Prognose april 2015 door onze Pure Mediums.

Mireille over April 2015: –Het ‘nu’ is de creatie van jouw toekomst!-

Algemeen:  Je wordt getest om in je kracht te blijven. Jouw kans om te ervaren hoe sterk je eigenlijk bent. Zie het leven als een kans vol uitdagingen. Niets overkomt je zomaar. Zoek jezelf op, en durf te staan voor wie jij bent, je kunt het, als je maar wilt. Je zult versteld staan tot waar je toe in staat bent. Als je de berg beklommen hebt, ben je misschien buiten adem, maar heb je wel iets bijzonders gepresteerd.

Na deze overwinning is er iets te vieren. Sociale contacten worden meer aangehaald en laat die feestjes maar komen. Ga lekker eens meer naar buiten. Laat je tranen maar vloeien. Verberg niet al je emoties voor je naasten. Je hebt meer vrienden dan dat het lijkt. Als jij niet laat merken dat jij je vrienden soms ook even nodig hebt, kunnen zij er ook niet voor je zijn.
Ga eens meer je zachte kant aandacht geven en zet je masker maar af. Je hebt het niet meer nodig.

Sluit het verleden af want dat is geweest. Je mag je echt meer op het heden richten. Het ‘nu’ is de creatie van jouw toekomst!

Ben je van plan om te gaan studeren of een workshop/cursus te volgen? Doen! Het zal je zeker nieuwe kansen bieden. Geheimen komen uit, heb jij een geheim, zorg ervoor dat jij je geheim opbiecht voordat de ander er achter komt want dan is de schade groter. Het lijkt erger dan het is. Iedereen maakt fouten, vergeef jezelf. Het leven is te kort om met schuldgevoel te blijven lopen.

 

Door Mireille toestelnr.01


Ineke Boonstra over April 2015:  -Ontwaken – Aartsengel Gabriël-

Do

In april blijft de energie wat rustiger, en die rust zal je helpen meer de zaken vanuit een ander perspectief te zien. Dit kan een tijdelijke stilstand opleveren, maar maak je geen zorgen. Hierdoor komt je meer in en tot jeZelf. Het is heel belangrijk om jeZelf te blijven. Er wordt ons tijd gegeven om te heroverwegen. Het is bijzonder om te ontdekken dat in de eerste maanden van het nieuwe jaar ons zo duidelijk wordt verteld ons leven te heroverwegen, met humor in het leven te staan en meer ons Zelf te worden. Eigenlijk brengt het hele jaar ons meer lichtheid.

Door Ineke Boonstra toestelnr.09


Esther over April 2015: –Lila – versterk je vertrouwen-

De lente begint, alles komt tot bloei en mag naar buiten. Wat in de koude maanden onder grond en in jezelf werd voorbereid, mag nu naar buiten komen. Je bent zorgvuldig met je zelf en in jezelf bezig geweest, met je plannen, ideeën en inzichten. Die mag je nu gaan tonen. Rustig aan, maar maak ze openbaar. Vertrouw er op dat het goed gaat. Jij mag er zijn. Het is de bedoeling dat jij er bent. Lila helpt je daarbij. Het is de kleur van het goddelijke, het Hogere. En je kruinchakra is lila. Stel je open voor goddelijke informatie en merk dat het je vertrouwen geeft! Lila helpt om je intuïtie en psychische talenten te vergroten. De kleur lila moedigt je aan om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen en je goddelijke verbinding te versterken. Lila zorgt ervoor dat je innerlijke kracht wordt versterkt. Houdt lila bij je deze maand en merk dat het je vertrouwen versterkt!

 

Door Esther toestel 56


Lissi over  April 2015: Doe een wens

Nu is het magische moment. Zorg voor een rustige plaats voor jezelf, als is het maar voor even. Sluit je ogen en beeld je in dat je wens uitgekomen is.

Voel alsof het al uitgekomen is. Breng dankbaarheid uit naar alle mooie dingen die je voelt en ervaart en zie deze wens als een ballon naar de hemel gaan. Laat daarna alles los en focus je weer op andere dingen, zodat deze wens gemanifesteerd kan worden voor je. Als je hierna voelt dat je iets mag gaan ondernemen hierna volg dan deze leiding, want dat is jouw innerlijke leiding richting deze wens.

Door Lissi toestelnr.08


Diana over April: Vrijheid

Laat het achter je…

Om vrijheid te ervaren is het belangrijk dat wij ons los maken van de gevoelens en angsten die ons verst(r)ikken in het moment. Probeer stil te staan bij de krapte die je ervaart als je iets van jezelf moet, als je heftige emoties ervaart. Ga niet in strijd, maar zie het en omarm het. En… laat het achter je.

 

Door Diana toestelnr.04

Bij Puur Medium werken Pure Mediums, dus Puur Kwaliteit!

-A call of light bied je alle gelegenheid tot ontluiken- Maandhoroscoop

Maandhoroscoop april 2015

Passion and New Live

Spring is in the Air!  Je bent een nieuw astrologisch jaar ingestapt en deze kick-off is altijd vanuit de vurige Ram. Vanuit de symboliek is dit mooi meegenomen. De levenskracht en het licht van de Zon verwarmt je namelijk via de passie van Aries (Ram) en moedigt je aan om niet langer te blijven steken in de energie van het voorgaande teken (Vissen).

Medelijden met anderen of het verleden blijven koesteren, Ram rekent af met het oude. Het gesternte Ram waar de Zon nu doorheen beweegt, slingert je deze maand met een daverende klap de Lente in. Hiermee wordt je alles op een kleurrijk presenteerblad geboden om een glansrijke en gloednieuwe start in je leven creëren.

Stem je af op deze impulsen vanuit de natuur, word je hier weer, of nog bewuster van en laat het toe dat je hart een sprongetje kan maken. A call of light zal je bereiken. Het zijn enthousiasme, onbesuisdheid en kinderlijke spontaniteit waaraan je onafgebroken onder de zinderende kracht van de Zon blootgesteld wordt.

De communicatie krachten van Mercurius zingen uit volle borst mee. Tijdens deze vier weken zal je merken dat je in de ‘hink stap sprong’ beland. Mercurius neemt je mee op zijn vleugels en stuurt je nóg een dosis temperament en enthousiasme. Dit zal je merken tijdens gesprekken met anderen, nieuwe ideeën en spannende bijeenkomsten. Voordat je het weet krijgt je schuchterheid ineens even minder ruimte. Ben je van nature al vurig aangelegd, doe je er verstandig aan je gezonde verstand te gebruiken en eerst tot tien te tellen, voordat je een uitspraak doet of definitieve beslissing neemt.

Halverwege deze maand op 15 april, stapt Mercurius over in de bedaarde en rustige inborst van het teken Stier. Maak van deze gelegenheid gebruik om je ideeën te herkauwen en van daaruit de juiste en degelijke, goed onderbouwde stappen te ondernemen. Je zult merken dat je behoefte aan stilte en rust groter wordt. Trek de ontluikende natuur in, wat nieuw leven ademt!

De dag na ‘Goede Vrijdag’ bereikt Maan haar Volle Maanstand op 4 april en dient zich tegelijkertijd een totale Maansverduistering aan. Dit, om exact te zijn ’s middags om 14.00 uur GMT tijd. Maan begeeft haarzelf dan geheel in de kernschaduw van de Aarde. Het is de Universele symboliek van het gesternte Weegschaal die je uitnodiging om met je aandacht naar binnen te keren. Ga in gesprek met jezelf en onderzoek waar nog harmonie in je leven ontbreekt. Wat werkelijke schoonheid voor je is, of waar het op liefdesgebied nog aan scheelt. Universeel bewustzijn wordt verder opengebroken door Ram. Je zult tot de ontdekking komen dat in gesprek gaan met jezelf, nog niet eens zo gek is.

Het traditionele Christelijke Paasfeest op 5 en 6 april, sluit qua symboliek prachtig aan. Vanuit de Bijbelse sferen is het Paasfeest de overwinning van de ‘dood’. Het Paasei, welke je als symbool terugvindt in de Christelijke sferen, is het symbool van vruchtbaarheid en nieuw leven. De astrologische synchroniciteit ‘zo boven zo beneden’, met de nieuw leven inblazende Aries, sluit hier mooi op aan. De behoorlijk tegen tradities schoppende Uranus, bied je momenten van spontaniteit, onverwachte en verfrissende hartmomenten tijdens Pasen. Geniet en stel je open voor deze vernieuwende impulsen and a call of light zal je bereiken!

Ook de lieftallige planeet Venus in het teken Tweelingen, neemt het minder serieus. Hartsaangelegenheden ontvangen verfrissende Lentegeuren en je zult merken dat je verlangen uit gaat naar afwisseling in je leven. Lentekriebels,  een nieuwe aanschaf in je garderobe, je look van vernieuwing voorzien en met je geliefde er heerlijk op uit om nieuw leven op te snuiven, zullen puur genieten zijn.

Laat je onbesuisd en heerlijk onbelemmerd meevoeren door de bloemetjes en bijtjes!

Harte Groet,

 

 

Astrologe Sandra Jansen van Galen

Welk sterrenbeeld ben jij? : Waterman ~ Vissen ~ Ram ~Stier ~Tweelingen ~Kreeft ~Leeuw ~Maagd ~Weegschaal ~Schorpioen ~Boogschutter ~Steenbok

©made by Mireille van Rijn (www.mediummireille.nl)

Maandhoroscoop “-Passion and new life-” door: Puur Medium & Astrologe Sandra Jansen v Galen

Maandhoroscoop april 2015

Passion and new live.

Spring is in the Air!Je bent een nieuw astrologisch jaar ingestapt en deze kick-off is altijd vanuit de vurige Ram. Vanuit de symboliek is dit mooi meegenomen. De levenskracht en het licht van de Zon verwarmt je namelijk via de passie van Aries (Ram) en moedigt je aan om niet langer te blijven steken in de energie van het voorgaande teken (Vissen).
Medelijden met anderen of het verleden blijven koesteren; Ram rekent af met het oude. Het gesternte Ram waar de Zon nu doorheen beweegt, slingert je deze maand met een daverende klap de Lente in. Hiermee word je alles op een kleurrijk presenteerblad geboden om een glansrijke en gloednieuwe start in je leven creëren.

Stem je af op deze impulsen vanuit de natuur, word je hier weer, of nog bewuster van en laat het toe dat je hart een sprongetje kan maken. Het zijn enthousiasme, onbesuisdheid en kinderlijke spontaniteit waaraan je onafgebroken onder de zinderende kracht van de Zon blootgesteld wordt.

©made by Mireille van Rijn (www.mediummireille.nl)

De communicatie krachten van Mercurius zingen uit volle borst mee. Tijdens deze vier weken zal je merken dat je in de ‘hink stap sprong’ belandt. Mercurius neemt je mee op zijn vleugels en stuurt je nóg een dosis temperament en enthousiasme. Dit zal je merken tijdens gesprekken met anderen, nieuwe ideeën en spannende bijeenkomsten. Voordat je het weet krijgt je schuchterheid ineens even minder ruimte. Ben je van nature al vurig aangelegd, doe je er verstandig aan je gezonde verstand te gebruiken en eerst tot tien te tellen, voordat je een uitspraak doet of definitieve beslissing neemt.

Halverwege deze maand op 15 april, stapt Mercurius over in de bedaarde en rustige inborst van het teken Stier. Maak van deze gelegenheid gebruik om je ideeën te herkauwen en van daaruit de juiste en degelijke, goed onderbouwde stappen te ondernemen. Je zult merken dat je behoefte aan stilte en rust groter wordt. Trek de ontluikende natuur in, wat nieuw leven ademt!

©made By Mireille v Rijn (www.mediummireille.nl)

De dag na ‘Goede Vrijdag’ bereikt Maan haar Volle Maanstand op 4 april en dient zich tegelijkertijd een totale Maansverduistering aan. Dit, om exact te zijn ’s middags om 14.00 uur GMT tijd. Maan begeeft haarzelf dan geheel in de kernschaduw van de Aarde. Het is de Universele symboliek van het gesternte Weegschaal die je uitnodiging om met je aandacht naar binnen te keren. Ga in gesprek met jezelf en onderzoek waar nog harmonie in je leven ontbreekt. Wat werkelijke schoonheid voor je is, of waar het op liefdesgebied nog aan scheelt. Universeel bewustzijn wordt verder opengebroken door Ram. Je zult tot de ontdekking komen dat in gesprek gaan met jezelf, nog niet eens zo gek is.

Het traditionele Christelijke Paasfeest op 5 en 6 april, sluit qua symboliek prachtig aan. Vanuit de Bijbelse sferen is het Paasfeest de overwinning van de ‘dood’. Het Paasei, welke je als symbool terugvindt in de Christelijke sferen, is het symbool van vruchtbaarheid en nieuw leven. De astrologische synchroniciteit ‘zo boven zo beneden’, met de nieuw leven inblazende Aries, sluit hier mooi op aan. De behoorlijk tegen tradities schoppende Uranus, bied je momenten van spontaniteit, onverwachte en verfrissende hartmomenten tijdens Pasen. Geniet en stel je open voor deze vernieuwende impulsen!

Ook de lieftallige planeet Venus in het teken Tweelingen, neemt het minder serieus. Hartsaangelegenheden ontvangen verfrissende Lentegeuren en je zult merken dat je verlangen uit gaat naar afwisseling in je leven. Lentekriebels,  een nieuwe aanschaf in je garderobe, je look van vernieuwing voorzien en met je geliefde er heerlijk op uit gaan om nieuw leven op te snuiven, zal puur genieten zijn.

Laat je onbesuisd en heerlijk onbelemmerd meevoeren door de bloemetjes en bijtjes!

Harte Groet,

 

Astrologe Sandra Jansen van Galen

Wat is jouw sterrenbeeld? Check het woordenboek  van Puur Medium: Waterman ~ Vissen ~ Ram ~Stier ~Tweelingen ~Kreeft ~Leeuw ~Maagd ~Weegschaal ~Schorpioen ~Boogschutter ~Steenbok

Bij Puur Medium werken Pure Mediums, dus Puur Kwaliteit!

Door Puur Medium Petra: -Wat mag jij loslaten, zodat nieuw leven kan ontluiken?-

Wat mag jij loslaten, zodat nieuw leven kan ontluiken?

Waarom zou je nu loslaten?

Als we de natuur volgen, is de winter de tijd van het loslaten. Oude patronen mogen wijken, rust in onze cocon, loslaten van gedrag en ballast. Zodat we in het voorjaar een nieuw leven mogen laten ontluiken. Voor mij is Pasen altijd het ultieme begin van de lente. Naar buiten! Ruimte! Creëren van nieuwe activiteiten! Alles wat vorig jaar gezaaid is en in de winter heeft mogen rusten, komt in de lente tot bloei. In de eieren van Pasen zit de kiem van de productieve kip die er later uitkomt. In de knoppen van de krokusjes en narcissen zit de stralende bloei van de bloem. De zon krijgt steeds meer kracht en kan ons weer verwarmen. Iedereen gaat naar buiten en zoekt elkaar weer op. Ontmoetingen vinden gemakkelijker plaats als we elkaar weer tegenkomen. Verbindingen vinden moeiteloos plaats.

Loslaten maakt ruimte

Vrijheid, ruimte, creativiteit. Dat zijn de woorden die ik terugkrijg als ik mensen vraag wat loslaten ze zal opleveren. Loslaten is een thema dat bijna dagelijks voorbij komt. Want wat willen we dat graag: geen last meer hebben van dingen, ballast loslaten, vrij zijn. Echter, er is ook bijna geen thema dat voor mensen moeilijker te benaderen is. Een van de kenmerken van loslaten is, dat je je aandacht richt op datgene wat je wilt loslaten. En dan leer je ook: waar je op focust, groeit. Zodra je tegen jezelf zegt dat je niet mag roken/snoepen/televisiekijken, zodra je een gewoonte wilt loslaten, krijg je er toch zin in! Tja, laat dan maar eens los….

Hoe ga je loslaten?

Dus is de vraag: hoe wel? Want ja, ik wil loslaten, zodat ik mijn kracht en kern kan laten ontluiken. Ik wil weer naar buiten treden zoals ik werkelijk ben. Daarvoor moet de ballast uit het zicht. Hoe ga ik dat doen? Een eerste stap is, om loslaten toe te laten in je leven. Je onderbewuste kan je namelijk heel gemakkelijk trainen. Door de dingen die je doet, vertel je aan je onderbewuste wat je wilt. Als je dus de hele dag door vertelt, dat je aan het loslaten bent, gaat het dat geloven en eraan meewerken. Dus: ik gooi dit papiertje weg, ik laat nu ook wat van mijn boosheid los. Ik gooi deze schillen weg, ik pel ook een stuk van mijn angst af en gooi dat weg. Zo blijf je je onderbewuste voeden in loslaten. Echt, het werkt als een tierelier!

Loslaten door ervaren

Een andere actie die je kunt ondernemen is, juist datgene dat je wilt loslaten helemaal te ervaren. Door je onderbewuste te laten voelen dat angst te doorleven is, dat boosheid er helemaal mag zijn of dat verdriet je niet daadwerkelijk laat smelten, leert het. Je merkt dat je juist sterker, vrijer en lichter in het leven staat als je eenmaal de emotie, die er toch is, hebt doorvoeld. Loslaten door ervaren is niet de meest simpele methode. Maar mijn ervaring is wel, dat het een super effectieve methode is. Emoties die volledig doorvoeld zijn, hoeven niet meer te bestaan. Loslaten gaat dan moeiteloos.

Loslaten in verbinding

Tenslotte is er nog een hele fijne, verbonden manier van loslaten: vraag hulp. Door samen aan een thema te werken met iemand die je vertrouwt, kun je op een dieper niveau loslaten. Die persoon kan een therapeut of een medium zijn, maar een goede vriend(in) of collega is ook heel fijn. In verbinding met anderen zijn we tot grootse dingen in staat. Hier bij Puur Medium staan ook heel veel mensen ten dienste van jouw proces en willen daar met al hun liefde ondersteuning aan bieden.

Ontluiken en groei

En dan is het Pasen. De lente is in volle glorie, de bloemen staan in bloei. De vlinders fladderen, de vogels bouwen hun nestjes, het nieuwe leven voel je overal. En jij? Nu je hebt losgelaten heb je ruimte en vrijheid in je leven. Mogelijkheden tot groei te over. Wat laat jij deze lente ontluiken? Wat mag in jouw leven opbloeien? Laat het gebeuren, geef je over aan alle mogelijkheden die in de kiem verborgen liggen. Geniet!

Warme Groet,

 

Petra van Riemsdijk toestelnr.27

Welke Prijs(kaart) kies jij? -Paasaktie Puur Medium-

 

 

Welke Prijs kies jij?

Dit MOET je gewoon met je vrienden DELEN!

*** Paasaktie! ***

Wij van Puur Medium hebben een hele leuke Paasaktie voor jou!

Een cd van Babette van Veen, een boek van Annemarie Sips of een heerlijke doos vol lekkers van Lovelies en nog veel meer!

1.) Kies je kaart op jouw gevoel en geef als reactie onderaan dit bericht welke kaart jij kiest.

2.) Als je de pagina nog niet geliked heb, doe dat dan alsnog!

3.) Deel dit bericht op jouw Facebook.

klik hier om direct naar de aktie op onze Facebook Pagina te gaan.

We hebben de volgende prijzen voor je klaar liggen;

-een pakket van Lovelies-A Sweet Cookie & Candy Company-
-een gesigneerde cd van Babette van Veen
-een rozenkrans van edelstenen naar keuze gemaakt door Joke
-een persoonlijk numerologisch rapport
-een boek van Annemarie Sips en een prachtig sieraad van Spiriland van Annemarie Sips?

Hoe leuk kunnen we het maken?

1.)Kies je kaart op jouw gevoel en geef als reactie onderaan dit bericht welke kaart jij kiest. (*1kaart p.p)

2.) Als je de pagina nog niet geliked heb, doe dat dan alsnog!

3.) Deel dit bericht op jouw Facebook.

Uit alle reacties loten wij per kaart een winnaar uit.
Onder alle kaarten ligt een prijs, alleen jij weet niet welke?
Daar mag jij je intuitie voor gebruiken, en jouw wensgedachte…
*Let op, je mag maar één kaart kiezen!

Succes en vooral veel plezier!

Team Puur Medium

De pakketten:

Achter iedere kaar schuilt een ander pakket, maar niemand weet welk pakket!

Pakket A.
Het boek Leer, Lach & Geniet geschreven door Annemarie Sips & een prachtige set pareloorbellen van www.spiriland.nl


Pakket B.

Een gesigneerde CD Hartevrouw van Babette van Veen met o.a. de nummers: Ik loop, te snel voorbij en lees me. Zie: www.babettevanveen.nl
&

Een persoonlijk numerologisch rapport. Jij geeft je voor- en achternaam, geboortedatum, geboortetijd aan ons door en je ontvangt een uitgebreid numerologisch rapport van Puur Medium. Je mag ook bijvoorbeeld een partner of je kind invullen.
&

Simply Egg-licious – Cake-bonbons zie www.lovelies.eu
Dat staat nog eens vrolijk op de Paastafel! Chocsiqles zijn cake-bonbons op een stokje met een krokant jasje van gekleurde choco en een vulling van zachte vanillecake, botercrème en heerlijk romige advocaatlikeur.
Zie: www.lovelies.eu


Pakket C.

Een belconsult van een half uur bij een consulent naar keuze van www.puurmedium.nl
Je mag een consulent uitkiezen van Puur Medium, waarvan jij graag een consult zou willen. Er wordt een afspraak ingepland in overleg en jij wordt door de consulent thuis opgebeld om al je vragen te stellen, een algemene reading te ontvangen of misschien wil jij wel een tarotlegging? Dat is helemaal aan jou bij het maken van jouw keuze!
&
Een gesigneerde CD Hartevrouw van Babette van Veen (afbeelding hierboven) met o.a. de nummers: Ik loop, te snel voorbij en lees me. Zie: www.babettevanveen.nl

Niets gewonnen? Niet getreurd, wij blijven akties uitzetten, dus wie weet win jij een volgende keer!

Meedoen is spannend, leuk en gezellig! Share the FUN!

Door Puur Medium Ineke Boonstra: Pasen, het feest van de wederopstanding

Pasen, het feest van de wederopstanding

Als aardebewoners mogen we ons bewustzijn van in ieder geval twee bijzondere vieringen. Het afscheid van het licht én de komst van het licht.

We zitten nu middenin de viering van de komst van het licht.  Pasen is voor veel mensen het feest van vrolijkheid, van opnieuw beginnen. Eigenlijk wel logisch, want in de Christelijke wereld wordt met Pasen de opstanding van de Christus herdacht en gevierd. Vroeger kreeg ik zelfs met Pasen nieuwe kleren.

 Ik vind het woord opstanding heel bijzonder, juist omdat het zo treffend is. In de natuur zien we hetzelfde. Alles wat dood leek, komt weer tot leven. En niet alleen in de natuur, het zijn ook bijzondere kosmische tijden. Een grootse, kosmische gebeurtenis die wordt aangeduid als de Grand Cross is aanstaande en dit heeft veel invloed op de energie op aarde. Men voorspelt een totale zonsverduistering in de noordelijke Atlantische Oceaan op of rond 21 maart 2015. In aanloop naar deze eclips staan ons grootse, planetaire invloeden te wachten. We gaan gezamenlijk door een grote transformatie die bedoeld is om ons te zuiveren van het karmische verleden. Wil je meer over de Grand Cross weten, raadpleeg internet.

Steeds meer ontdekken we de grootsheid van het leven. Want hoe bijzonder is het dat wij als mensen de kans krijgen om ‘opnieuw geboren’ te worden. Ik zeg bewust ‘de kans krijgen’, want wij beslissen of we meedoen. We hebben namelijk altijd de mogelijkheid om nee te zeggen. Maar stel je voor: je mag alle karma loslaten, alles wat je niet bevalt weg doen en je richten op het pure Licht, op zuiverheid, op onvoorwaardelijke pure Liefde. Je mag opnieuw beginnen en zijn die je werkelijk Bent. Je zielegrootsheid wordt zichtbaar, net als bij ieder ander die dit proces ondergaat. Juist dít jaar, met Pasen, zijn de energetische én de natuurlijke wereld vernieuwd. En ik? Ik ga mee. Jij ook?

Liefdevolle Groet,

Ineke Boonstra toestel 09
Puur Medium

Door Medium Esther: ~ Maak vandaag nieuwe herinneringen ~

~ Maak vandaag nieuwe herinneringen ~

Gisteren voelde ik al van alles in de buurt van mijn voorhoofdchakra, mijn derde oog.. Dat resulteerde in een meditatieavond op maat in gezelschap van mijn gids. De dames die kwamen mediteren, kregen bijzondere, toepasselijke, boodschappen mee van hun eigen gidsen.

Vandaag, 20 maart 2015,  is een bijzondere dag. Het is namelijk de dag voor de Lente, er is een zonsverduistering en het is nieuwe maan! De zonsverduistering is op dit moment hier niet te zien. Maar voelen doe ik het zeker!

Vandaag is er continue ‘getintel’ en ‘gekriebel’ boven en bovenop mijn hoofd. Mijn kruinchakra, verbinding met het Hogere, wordt aangeraakt en opgeladen. De verbinding met het Hogere is op dit moment heel sterk.

Elke dag begin ik mijn dag met een kaars aansteken op mijn speciale plek. Ik brand wierook, om te bedanken voor gisteren, de afgelopen nacht en voor de nieuwe dag. Voor inzichten leg ik ook altijd orakel kaarten. Ik heb drie verschillende kaarten decks (sets) waarvan ik er twee altijd gebruik en de derde alleen als mijn gevoel dat aangeeft.

Vandaag kreeg ik als eerste de kaart om me bezig te houden met mijn oude pijn, die te vast geworteld zit in mij. De kaart heb ik al vaker getrokken en nu is het dus echt tijd om het los te maken om zo verder te kunnen. Het is namelijk niet meer nodig..Hoe mooi is het dat ik die kaart vandaag trek! Want mijn heiligbeenchakra is namelijk druk bezig. Hier voel ik mijn pijn. Wat opgeslagen zit onderin mijn buik mag ik uitdrijven. Letterlijk en figuurlijk teruggeven aan Moeder Aarde door veel te drinken en veel naar het toilet te gaan. Vandaag is een dag van op lichamelijk en geestelijk niveau ontgiften en loslaten. Dan komt er ruimte voor nieuwe ideeën en kunnen je levensdoelen gemanifesteerd worden.

Van het tweede kaartendeck vielen er drie kaarten uit tijdens het schudden: alle drie gaan ze over de waarheid uitspreken voor jezelf, nieuwe zaadjes te planten en bij jezelf en je eigen kracht blijven. Mmmmm…zou dit ook met de zonnevlammen, de Lente en de nieuwe Maan te maken hebben?!!

Narcis-pasen-wedergeboorte-Puur-Medium

En het derde deck heb ik ook nog gepakt..Hier kreeg ik de kaart Indigo – ontwikkel je visie! Er stond een oefening bij om je visie te ontwikkelen. En je daarna een toekomst naar jouw wensen voor te stellen en die zo te visualiseren en met indigo te manifesteren dat het je gaat lukken ook! Dus sluit je ogen en doe je handen voor je ogen op enige afstand. Stel je voor dat uit je handen indigo stralen komen die je ogen rust geven. Dan stel je je jouw toekomst voor met alles wat je wilt en zie je nog steeds de kleur indigo voor je. Jouw toekomst wordt steeds mooier en je ziet door de kleur indigo dat het zich afspeelt voor je ogen. Op dat moment ben je aan het manifesteren en gaat het je lukken om die toekomst te bereiken!

Maak vandaag nieuwe herinneringen en begin met het besef dat vandaag de Laatste dag is met het oude, dat wat je niet meer wilt of nodig hebt. En zorg al voor een nieuw (indigo) begin met frisse ideeën en heldere visies zodat je klaar bent voor morgen, de Lente, een nieuw begin! Het is tijd om stralend je toekomst tegemoet te gaan.

Hier begin ik met nieuwe herinneringen maken en ga ik mijn b(l)oeiende leven leven!

(en ik heb toch nog een glimp op kunnen vangen van de eclips, toen ik net klaar was met schrijven en even wilde kijken of hij toch… en inderdaad, daar was hij! Bijzonder!!)

Esther Foppen – Toestel 56

www.estherfoppen.nl

Doordat ik zelf enorm groei in het spirituele heb ik Diety veel gesproken!

Een paar keer heb ik Diety gesproken. Ze is een prachtig, warm en liefdevol persoon. Ze is zo zeker van haar gevoel en wat op haar pad mag komen. Doordat ik zelf enorm groei in het spirituele heb ik met haar veel gesproken hoe met de mooie en minder mooie dingen om te gaan.
Het is voor mij soms zo heftig, maar ze helpt me.

Momenteel maken wij veel mee, groeien we en is het onze tijd. Het oude mogen we los laten en dat hebben we zojuist gedaan.

Ik ben erg blij met Diety

~ Maak vandaag nieuwe herinneringen ~ Door Puur Medium Esther

~ Maak vandaag nieuwe herinneringen ~

Vandaag, 20 maart 2015,  is een bijzondere dag. Het is namelijk de dag voor de Lente, er is een zonsverduistering en het is nieuwe maan! De zonsverduistering is op dit moment hier niet te zien. Maar voelen doe ik het zeker!

Gisteren voelde ik al van alles in de buurt van mijn voorhoofdchakra, mijn derde oog.. Dat resulteerde in een meditatieavond op maat in gezelschap van mijn gids. De dames die kwamen mediteren, kregen bijzondere, toepasselijke, boodschappen mee van hun eigen gidsen.

Vandaag is er continue ‘getintel’ en ‘gekriebel’ boven en bovenop mijn hoofd. Mijn kruinchakra, verbinding met het Hogere, wordt aangeraakt en opgeladen. De verbinding met het Hogere is op dit moment heel sterk.

Elke dag begin ik mijn dag met een kaars aansteken op mijn speciale plek. Ik brand wierook, om te bedanken voor gisteren, de afgelopen nacht en voor de nieuwe dag. Voor inzichten leg ik ook altijd orakel kaarten. Ik heb drie verschillende kaarten decks (sets) waarvan ik er twee altijd gebruik en de derde alleen als mijn gevoel dat aangeeft.

Vandaag kreeg ik als eerste de kaart om me bezig te houden met mijn oude pijn, die te vast geworteld zit in mij. De kaart heb ik al vaker getrokken en nu is het dus echt tijd om het los te maken om zo verder te kunnen. Het is namelijk niet meer nodig..Hoe mooi is het dat ik die kaart vandaag trek! Want mijn heiligbeenchakra is namelijk druk bezig. Hier voel ik mijn pijn. Wat opgeslagen zit onderin mijn buik mag ik uitdrijven. Letterlijk en figuurlijk teruggeven aan Moeder Aarde door veel te drinken en veel naar het toilet te gaan. Vandaag is een dag van op lichamelijk en geestelijk niveau ontgiften en loslaten. Dan komt er ruimte voor nieuwe ideeën en kunnen je levensdoelen gemanifesteerd worden.

Van het tweede kaartendeck vielen er drie kaarten uit tijdens het schudden: alle drie gaan ze over de waarheid uitspreken voor jezelf, nieuwe zaadjes te planten en bij jezelf en je eigen kracht blijven. Mmmmm…zou dit ook met de zonnevlammen, de Lente en de nieuwe Maan te maken hebben?!!

Narcis-pasen-wedergeboorte-Puur-Medium

En het derde deck heb ik ook nog gepakt..Hier kreeg ik de kaart Indigo – ontwikkel je visie! Er stond een oefening bij om je visie te ontwikkelen. En je daarna een toekomst naar jouw wensen voor te stellen en die zo te visualiseren en met indigo te manifesteren dat het je gaat lukken ook! Dus sluit je ogen en doe je handen voor je ogen op enige afstand. Stel je voor dat uit je handen indigo stralen komen die je ogen rust geven. Dan stel je je jouw toekomst voor met alles wat je wilt en zie je nog steeds de kleur indigo voor je. Jouw toekomst wordt steeds mooier en je ziet door de kleur indigo dat het zich afspeelt voor je ogen. Op dat moment ben je aan het manifesteren en gaat het je lukken om die toekomst te bereiken!

Maak vandaag nieuwe herinneringen en begin met het besef dat vandaag de Laatste dag is met het oude, dat wat je niet meer wilt of nodig hebt. En zorg al voor een nieuw (indigo) begin met frisse ideeën en heldere visies zodat je klaar bent voor morgen, de Lente, een nieuw begin! Het is tijd om stralend je toekomst tegemoet te gaan.

Hier begin ik met nieuwe herinneringen maken en ga ik mijn b(l)oeiende leven leven!

(en ik heb toch nog een glimp op kunnen vangen van de eclips, toen ik net klaar was met schrijven en even wilde kijken of hij toch… en inderdaad, daar was hij! Bijzonder!!)

Esther Foppen – Toestel 56

www.estherfoppen.nl

Jouw Dikke Duim is een consult waard!

Jouw Dikke Duim kan een Gratis bel consult opleveren bij een van jouw favoriete Puur Mediums!

 

Hoe?
Onze Puur Medium doen hun werk met veel toewijding en passie. Heb jij dat ook ervaren tijdens een telefonisch spiritueel consult met een van onze Puur Mediums? Schrijf dan een referentie voor deze consulent.
Één keer per maand kiezen wij een referentie uit en die ontvangt van de consulent waar de referentie voor geschreven is een GRATIS bel consult van een half uur!

De referentie wordt gepubliceerd op de website van Puur Medium. Blijf je liever anoniem, wat wij uiteraard respecteren, zet dan een “nickname” onder jouw referentie. Uiteraard worden alle gegevens(emailadres) discreet behandeld.

Hoe lever ik een referentie/ervaring aan?
Mail naar contact@puurmedium.nl of via het contactformulier jouw referentie/ervaring. Zet in het onderwerp de naam van de consulent of het woord referentie.