Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2019 Mireille van Rijn

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2019 Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2019. Mireille van Rijn Medium en Paragnost. Mireille is al jaren werkzaam op spiritueel gebied.  Media en TV vragen haar regelmatig om mee te werken aan programma’s of artikelen en ze staat bekend om haar voorspellingen. Ook dit jaar deed Mireille Voorspellingen voor o.a Het maandblad ParaVisie.

Maandelijks schrijft Mireille en publiceren het magazine Spiegelbeeld en Puur Medium de maandvooruitzichten d.m.v. tarot en spirituele ingevingen voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen?

Veel leesplezier met deze Astro – Tarot Voorspellingen!

www.puurmedium.nl

NIEUW! Mireille is nu ook maandelijks terug te lezen in het magazine Spiegelbeeld met sterrenbeelden!

Tip: Het is raadzaam om eventueel ook de horoscoop van de sterrenbeelden te lezen waar jouw ascendant en jouw maan in staan. Deze zijn net zo belangrijk en hebben ook zeker invloed op jouw zonneteken.  Als je niet weet in welk sterrenbeeld jouw maan en ascendant staan, dan kun je dit gratis zelf berekenen via www.astro.com

Ram
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Ram
Januari 2019:

Trefwoorden: Balans, Succes, Veranderingen, Geldzaken en Eigenwijs. De tarotkaart Koning van Pentakels vertelt, lieve Ram, dat er succesvolle stappen worden gezet die je beslist geen windeieren zullen leggen. Reset jezelf en bekijk alles om je heen nog eens kritisch. Wat dient je nog wel en wat dient jou niet meer. Maak een nieuwe balans op voor jezelf, wees eigenwijs, want dat is nu juist jouw kracht! Als eerste teken van de dierenriem mag jij je als een ware voortrekker neer gaan zetten.

Liefde: Vriendschap en bescherming is wat je zult gaan ervaren in jouw relatie. Geen relatie, beste Ram? Niet getreurd, wat in het vat zit verzuurt niet. In dit jaar zal jij ware liefde vinden… Mitsdien je je daadwerkelijk openstelt voor liefde en het afvinklijstje, waar de ander aan moet voldoen, laat voor wat het is. Niemand is perfect en jij ook niet en dat maakt iedere vorm van relatie nu juist zo uniek!

Gezondheid: De sportschool zou geen kwaad kunnen, Ram. Probeer echt meer in beweging te komen, wandelen is ook een heerlijk alternatief. Maak je hoofd leeg, ontspan en voel je voldaan na afloop. Eet ook wat vaker bewust en gezond. Je hebt de neiging te gemakkelijk te worden en dat gaat ten koste van je energie en kracht.

Werk & Carrière: De tarotkaart Munten Aas meldt dat je succes zal gaan ervaren, als je dit niet al hebt. Daar heb je keihard voor gewerkt, dus geniet er ook bewust van. Wat je hebt gezaaid, mag je nu oogsten. Je mag deze periode ook uitzien naar een onverwacht cadeau of een verrassende financiële meevaller.

Edelsteenadvies: Celestien is een steen die je enorm zal boosten. Celestien trekt voorspoed en geluk aan en helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Celestien bevordert jouw creativiteit en is zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld in het openbaar moeten spreken (en andere vormen van communicatie). 

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef extra aandacht aan jouw 1e Chakra: het Stuitchakra  en het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra. Hierdoor zal je ervaren dat de balans die je hebt hervonden beter gegrond blijft, zodat deze zich echt kan gaan verankeren. Je creativiteit zal, door extra aandacht aan het 3e Chakra te geven, vanuit een nog dieper niveau ontstaan en zich uiten.

Kleuradvies: Geel en oranje zijn perfect voor jou, Ram. Deze mogen naar jouw stemming ook zeker gecombineerd worden in felle en zachte tinten voor wederom de juiste balans. 

Stier
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Stier
Januari 2019:

Trefwoorden: Onafhankelijk, Creativiteit, Dromen komen uit, Initiatieven. Je dromen en wensen lijken aardig uit te komen en blijf vooral kijken naar alles wat lukt. Laat je negatieve gedachten over dingen die in jouw ogen niet lukken los, want alles heeft namelijk een doel. Vertrouw op je intuïtie en je onvermoeibare creatieve geest. Je zult succes ervaren en tegemoet zien. Ervaring is je beste leermeester. ‘Keep that in mind’ met een grote glimlach!

Liefde: Je hebt de neiging om in een oud patroon te schieten en je ‘bindingsangst’ te laten winnen van liefde. Blijf alert lieve Stier. Gun jezelf het beste en probeer je open te stellen voor ware liefde en de verbinding, anders zou je jezelf nog tekort gaan doen. Jij hebt toch ook recht op liefde? Laat die vlinders maar lekker fladderen en geniet van wat komen gaat. Oude liefde roest niet, gebonden Stier, laat de passie maar stromen.

Gezondheid: Voldoende water drinken kan nooit kwaad, Bourgondische Stier. Misschien kun je af en toe wat vaker alcoholische dranken laten staan of wissel deze af met water. Het zal je goed doen. Verder mag je best wat meer in beweging komen en goede voornemens zo integreren dat die een dagelijkse gewoonte mogen gaan worden. Je zult er snel profijt van ervaren.

Werk & Carrière: Blijvend succes, tevredenheid en emotionele voldoening voor al je inzet, fluistert de tarotkaart De Hoge Priesteres. Met name fluistert…. want je maakt gelukkig echt goed gebruik van jouw innerlijke stem en ingevingen. Deze kaart treft jou niet voor niets. Laat je vooral door niemand anders beïnvloeden. Luister naar jezelf en hou vast aan je eigen plannen.

Edelsteenadvies: Barnsteen is een grote aanrader! De krachtige maar zachte energie van deze steen brengt en houdt balans in het (energie) lichaam. Hierdoor ben je ook minder beïnvloedbaar en blijft je zelfvertrouwen op peil.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef veel aandacht aan het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra en aan het 6e Chakra: het 3e oog Chakra. Laat je creativiteit de vrije loop en kijk letterlijk verder dan je neus lang is.

Kleuradvies: Abrikoos en roestrode tinten gaan je ondersteunen, helpen je geaard te blijven, je van binnen actief te houden en geven je een veilig gevoel.
Meer over kleuren?

Tweelingen
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Tweelingen
Januari 2019:

Trefwoorden: Analyseren, Strijd, Scherpzinnig en Succes. Tweelingen, Je hebt strijd om een persoonlijke ambitie te verwezenlijken, terwijl succes in aantocht is. Zet door, analyseer, durf kritisch te zijn over jezelf en de buitenwereld. Jouw volharding zal er voor zorgen dat je succes bereikt. Juist door alle moeite, smaakt dit succes ook zeer goed en geeft voldoening.

Liefde: Voor de single Tweeling liggen er nieuwe romantische flirts in het vooruitzicht. Maar, wees wel eerlijk, lieve Tweeling! Als jij echt een vaste relatie wenst, stel jezelf  dan ook eerlijk en open, anders blijf je swipen 😉 Gebonden Tweeling, maak je borst maar nat! Passie en het leven worden gevierd, komende periode. Geniet ervan. Geef je partner eens wat meer echte aandacht en waardering, je krijgt die dubbel en dwars terug.

Gezondheid: Je bent goed in balans, flexibele Tweeling! Hou dat vast. Mediteren, yoga en veel naar buiten om te bewegen zijn jouw sleutelwoorden. Neem eens een kop verse kruidenthee. Denk daarbij aan: muntthee, groene thee, hennepthee en vermijd wat vaker opwekkende middelen zoals o.a. cafeïne. Water met een schijf fruit is ook smakelijk en je voorkomt overprikkeling van je zenuwen.

Werk & Carrière: Succes door moed en volharding. Houd je visie helder en laat je niet verleiden of afleiden. Gemaakte fouten zijn om van te leren zodat je in deze fase juist goed beslagen ten ijs zal komen. Dus wees dankbaar dat je deze ervaring in het verleden al hebt opgedaan waardoor je nu de vruchten juist wel kunt plukken.

Edelsteenadvies: Aventurijn werkt kalmerend, beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Aventurijn stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef deze maand jouw Basischakra maar eens uitdrukkelijk aandacht. Hierdoor blijf je goed geaard en blijven alle Chakra’s beter in balans.

Kleuradvies: Zachte geel tinten, zachte oranje tinten eventueel gecombineerd met roest tinten zullen je erg goed doen. Meer over kleuren?

Kreeft
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Kreeft
Januari 2019:

Trefwoorden: Geloof, Liefde, Slinksheid, Spirituele verbinding. Deze nieuwe fase staat in het teken van nieuwe plannen en ideeën, Kreeft. Maar ook krijg je helaas te maken met mensen die je een streek willen leveren. Goed nieuws! Door je eigen slinksheid en kennis van zaken gaat dat niet lukken. Opruimen wat niet meer bij je past dus, Kreeft en gewoon blijven lachen. Ook heeft de liefde zeker nog het een en ander voor jou in petto.

Liefde: Single-Kreeft? Laat je angsten alsjeblieft voor wat ze zijn en zet gewoon de stap in het avontuur dat liefde heet! Als je angst laat regeren kun je natuurlijk op twee vingers de uitslag natellen. En wat heb je nou eigenlijk te verliezen? Er staat een prachtig amoureus en passievol liefdesavontuur op je te wachten, je zult er geen spijt van krijgen. Over liefde gesproken, deze persoon zou nu juist de ware wel eens kunnen zijn. Gebonden Kreeft? Tijd voor actie en passie! Laat het je smaken, het zal je goeddoen en opladen. Je gaat hierdoor nog beter in je vel zitten.

Gezondheid: Je energetische balans mag best iets meer aandacht, lieve Kreeft. Je bent enorm zorgzaam en gevoelig, alleen ben jij jezelf een beetje uit het oog verloren. Hoe graag je ook in de keuken staat en hoe je er ook van geniet, let wel op je gewicht of ga iets meer bewegen/sporten om de juiste balans te handhaven.

Werk & Carrière: Uitgestelde beslissingen veranderen jouw huidige situatie echt niet, Kreeft. Misschien toch maar eens die beruchte knoop door gaan hakken. Dit zal opluchten en je zult merken dat je hierdoor weer op het juiste spoor komt wat je succes en groei zal opleveren.

Edelsteenadvies:  Een Parel heeft een zuiverende werking op het lichaam maar ook op de geest en de ziel. Deze stimuleert eigenschappen als eerlijkheid, integriteit, begrip, inzicht, wijsheid en acceptatie (van jezelf en anderen). Parel bevordert spirituele groei en transformatie. Ook biedt de Parel focus, concentratie en innerlijke rust.

Chakra meditatie/aandacht tip: het 6e Chakra, het 3e Oog en het 7e Chakra. Het Kruinchakra mag je komende periode meer aandacht geven, voor meer innerlijke rust en om nog beter bij jezelf te blijven.

Kleuradvies: Wit/creme tinten, heel zachtgroene tinten. Meer weten over kleuren? 

 

Leeuw
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Leeuw
Januari 2019:

Trefwoorden: Gerechtigheid, Intuïtie, Zelfkennis, Kennis. Het recht zal zegevieren, Leeuw! Blijf in alle rust in je kracht staan. Maak gebruik van je onuitputtelijke volharding en je eigenzinnige creativiteit. Als Leeuw ben je niet voor niets een leider. Wie het laatst lacht… Los oude immateriële en/of materiële  schulden in, dat geeft rust. Je hebt nu de mogelijkheden. Wees je wel bewust van je onderliggende dominantie eigenschappen die meestal erg positief zijn, maar in de wereld die liefde heet, kunnen ze ook net even teveel zijn.

Liefde: Liefde komt jij niet tekort, passievolle Leeuw! Je zit vol passie, verlangen en kracht. Hou dat wel wat in de gaten, want het betekent niet dat de ander net zo krachtig is als jij. Zorg voor een bewuste balans. De ander zal zich juist hierdoor gekoesterd en veilig bij je voelen en dat is ook wat jij juist nodig hebt, Leeuw.

Gezondheid: De druk hoeft niet altijd op de bekende ketel, Leeuw. Het kan je echt nog duur komen te staan als je niet af en toe wat inbindt. Luieren zit niet geheel in jouw aard, maar neem jezelf wel regelmatig even in acht, zodat je van deze krachtige energie kunt blijven genieten. Let ook op je suikerinname, suiker is een ware sloper.

Werk & Carrière: Durf gebruik te maken van je fantasie en zet je enorme creativiteit in.  Dat levert geweldig, nieuw succes op en je zult hierdoor anderen een aantal stappen voor zijn. Prachtige kansen liggen als het ware op de rode loper. Je moet ze alleen wel zelf pakken en je eigen brede capaciteiten hierin goed en slim weten te gebruiken.

Edelsteenadvies: Herkimer diamant is een hele zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Het is een steen met een hoge vibratie. Draag deze in combinatie met een andere edelsteen die jou aantrekt. Het zal de werking versterken en jou enorm ondersteunen. Vertrouw dus ook op je intuïtie.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef extra aandacht aan en verbind je goed met het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra, het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra en 4e Chakra: het Hartchakra.

Kleuradvies: Blauw- en paars tinten zullen je goed doen, Leeuw. Koningsblauw is hierop een goede aanvulling. Meer over kleuren?

Maagd
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Maagd
Januari 2019:

Trefwoorden: Succes, Innerlijke en uiterlijke  transformatie, Financieel voordeel. Sommige gebeurtenissen kun je niet voorkomen. Echter, het is aan jou hoe je hiermee omgaat, lieve Maagd. Controle kun je nu eenmaal niet overal over hebben. Als je rustig handelt zul je ervaren dat die houding je vooral veel op zal leveren en het helemaal niet zo erg is. Succes en transformatie zijn jouw sleutelwoorden. Op het gebied van liefde heb je zeker niet te klagen, maar ook dan geldt, controle loslaten en aangaan!  

Liefde: Op liefdesgebied kun je de neiging hebben controle te willen, alleen zal die tegen je gaan werken en de boel juist vertragen. Probeer eens wat vaker een stapje terug te doen en vanuit je hart i.p.v vanuit je hoofd naar de situatie te kijken. Je zult zien dat het er dan heel anders voor staat. Op het gebied van relaties in het algemeen, kun je een hereniging verwachten. Vergeef jezelf en vergeef daarmee de ander. Op deze wijze ontstaat er meer verdieping.

Gezondheid:  Je komt steeds beter in je vel te zitten, Maagd. Blijf wel de focus houden op je balans, rust, regelmaat en reinheid. Die blijf je nodig houden om zo optimaal mogelijk te functioneren. Transformatie speelt op innerlijk en uiterlijk vlak, geef deze vooral tijd. Drink veel verse kruidenthee, denk daarbij aan munt, gember en kamille.

Werk & Carrière: Succes, zelfs met een minder positief lijkend vooruitzicht, zul je resultaat bereiken. De kunst is dus om op jezelf te blijven vertrouwen. Besef dat alles wat je hebt ingezet, je dubbel en dwars terug zult ontvangen. Ook financieel kom je in een stijgende lijn die veelbelovend mag zijn.

Edelsteenadvies: Beryl ondersteunt je in tijden van transformatie en spanning. Deze steen maakt je doelgerichter, efficiënt en zorgt voor nog meer focus en helderheid van geest.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef komende periode extra aandacht aan het 1e Chakra: het Stuitchakra, het 3e Chakra, het 4e Chakra: het Hartchakra en neem je Kruinchakra ook regelmatig even  aandachtig mee. Deze 3 Chakra’s aandacht geven, zal je enorm ondersteunen in je transformatieprocessen.

Kleuradvies: Roze, lila en zachtblauwe tinten zullen je goed doen. Meer over kleuren? 

Weegschaal
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Weegschaal
Januari 2019:

Trefwoorden: Gerechtigheid, Geluk, Waarheid, Overwinning. Weegschaal, dit wordt een heel bijzonder jaar voor jou. Maak een duidelijk overzicht voor jezelf met betrekking tot een moeilijke kwestie. Vraag eventueel even iemand om mee te kijken voor een goede en heldere visie. Hierdoor weet je exact hoe de zaken in elkaar steken. Gerechtigheid overwint voor jou. Er komen wat onverwachte en  verrassende veranderingen in je leven die je enorm zullen doen opbloeien, Weegschaal. Nieuwe keuzes zijn in aantocht, volg je hart, dat klopt altijd! Passie te over komend jaar, Weegschaal. Let wel op, dat je jezelf daar niet in verliest.

Liefde: Passionele momenten breken aan, belangrijk is dat je bij jezelf zult blijven. Ben je nog single, Weegschaal? Dan kun je uitkijken naar een avontuurlijke relatie die je naar grote hoogtes zal brengen. Relationeel gezien single of gebonden, het wordt al met al een fijne harmonieuze tijd met veel diepgang. Probeer niet ‘uit naam van liefde’ jezelf weg te geven. Blijf bij jezelf, blijf je grenzen kaderen en blijf in verbinding met jezelf. Er wordt voor je gezorgd, vertrouw daar op!

Gezondheid: Lieve Weegschaal, zorg ervoor dat je niet alleen voor de buitenwereld klaarstaat ten koste van jezelf. Ook al is het je aard, het is niet de bedoeling dat je jezelf tekort doet. Zorg voor rustmomenten en een weekendje de natuur of een sauna in zou niet verkeerd voor je zijn. Verse groene- en/of kamillethee zullen je goed doen.

Werk & Carrière: Je mag rekenen op een promotie of een succesvol nieuw project. Het kan ineens, plotseling en vooral snel gaan, dus zet je maar schrap. Ook financieel zul je niets te klagen hebben. Wat niet betekent dat je ineens met geld moet gaan gooien! Een appeltje voor de dorst geeft rust.

Edelsteenadvies: Zonnesteen stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur, een positieve instelling en een vreugdevolle kijk op het leven. Combineer of wissel deze gerust af met Citrien. Die bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking.

Chakra meditatie/aandacht tip: Door het 1e Chakra: het Stuitchakra en het 7e Chakra: het Kruinchakra extra aandacht en zorg te geven trek je automatisch al je Chakra’s mee in balans. Je zult meer innerlijke rust en kracht ervaren hetgeen harmonie geeft. 

Kleuradvies: Oranje, geel/oker en bruine tinten geven je rust, energie, balans en innerlijke kracht. Bovendien staan ze je fantastisch. Meer over kleuren? 

Schorpioen
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro angels medium TV

Schorpioen
Januari 2019:

Trefwoorden: Onafhankelijk, Glorie, Beloning, Voorspoed. Je kunt op advies en hulp rekenen van een invloedrijk persoon met verstand van zaken. Naast hulp en advies zal dit een leerzaam proces voor je betekenen waar je veel aan zult hebben. Zorg dat je onafhankelijk blijft Schorpioen en maak gebruik van je doorgrondelijke en intuïtieve kwaliteiten. Je zult hierdoor enorm veel succes hebben.
Je resultaat van dit proces is meer omvattend dan je nu kunt bevatten. Geniet daar ook van en neem deze belangrijke levensles mee voor je verdere stappen. Passie blijft met je flirten, Schorpioen, Je kunt wel zeggen op alle fronten.

Liefde: Op het gebied van liefde zal het wat onrustig zijn en zul je zelf ook knopen moeten doorhakken, Schorpioen. Soms is het beter realistisch te zijn, niet alles te willen doorgronden en terug naar je eigen basis te gaan. Door de verbinding met jezelf te herstellen, te verdiepen en je soms wat obsessieve doorgrondelijke eigenschappen gewoon even los te laten, krijg je vanzelf je antwoorden en weet je wat je te doen staat. Single Schorpioen? Neem nog even de tijd voor je jezelf daadwerkelijk open gaat stellen, Cupido is onderweg… Je hoeft niet op zoek.

Gezondheid: Weet wat je eet, Schorpioen! Alles wat je tot je neemt heeft ook een uitwerking. Het kan echt geen kwaad je eetgewoontes  en voedingspatroon eens onder de loep te nemen en wat strepen te zetten door je ‘dieet’. Verder is het verstandig om aan opwekkende drankjes zoals koffie, thee(theïne) paal en perk te stellen. Neem meer water met desnoods een schijfje citrusvrucht en verse kruidenthee. Je zult merken dat je snel weer alerter en fitter bent.

Werk & Carrière: Een glorieuze periode zal je tegemoet komen. Hiervoor heb je zo hard je best gedaan, Schorpioen. Je gaat profiteren van alle energie die je geïnvesteerd en de vele offers die je gebracht hebt. In financieel opzicht valt er veel te winnen.

Edelsteenadvies: De edelsteen Aventurijn werkt kalmerend en bevordert een gevoel van welzijn. Aventurijn trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. Aventurijn bevordert je besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef komende periode naast al je Chakra’s vooral aandacht aan het  3e Chakra: de Zonnevlechtchakra, het 4e Chakra: het Hartchakra en 5e Chakra: het Keelchakra  voor een perfecte balans.

Kleuradvies: Turquoise, blauwtinten zijn je op het lijf geschreven en daarmee voel jij je als een vis in het water, Schorpioen. Je kunt deze op gevoel afwisselen met roodtinten. Meer over kleuren?

Boogschutter
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV angels

Boogschutter
Januari 2019:

Trefwoorden: Verleiding, Verandering, Creativiteit en Intuïtie. Een prachtige combinatie van de tarotkaarten: De Hoge Priesteres en De Duivel. Deze kan, als jij je hier bewust van bent en diep naar binnen gaat, de ultieme uitdaging zijn op spiritueel niveau. Jij bent hier ook zeker niet vies van, lieve Boogschutter. Je hebt uitdagingen nodig! Dit kosmische spel van en de verbanden tussen donker en licht, geven jou juist inspiratie en diepgaande inzichten. Hierdoor zul je merken dat je op alle fronten in het leven nieuwe impulsen krijgt wat vermeerdering van geluk zal opleveren.

Liefde: Stap uit je angst en zet de stap in de wereld die liefde heet, liefdevolle Boogschutter. Laat je verleiden en wees zelf ook een verleider. Speel ermee zonder jezelf te verliezen. Je zult zien dat de liefde prachtige verrassingen voor jou in petto heeft, als je het durft te ontvangen. Geniet ervan! Dit kan tot een diepgaande, blijvende relatie leiden. Voor de gebonden Boogschutter geldt zeker dezelfde boodschap. Je bent een beetje vastgeroest en je hebt je speelsheid afgelopen tijd goed verborgen weten te houden, dus naar buiten ermee!

Gezondheid: Let je wel goed op wat je eet, Boogschutter? En zorg dat je van je hart geen moordkuil maakt. Te veel vet, koffie, alcohol en opgekropte emoties gaan letterlijk en figuurlijk op je lever zitten en die is nu juist je zwakke punt. Drink veel water, doe eventueel een diepe gal en leverreiniging om je hele lichaam een boost te geven.

Werk & Carrière: Wees de onafhankelijke persoon die je wilt zijn en gebruik je hoofd en je hart. Wees vooral creatief. Je zult zien dat de uitslag van je volgende stappen krachtiger en vruchtbaarder wordt dan je nu denkt. Je bent een verbinder, dus gebruik die kwaliteit. Komende periode is succes gegarandeerd! Hoe groot dat succes zal zijn, ligt dus in jouw eigen handen.

Edelsteenadvies: Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. Deze geeft je het gevoel op je plek te zijn en laat je ware ik naar boven komen. De steen brengt jou bij de kern, laat je zien wat écht belangrijk is, zowel  om je heen als in jezelf . Tevens versterkt Mosagaat je verbinding met de natuur en de aarde.


Chakra meditatie/aandacht tip: Richt je vooral op het 1e Chakra: het  Stuitchakra en het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra. Als je deze twee Chakra’s extra aandacht en onderhoud geeft, trek je je andere Chakra’s automatisch ook mee en ontstaat er een meer krachtige balans.

Kleuradvies: Indigo en koningsblauw zijn kleuren die je intens goed doen. Wissel deze af met kleuren waar je behoefte aan hebt en combineer deze met indigo of koningsblauw.

Steenbok
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Steenbok
Januari 2019:

Trefwoorden: Zingeving, Spiritueel en materieel geluk, Leerling in de meester. Wees de leerling in de meester en de meester in de leerling. De lessen en ervaringen die jij komende periode gaat ontvangen  zullen een ware zegening blijken. Blijf zuiver van geest en durf kinderlijk en puur in wonderen te geloven. Je zult de ware boodschappen ineens gaan begrijpen. Blijf bij jezelf en laat je niet verleiden en beïnvloeden door dwaasheden van anderen. Op het gebied van liefde komt er verdieping en hereniging op zielsniveau.  

Liefde: De tarotkaarten De Dwaas en De Hoge Priesteres zullen  volledig van invloed zijn op je liefdesleven, Steenbok. De Dwaas geeft vooral aan dat je naar jezelf moet luisteren en De Hoge Priesteres ondersteunt dit volledig. Let op je ingevingen. Zielsverbindingen zowel relationeel als vriendschappelijk zullen herenigen. Let op! Dit kan ook een hereniging zijn met een soulmate uit een vorig leven. Laat het avontuur dat liefde heet maar beginnen.

Gezondheid: Steenbok! Wees niet zo zwaar op de hand en zwaarmoedig als iets anders loopt dan jij voor ogen had. Dat geeft onnodig spanning die je juist zou kunnen blokkeren in plaats van laten groeien. Ga eens wat vaker naar buiten, kom in beweging en zorg voor voldoende endorfine, daar word je blij van! Luister naar de stem van je hart

Werk & Carrière: Dat doe je goed, ijverige en verantwoorde Steenbok! Zakelijk gezien word je beloond voor je inzet en heb je door je houding nieuwe mogelijkheden voor jezelf gecreëerd. Geluk, voorspoed en financieel gewin liggen in het verschiet. Vergeet niet dat niet alleen anderen ongelijk kunnen hebben, ook jij kunt de bal wel eens naast schieten. Dus blijf jezelf openstellen voor de visie van anderen en vind de middenweg.

Edelsteenadvies: Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Deze maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. De steen helpt je in the flow te komen en in het moment te leven. Ook bevordert Aquamarijn communicatie en kennisoverdracht en helpt bij het goed verwoorden.

Chakra meditatie/aandacht tip: Leg vooral de focus op het 4e Chakra: het Hartchakra, het 5e Chakra: het Keelchakra en 6e Chakra: het 3e Oog. Dit neemt niet weg dat ook je andere Chakra’s aandacht nodig hebben, maar deze in het bijzonder. Je zult merken, als je hier de aandacht op vestigt, dat de rest makkelijk volgt naar een vernieuwde balans.

Kleuradvies: Paarstinten en alles waar paarstinten uit voortkomen. Deze kun je combineren met kleuren naar je stemming. Ze zullen je enorm ondersteunen.

Waterman
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Waterman
Januari 2019:

Trefwoorden: Vernieuwing, Transformatie, Winst, Waarheid. Dit wordt een jaar van strepen zetten, waarheid en transformatie. Door de waarheid aan te gaan met jezelf en strepen te trekken,  zul je merken dat het leven een stuk simpeler is. Oude wonden zullen helen. Je hebt grote stappen gezet naar je eigen succes, die je vooral winst gaan opleveren. Emotioneel gezien ontstaat er een nieuwe balans en je zult meer harmonie ervaren. In eerste instantie in jezelf  maar uiteindelijk blijft dit resultaat voor je omgeving ook niet onopgemerkt. Dus pluk de vruchten hiervan.

Liefde: Met de tarotkaart Bekers Tien kun je rekenen op hereniging op het gebied van liefde, relaties, familiebanden en vriendschap. Je bent weer vol vertrouwen en hebt de smaak te pakken. Wees nu niet angstig om je ware gevoelens te tonen en ga voor jezelf staan. Ook jij verdient de magie die liefde heet. Als je deze goed aanpakt kun je bouwen op een duurzame, gelijkwaardige liefdesrelatie en schrik niet als de verbinding om een ware zielsverwant gaat.

Gezondheid: Omdat je emotioneel zaken in balans aan het brengen bent zul je merken dat je spanningsveld ook stabiliseert. Let er op dat je voldoende beweegt en ook gezonder gaat eten. Discipline is echt even geboden anders kun je last krijgen van je spijsvertering. Gemberthee zal je ook goed doen, wissel deze af en/of combineer deze met verse munt en verse groene thee.

Werk & Carrière: Je zult succes krijgen door je wilskracht en volharding. Belangrijk is dat je je wel wat empathischer opstelt naar anderen, anders kan men afhaken. Wat je nu gaat investeren zowel financieel als aan energie zul je dubbel en dwars terugkrijgen. Je enorme verlangen naar succes is de motor van het geheel. Dit succes zal je in vele opzichten vreugde brengen.

Edelsteenadvies: Amethist bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet ten  dienste is van je hoogste zelf. Ook helpt deze steen je inzicht te krijgen in emotionele processen zodat vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.

Chakra meditatie/aandacht tip: het 1e Chakra: het Stuitchakra mag je echt alle aandacht geven om goed te aarden en geaard te blijven. Hierdoor zul je sterker in je schoenen staan.  Neem hierin het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra en het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra ook zorgvuldig mee. Je zult merken dat je meer innerlijke rust vindt.

Kleuradvies: Oranje zal je verder in je kracht brengen en je creativiteit een boost geven. Blauwtinten horen echt bij je, dus wissel deze met elkaar af. Meer over kleuren?

Vissen
Voorspelling prognose 2019:

Voorspelling tarot astro medium TV

Vissen
Januari 2019:

Trefwoorden:Vreugde, Kracht, Succes, Spirituele en emotionele voltooiing. Lieve Vissen, gevoelszaken, spiritualiteit en in actie komen staan komende periode zeker op jouw agenda. Het wordt tijd om je voorgenomen plannen door te zetten en zelf ook initiatieven te gaan nemen. Je krijgt belangeloos hulp vanuit de vriendschappelijke sfeer. Je mag ook op ware vriendschap en liefde gaan rekenen, ze komen je toe. Knagen er nog zaken uit het verleden aan je? Accepteer en aanvaard waarheid. Dit de tijd om zaken eventueel nog recht te gaan zetten, zodat je deze ook echt los kunt gaan laten.

Liefde: Nieuwe liefde of een hernieuwde liefde hangt om je heen, aan jou wat je ermee doet. Mochten oude angsten nog parten spelen, dan is het misschien een goed idee om die achter je te laten en je hart te openen voor ware liefde en genegenheid. Bereid je voor op een confronterende verbinding die, omdat je met zielsliefde te maken hebt, diepe indruk op je kan maken. Maar lieve Vissen… neem jij met minder genoegen dan de waarheid? Op een gelijkwaardige verbinding mag je echt gaan rekenen als jij daarvoor kiest.

Gezondheid: Chaos is voor niemand goed, dus tijd om schoon schip te maken, Vissen. Neem ook vooral veel rust en zoek de stilte regelmatig op. Yoga of meditatie kunnen wonderen verrichten. Misschien niet helemaal je ding? In de badkamer vertoeven met kaarslicht en een ontspannen muziekje is ook zeker een goed alternatief.

Werk & Carrière: Succes en financiële winsten komen jouw kant op na een periode van doorzetten en vertrouwen hebben in  je harde werken, Vissen. Je spiritualiteit zal toe gaan nemen, maak daar in alle opzichten gebruik van. Je zult gewaardeerd en gezien worden in je harde werken en hierdoor worden jou ook nieuwe kansen geboden.

Edelsteenadvies: Smaragd activeert het Hartchakra en stimuleert liefde, inspiratie, openheid, oprechtheid. Deze heeft tevens een positieve werking op relaties en vriendschappen. Smaragd bevordert je spirituele groei, boost jouw vooruitziende blik en geeft meer helderheid van geest.

Chakra meditatie/aandacht tip: Probeer aandacht te schenken aan al je Chakra’s en concentreer je regelmatig wat meer op het 2e Chakra: het Sacraal (sexuele) chakra en het 3e Chakra: de Zonnevlechtchakra.

Kleuradvies: Je mag best een beetje knallen hoor in je kleurgebruik. Denk daarbij aan magenta, violet en  koningsblauw. Wissel deze af met wat pasteltinten voor een perfecte balans.