook merken dat je veel minder afhankelijk bent van meningen van derden en je hebt inmiddels veel oude patronen weten te doorbreken. In de liefde komt er een grote omwenteling. Er ontstaat verdieping op een veel hoger level.

Boogschutter: Alles komt in een nieuw perspectief te staan, Boogschutter. Er zijn veranderingen gaande in zowel jezelf als in het proces waar je in zit. De kans is groot dat er een contract of overeenkomst voor je klaar ligt. Je gaat een hele nieuwe fase van je leven in. Voor zowel de single als de gebonden Boogschutter geldt: Love is in the air! Op het gebied van liefde beleef je intense momenten. Single Boogschutter, je kunt je gelijke ontmoeten die je zult herkennen aan jullie gelijkgestemdheid.

Steenbok: Wees oprecht tegenover jezelf, dat geeft je kracht. Blijf bij je eigen standpunten en ga niet mee in de verhalen van anderen, dat kan je duur komen te staan, Steenbok. Jouw kracht en integriteit overwinnen hetgeen jou veel oplevert. Vertrouw op je intuïtie en blijf deze trouw. Eenmaal door deze grillige fase heen, zal er een heel nieuwe fase aanbreken en kun je de zwaarte van je afschudden. Op het gebied van liefde en relatie kun je aangenaam verrast worden. Dat zou nog wel eens een letterlijke vermeerdering van geluk kunnen gaan betekenen.

Waterman: Er is goed nieuws in aantocht, Waterman. Dat gaat een nieuwe wending geven aan jouw toekomst. Ook geldzaken komen er positief voor te staan. Mocht je verhuisplannen en/of wensen hebben, dan zal je daar ook deze maand duidelijkheid over krijgen. Balans en harmonie heb je in alle opzichten bereikt, daar mag je trots op zijn. Die taak was namelijk niet eenvoudig voor jou. Je hebt duidelijk je lessen geleerd en je voordeel ermee gedaan door deze aan te gaan en daadwerkelijk te veranderen.

Vissen: Laat je angsten om iemand te kwetsen toch varen, gevoelige Vissen. De weg van de waarheid is uiteindelijk de snelste en kortste route. En met respect voor jezelf en de ander kom je een heel eind. Het zal je alleen maar opluchten daadwerkelijk knopen door te hakken. Door op je intuïtie te vertrouwen en je innerlijke stem aan het woord te laten zul je openstaan voor plotselinge inzichten, die alles oplossen. Je zult de moed hebben voor het aangaan van een succesvolle en geslaagde verandering. Geniet van de intense liefde om je heen, Vissen. Die zal je goed doen!

Maandvooruitzichten april 2019 door Ineke:

toekomst voorspelling

April 2019: Geduld

Als je een zaadje in de grond plant ‘weet’ je dat dit niet binnen een uur tot volwassenheid is uitgegroeid. Als je iets bestelt bij een webwinkel ligt dat ook niet hetzelfde moment op je stoep. Dat weten we en daar hebben we vrede mee. Waarom hebben we dan zo weinig geduld met onszelf en met de ander? Stabiele groei gaat langzaam maar zeker. Geef jezelf en de ander die ruimte en laat je ongeduld los. Het effect zal zijn dat we zelf minder aanvaringen, minder onrust, minder verdriet zullen hebben. En dat geldt niet alleen voor jou, dat geldt ook voor je medemens.

Jaarovoorspelling april 2019

Voorspellingen in het ParaVisie Magazine van Puur Medium®

Medium / Paragnoste Mireille van Rijn  (bekend van media, TV  oprichtster van Puur Medium®) 

Omdat het uiteraard niet mogelijk is dat letterlijk de complete voorspellingen worden overgenomen door ParaVise, publiceert Puur Medium speciaal voor jou de ingeleverde voorspellingen hier volledig.