Jaarvoorspelling 2018 Ineke Boonstra

voorspellingen 2018 Medium paragnost Ineke Boonstra

Jaarvoorspelling 2018 Ineke Boonstra

Jaarvoorspelling 2018 Ineke Boonstra: Hier vind je de jaarprognose van Medium Ineke Boonstra. Ineke is Medium, Paragnoste, spiritueel Coach en geeft engelen-readingen. Ineke heeft toestel 60. Ineke maakt ook al jaren video’s met Engelen readingen.

Ineke werkt o.a. met de Engelenkaarten. Je vind hier dus een jaaroverzicht 2018 van maand tot maand d.m.v. de Engelen Tarotkaarten.

Januari 2018:

Engelen water voorspelling

Januari-  Zeven van water:

Na een jaar van heel veel veranderingen sta j nu voor een maand waarin er beslissingen van je worden gevraagd. Stel niet uit maar ga er voor. Wel heeft je beslissing nog nader onderzoek nodig. Onderzoek door naar je hart te luisteren. Onderzoek in de zin van: is dit wat de bedoeling is? Is deze beslissing voor andere ook goed, voor mijn naasten en die die wat verder weg staan? Je ziel was op een beslissing. De beslissing die je werkelijk verder helpt in je leven, die je dichter bij het Goddelijke brengt, jouw kern.

Februari 2018:

Engelen tarot medium voorspelling

Februari- drie van aarde:

Februari sluit hier schitterend op aan. Je mag luisteren naar de kracht van je creativiteit en de erkenning van de hoge kwaliteit van je werk. Richt je op werk dat je passie heeft en voer het uit naar je beste vermogen. Je kunt iets moois maken, jezelf een stap vooruit brengen in je carrière. Weet je, we zijn zo geneigd o het werk dat we laten zien te bagatelliseren maar de engelen laten je weten: focus je en weet dat het werk wat je doet van hoge kwaliteit is. Wat het ook is.

Maart 2018:

Astro voorspelling engelen

Maart- zeven van aarde:

Na gedane zaken is het goed rusten  Je hebt je zaad uitgestrooid en nu mag je, terwijl je het zaag verzorgt, wachten op de uitkomst. Nu kan er even niets gedaan worden. Wij als mensen zijn geneigd, omdat we ons toch zorgen maken, meer actie te ondernemen. Dat hoeft niet, sterker nog de stilte en de rust zorgen ervoor dat het zaad uitgroeit tot dat wat je er van verwacht. Na 2 maanden bezig te zijn geweest mt ontwikkeling en beslissingen nemen mag je nu de stilte en de rust opzoeken. Stop met zorgen maken, alles zal zich ontwikkelen tot iets wat jou geluk, vrede en liefde brengt.

April 2018:

Maandvooruitzichten april 2018

.
April- Ridder van de lucht:

Opnieuw mag je gebruik maken van je creativiteit. Er gebeuren veel dingen achter elkaar. Ook nu wordt er weer van je gevraagd, kijk in je hart. Moete je aanvullende beslissingen nemen? Doe dat dan. Er zijn zeer veel creatieve oplossingen. Ga eens uit van minder voor de hand liggende oplossingen. Je bent een intelligent mens die supersnel kan overwegen. Maak daar gebruik van. Soms is het handig om ook raad te vragen. Doe dat bij iemand die je na aan het hart staat.

Mei 2018:

Voorspelling medium toekomst paragnost

.
Mei- kracht van aartsengel Ariël:

Deze kaart is getrokken omdat je je bewuster moet zijn dat je sterker bent dan je denkt. Je kunnt de situaties op je levenspad zeker aan en weet: het is niet dat wat me overkomt, maar de manier waarop ik er mee omga, dat je leven bepaald. Wel is het belangrijk dat je niet als een olifant in de porseleinkast reageert. Weet dat je met honing meer zachtheid creëert dan met azijn. Je kracht en je effectiviteit groeien meer naarmate je in jezelf geloofd. Ariël staat dicht bij de aarde en helpt je met aardse zaken zoals huis, werk etc. Roep haar maar aan als je hulp nodig hebt. Haar antwoorden komen d.m.v. ideeën die je krijgt.

Juni 2018:

Engelen tarot voorspelling astro

.
Juni- Loslaten, Aartsengel Azraël:

Loslaten, het meest lastige voor ons als mensen. Toch staat deze maand in het teken van overgave en loslaten. Het is een einde van een fase of een situatie. Nu is het de tijd voor een spirituele transformatie. Je hebt hard gewerkt de afgelopen maanden en je mag nu de groei ervan integreren in je leven. Dit is het moment van onvermijdelijke veranderingen. Zie je angst onder ogen en laat los. Ze zal je niet meer helpen. Schud het oude van je af en ga als een vernieuwd mens verder, op weg naar het meer zichtbaar worden van je zielenschoonheid.

Juli 2018:

Voorspelling toekomst tarot astro

.

Juli- acht van vuur:

Opnieuw een stroomversnelling. Er is geen vertraging meer en er gebeurt veel tegelijkertijd. Houd je goed vast want de dingen komen nu in een hogere versnelling. Er liggen plotselinge reizen in het verschiet en er zal onverwacht succes zijn. Ook al ‘brandt het vuur heftig’  blijf met beide benen op de grond staan en blijf in de spotlights. Het kan zijn dat je je wat overrompelt voelt nu de dingen zo waanzinnig snel gaan, maar het voelt heel goed nu je dromen waarheid worden.

Augustus 2018:

horosccop 2018

.
Augustus- Aas van lucht:

Het lijkt er op alsof de rust nog niet is weergekeerd. Opnieuw krijg je fantastische ideeën en nieuwe inspiratie en je ziet de waar, maar het is tijdelijk. Blijf vooral ‘jezelfheid’ in een situatie. Het is een uitdagend begin. Je nieuwe inzichten zetten misverstanden recht en er is helderheid in je situatie gekomen. Je bent klaar om nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden en negatieve zaken om te zetten in iets positiefs. Deze maand geeft je de kans om iets geweldigs te creëren en je bent vol enthousiasme. Focus je gedachten op de lange termijn en maak een actieplan.

September 2018:

Aartsengel voorspellingen

.
.

.
September- Ontwaken, Aartsengel Gabriël:

Nu is het de tijd om stil te staan bij dat wat je allemaal hebt bereikt. Deze periode geeft een stilte aan. Het is tijd om je plannen te herzien en na te gaan of het ook ander zou kunnen of dat een andere benadering beter werkt. Maak gebruik van de extra tijd die je gegeven is, maar blijf wel bij jezelf. Misschien moet je buiten de gebruikte paden treden en is het goed om vrij en ruim om te gaan met je tijd en de cadeautjes van het universum. Deze ‘tienden’ worden honderdvoudig uitbetaald, dus raak niet in paniek.

Oktober 2018:

.
Oktober- Tien van water:

Het is tijd voor een geborgen, huiselijk leven. Na alle ontwikkelingen is het goed de rust in jezelf te vinden en je voor te bereiden op een periode van inkeer. Aan je emotionele en materiële behoeftes wordt voldaan. Je relaties zijn sterk en betrouwbaar en je voelt je bemind en gezegend. Er is overal vrede, vreugde en liefde om je heen.

November 2018:

Engelen tarot voorspelling

November- Acht van water:

Na 2 maanden van min of meer rust is er een verlangen om verder te gaan. Je bent weer opzoek naar iets wat zinvol is. Er is spirituele en emotionele groei en je wilt je verleden achter je laten. Deze veranderingen kunnen best ingrijpend zijn zoals een verhuizing, een nieuwe relatie of veranderen van baan. Je innerlijke zoektocht wordt beloond. Laat niets je van jouw pad afbrengen. Groei naar spirituele volheid en laat alles wat pijnlijk is of was achter je.

December 2018:

toekomst voorspelling

.
December: Negen van aarde:

Een maand van genieten. Genieten van kleine luxe dingen in het leven. Maak tijd om rustig alleen te zijn. Heb je een zelfstandig beroep? Succes verzekerd. Je onafhankelijkheid, je wijsheid en zelfbeheersing werpen hun vruchten af. Tijd om te oogsten. Je blijft zoeken naar de diepere zin van je leven en daarom trek je je vaker in jezelf terug voor inspiratie. Je voelt jezelf goed aan en de vervulling van het leven maakt dat je in vrede met jezelf en je omgeving kunt leven. Onverwachte meevallers kunnen je ondersteunen.