Create Relax and Enjoy – Astro News

Astro News  Create Relax and Enjoy

De hartendief Venus, momenteel verbonden met de leiderschapskwaliteiten en speelsheid van het gesternte Leeuw, biedt je vanaf maandagochtend vroeg, samen met de onvoorspelbare Uranus in Ram, onverwachte en revolutionaire ontwikkelingen. Het is je persoonlijke smaak van schoonheid en harmonie die de grondvesten onder je kan doen schudden.

Voel je jezelf belemmerd, dan breken de aankomende twee dagen dé momenten aan om een definitieve ommekeer te maken. Let op! De eigenzinnige Uranus komt als een wervelwind voorbij. De keuze op jezelf laten vallen, of je hart opnieuw open laten gaan, maakt je vrij!
Misschien schiet Cupido vanuit de oogverblindende schoonheid van Venus, onverwacht in de roos van passie. Daar beiden hemellichamen verbonden zijn met het element vuur.

Harte Groet,

Sandra Jansen van Galen

Astro News Create Relax and Enjoy

Astro News  Create Relax and Enjoy

De hartendief Venus, momenteel verbonden met de leiderschapskwaliteiten en speelsheid van het gesternte Leeuw, biedt je vanaf maandagochtend vroeg, samen met de onvoorspelbare Uranus in Ram, onverwachte en revolutionaire ontwikkelingen. Het is je persoonlijke smaak van schoonheid en harmonie die de grondvesten onder je kan doen schudden.

Voel je jezelf belemmerd, dan breken de aankomende twee dagen dé momenten aan om een definitieve ommekeer te maken. Let op! De eigenzinnige Uranus komt als een wervelwind voorbij. De keuze op jezelf laten vallen, of je hart opnieuw open laten gaan, maakt je vrij!
Misschien schiet Cupido vanuit de oogverblindende schoonheid van Venus, onverwacht in de roos van passie. Daar beiden hemellichamen verbonden zijn met het element vuur.

Warme Groet,

Sandra

Door Wendy: Zielsliefde en synchroniciteit…

Zielsliefde en synchroniciteit,

We kennen het allemaal, het verlangen om een soulmate in ons leven tegen te komen. Het klinkt zo mooi (en dat is het zeker), al valt een ontmoeting vaak samen met lessen, uitdagingen en je zelfontwikkeling. Vaak kan dit een heftig proces zijn, waarbij je voor keuzes komt te staan om  gehechtheden los te laten.

Let eens op de synchroniciteit welke je opmerkt. Dat wil zeggen dat er twee (of meerdere) samenlopende gebeurtenissen zijn welke leiden tot hetzelfde doel. Vaak wordt dit ook wel als een ‘toevalligheid’ gezien. Synchroniciteit wilt zeggen dat de situaties zo op je pad zijn gelegd dat het je de richting aangeeft naar je hogere doelen.

Zo merkte ik veel van die ‘toevalligheden’ op bij mezelf en een zielsverwant, uiteindelijk had het te maken dat we dezelfde lessen te leren hadden en elkaar omhoog brachten in onze groei.

Wanneer je inziet waarom je zielsliefde op je pad is gekomen, maakt het dat je bewuster bent van je/jullie lessen en geeft het een gevoel van innerlijke rust. Een zielsliefde tegenkomen hoeft namelijk niet te betekenen dat je een relatie met elkaar hoeft aan te gaan. Vaak zit er een les in spirituele groei achter of maakt het dat je oud zeer kunt loslaten.

‘Let op de synchroniciteit welke je tegenkomt, omdat dit werkt als een kompas op je wegenkaart. Stroom mee met de verandering’.

Liefs, Wendy

Astro News! Finishing Touch

Finishing Touch

Het is zover! De prachtige, met ringen omgeven planeet Saturnus is afgelopen nacht voor de laatste keer het gesternte Schorpioen binnengestapt. Deze laatste reis duurt tot en met 18 september 2015, om vervolgens over 29 jaar weer terug te keren. Schorpioen staat symbool voor de emotionele groei van de mens, waarin de strenge levensleraar Saturnus je behulpzaam is bij je menselijke mogelijkheden en je persoonlijke grenzen.

Je wordt deze maanden blootgesteld aan uitdagingen, die mogelijk niet gering zijn. Je word aangesproken op het nemen van je verantwoordelijkheid, je geweten en daarnaast vormkracht. Saturnus biedt je samen met de intensiteit van Schorpioen het Alchemistische proces: van lood, goud maken.
Hoe groter je neiging is om alles bij het oude te laten, of een oude levensstandaard te blijven handhaven, hoe krachtiger je word tegengewerkt op deze terreinen. Als het goed is heb je de afgelopen ruim 2,5 jaar grondig werk verzet. Uiteindelijk wordt je door de kosmische krachten bij uitstek de gelegenheid geboden voor the Finishing Touch!

Haal voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling, de onderste steen boven en vaar blindelings op de impulsen van je Hart. Laat je hoofd zoveel mogelijk achterwege. Dring door tot je eigen kern om de uiteindelijke transformatie van je eigen duisternis tot stand te brengen om vervolgens in de lichtheid van het leven te stappen.

Warme groet Sandra

Astro News! Door Sandra Jansen van Galen

Astronews

De Aphrodite en vrouwelijke schone Venus, doet op elegante wijze vandaag op 5 juni haar overstap naar de charismatische en trotse Leeuw. Geniet van deze overgang en ga mee in verlangens om met aandacht het middelpunt te mogen zijn van je eigen leven. Sport, spel en beweging, evenals al je charmes in je liefdesleven gooien, bieden je een zeer aangename tijd. Aandacht en tijd voor kinderen en dieren bieden je onbezorgde momenten.

De vrolijke tendensen van Mars in Tweelingen, doet aan bij de grote weldoener Jupiter, ook tevens in het teken Leeuw. Durf te vertrouwen in je grootsheid en vier dit weekend het feest van afwisseling, communicatie en vanuit hoop, geloof en liefde de toekomst in te durven kijken.

Omdat de vanuit Leo (Leeuw) ondersteunende Venuskrachten in aangenaam contact komt met de gewichtige Saturnus, wordt je alles geboden om concrete vorm te geven aan dat of diegene waar je van houdt en waar je voor wilt gaan.

Onze grote ster Zon in Tweelingen, in een samenspel met Pluto in Steenbok, werpt misschien wat onderhuidse, schijnbare drempels op. Echter biedt Tweelingen een fikse dosis luchtigheid, om angst of onzekerheid tijdens dit heerlijke voorjaarsweekend op kleurrijke en vlinderachtige wijze weg te wuiven.

Geniet!

Warme Groet,

Sandra Jansen van Galen

Maandhoroscoop juni 2015 Call of Light ~Free your mind~

Maandhoroscoop juni 2015 Call of Light

Free your mind

Het vervolg van dit voorjaar brengt je nu lichtvoetigheid en sprankeling! Stem je af op deze Call of Light. Je zult merken dat je verlangen naar meer ruimte sterk aanwezig is. De Zonnekracht in combinatie met de lichtvoetige Tweelingen, moedigen je hier op aangename wijze op aan!
Daar waar in vorige maand grondigheid en een wat conservatiever inborst je aanspoorde om vorm te creëren, is het nu de warmte en levenskracht van de Zon in Tweelingen welke je onvermoeibaar bijstaan op het gebied van netwerken.

Hoewel de planeet Mercurius, ook in het teken Tweelingen, je nog steeds bemoedigd om vooral je eigen raadgever te zijn, zal deze planetaire stand je op
12 juni weer meevoeren de grote wijde wereld in. Net als in de natuur waarin het stuifmeel en de nectar van de bloemen, nu worden meegenomen door de kleurrijkheid van de bijen en vlinders. De natuurlijke vorm van a Call of Light!

Onze grote wereld van communicatie loopt vanaf dat moment weer vloeiend, waardoor je de nieuwe gebieden kunt verkennen, waarin je als het goed is aardig wat voorwerk achter de schermen hebt verricht. Onze gevleugelde boodschapper Mercurius is na de Maan, de snelst bewegende planeet door de Westerse dierenriem en blijft in verhoging staan door Gemini (Tweelingen). Waar het om gaat is dat je jezelf vooral ontwikkeld in de breedte en je grenzen behoorlijk verlegt.

Als Maan op 2 juni haar volle Maanfase bereikt in het teken Boogschutter, wordt je het ultieme moment gegeven om een optelsom te maken van dat wat je aan levenskennis de afgelopen 4 weken is bijgebracht. Kijk echter niet te lang achterom! Maan en het gesternte Boogschutter laten je namelijk juist de toekomst inkijken, levensvisie en wijsheid van de plank te halen. Haal je oogst binnen, maak gebruik van het kennisteken Tweelingen and make your fresh new (door)start met passie!

Op 15 juni zal de grens aangevende, met ringen omgeven Saturnus, opnieuw het teken Schorpioen binnenstappen. Je beland in jouw examenperiode tot 17 september 2015. Dat alles wat je grondig en soms topzwaar doorleefd hebt in de loopgraven van Schorpioen de afgelopen c.q. 3 jaar, wordt je dan enigszins op een presenteerblaadje aangeboden, om via multiple choise vragen een glorieuze 10 met een griffel te maken. Het is a Call of Light waarop je jezelf mag af blijven stemmen lief mens.
Free your mind, reken af met je angsten om vervolgens definitief af te rekenen met het front.

Als op 21 juni de heerlijkheid van de zomer aanbreekt en het gesternte Kreeft zijn familiare invloeden over je uitstrooit, is het tevens Vaderdag. Een fijne bijkomstigheid omdat gastvrijheid en verlangen naar gezellige verbondenheid, overvloedig aanwezig zijn.


De daadkrachtige Mars kiest tevens op 24 juni voor de naar veiligheid en naar rust verlangende Kreeft. Bewaak je grenzen zorgvuldig in deze hectische wereld en las op tijd je time-out in en trek je terug! Geef toe aan je misschien stil verlangen; kom maar hier, dan zal ik voor je zorgen en zal ik er voor je zijn.

Maak je wereld groter, vier feest en ontdek dat je tot meer in staat bent dan je denkt! Hoor je Call of Light.

Warme Groet,

Sandra Jansen van Galen toestelnr. 23

“Free your mind”Maandhoroscoop juni 2015 Puur Medium

Maandhoroscoop juni 2015

Free your mind

 

Het vervolg van dit voorjaar brengt je nu lichtvoetigheid en sprankeling! Je zult merken dat je verlangen naar meer ruimte sterk aanwezig is. De Zonnekracht in combinatie met de lichtvoetige Tweelingen, moedigen je hier op aangename wijze op aan! Daar waar in vorige maand grondigheid en een wat conservatiever inborst je aanspoorde om vorm te creëren, is het nu de warmte en levenskracht van de Zon in Tweelingen welke je onvermoeibaar bijstaan op het gebied van netwerken.

Hoewel de planeet Mercurius, ook in het teken Tweelingen, je nog steeds bemoedigd om vooral je eigen raadgever te zijn, zal deze planetaire stand je op 12 juni weer meevoeren de grote wijde wereld in. Net als in de natuur waarin het stuifmeel en de nectar van de bloemen, nu worden meegenomen door de kleurrijkheid van de bijen en vlinders.

Onze grote wereld van communicatie loopt vanaf dat moment weer vloeiend, waardoor je de nieuwe gebieden kunt verkennen, waarin je als het goed is aardig wat voorwerk achter de schermen hebt verricht. Onze gevleugelde boodschapper Mercurius is na de Maan, de snelst bewegende planeet door de Westerse dierenriem en blijft in verhoging staan door Gemini (Tweelingen). Waar het om gaat is dat je jezelf vooral ontwikkeld in de breedte en je grenzen behoorlijk verlegt.

Als Maan op 2 juni haar volle Maanfase bereikt in het teken Boogschutter, wordt je het ultieme moment gegeven om een optelsom te maken van dat wat je aan levenskennis de afgelopen 4 weken is bijgebracht. Kijk echter niet te lang achterom! Maan en het gesternte Boogschutter laten je namelijk juist de toekomst inkijken, levensvisie en wijsheid van de plank te halen. Haal je oogst binnen, maak gebruik van het kennisteken Tweelingen and make your fresh new (door)start met passie!

Op 15 juni zal de grens aangevende, met ringen omgeven Saturnus, opnieuw het teken Schorpioen binnenstappen. Je beland in jouw examenperiode tot 17 september 2015. Dat alles wat je grondig en soms topzwaar doorleefd hebt in de loopgraven van Schorpioen de afgelopen c.q. 3 jaar, wordt je dan enigszins op een presenteerblaadje aangeboden, om via multiple choise vragen een glorieuze 10 met een griffel te maken. Free your mind, reken af met je angsten om vervolgens definitief af te rekenen met het front.

Als op 21 juni de heerlijkheid van de zomer aanbreekt en het gesternte Kreeft zijn familiare invloeden over je uitstrooit, is het tevens Vaderdag. Een fijne bijkomstigheid omdat gastvrijheid en verlangen naar gezellige verbondenheid, overvloedig aanwezig zijn.

 

Wat fantastisch is dat het platform van ‘Puur Medium’ tijdens de start van deze zomer op 21 juni, haar 1-jarige bestaan viert. Een felicitatie waard! Zeker omdat het bedrijf enorm blijft groeien en haar kwaliteit en inhoudt aan kennis met grote zorgvuldigheid onvermoeibaar blijft genereren!

De daadkrachtige Mars kiest tevens op 24 juni voor de naar veiligheid en naar rust verlangende Kreeft. Bewaak je grenzen zorgvuldig in deze hectische wereld en las op tijd je time-out in en trek je terug! Geef toe aan je misschien stil verlangen; kom maar hier, dan zal ik voor je zorgen en zal ik er voor je zijn.

Maak je wereld groter, vier feest en ontdek dat je tot meer in staat bent dan je denkt!

Warme Groet,

Sandra Jansen van Galen Toestelnr. 23

 

Puur Medium prognose/voorspellingen~maand juni 2015

Mireille van Rijn over Juni 2015:

Algemeen: Ben je verliefd, maar is het nog niet helemaal duidelijk? Dan krijg je deze periode duidelijkheid. Er komen mooie berichten voor jou.

Heb je een relatie? Dan is dit een heerlijke maand voor jou. Cadeautjes en verassingen zijn onderweg. Geniet ervan en leer ontvangen.
Heb je kinderwensen? Dan is dit de tijd om daaraan te werken. Het is een vruchtbare maand, dus wees je daar van bewust als je geen planning hebt tot uitbreiding van je gezin.

Blokkades en moeilijke processen zijn voltooid en liggen nu achter je. Geniet van alles dat je hebt opgeruimd en hebt doorlopen. Tijd om de vruchten ervan te gaan plukken. Ga niet op zoek naar de vruchten, ze zijn dichterbij dan je denkt. Wees en blijf bewust dat je de cadeaus beter kunt waarnemen vanuit je hart. Blijf in je hart en houd je verbinding met jezelf in ere, zodat jij vanuit je hart mag ervaren wat je allemaal bereikt hebt en hoe jij gegroeid bent.

Geen zorgen, deze maand en de maand juni staat in het teken van financiën, geld, overvloed, cadeaus zowel in materialistische als kosmische zin. De kans is heel groot op een flinke financiële meevaller. Waag gerust een gokje, maar wel met een zuivere intentie, hebzucht heeft niemand gelukkig gemaakt.

Pak nu eindelijk dat voornemen op, betreft je studie, cursus of dat inspirerende boek. Gun het jezelf!


Ineke Boonstra over Juni 2015: Zes van Water

In deze maand lijken herinneringen naar boven te komen. Wellicht de maand om oude kwesties op te lossen en ze los te laten. Je zult oude vrienden tegenkomen. Ook kan het zien dat je nieuwe mensen tegenkomt, die zeer vertrouwd aanvoelen. Je kent ze zeker vanuit eerdere levens. Laat schuldgevoelens los en geniet van de vernieuwde contacten. Houdt wel aandacht voor kinderen of je innerlijke kind. Zij kunnen en zullen van je leren. Het is de maand van de neiging om het verleden te romantiseren.

Doreen Virtue

 Het is de maand van loslaten van alle gedachten die minder plezierig zijn. Echt, de gedachten die bijvoorbeeld schuldgevoel versterken, zijn alleen maar oude overtuigingen die ons klein willen houden. Maar je bent zo groots.


Esther Foppen over Juni 2015

Watermeloen –  geniet van je innerlijk kind

De zomer is in aantocht. Het mooie weer is er al of komt er aan. Het is tijd om het kind je in jezelf te laten spelen, genieten en vrolijk te zijn. Watermeloen heeft frisse kleuren, groen van de natuur, wit van het leven en de onbegrensde mogelijkheden en roze de kleur van de liefde en het kind. Eet de watermeloen zonder je druk te maken over het sap wat langs je kin drupt en de plakkerige handen die je er van krijgt.

Geniet van de natuur, een heerlijke zomerperiode vol mogelijkheden en de liefde om je heen. Trek er op uit, op blote voeten en speel! Lach tot je zere wangen hebt of buikpijn.. Watermeloen heeft vriendelijke, zachte kleuren. Het helpt bij zelfacceptatie en het koesteren van je innerlijke kind. Mensen die zich alleen voelen, bedroefd zijn of zichzelf onderschatten hebben baat bij watermeloenkleuren. Deze geven je edelmoedigheid, heling en begrip. Zorg er voor dat je deze maand veel fruit eet, vrolijke kleuren om je heen hebt en wees kind!