Thelma, terug gevonden bij Puur Medium

Hallo lieve Thelma,

Ben ook erg blij je terug gevonden te hebben bij  Puur Medium zodat ik je af en toe kan spreken wat er speelt.  Ik belde je vroeger bij De Spirituele Poort-Mireille Weet Meer.
Alsnog je bent een geweldig mens waar ik veel aan heb! Dank je wel daarvoor. En wat fijn ook dat je ook anderen helpen kan. Heb veel steun aan jou kan weer beetje bij beetje verder.

Liefs,

Yvonne Muller.

 

ps.Overigens een heel goed jaarwisseling gewenst! X tot volgend jaar

Mireille te gast bij Barbara Mulder in het radioprogramma NH Lunchroom

Medium Mireille voorspelt 2015; komt jouw droom uit?

dinsdag 30 december 2014 | 09:12
AMSTERDAM Medium: Mireille van Rijn is morgen te gast bij Barbara Mulder in het radioprogramma NH Lunchroom om een jaarprognose te maken voor 2015 en persoonlijke readings te geven aan luisteraars.
Het nieuwe jaar is in zicht, maar wat gaat het ons brengen? Word ik rijk? Ontmoet ik dan eindelijk die nieuwe liefde waar ik al jaren op wacht? Al dit soort vragen en wensen kun je voorleggen aan medium Mireille.
Wil jij ook graag een voorspelling voor het nieuwe jaar laten doen? Stuur dan nu al je vraag op naar lunchroom@rtvnh.nl of bel woensdag vanaf 13:10 uur live naar onze studio en stel je vraag aan Medium Mireille van Rijn. Dat kun je dan doen door te bellen naar 088 – 850 51 52.

NH Lunchroom is iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur te beluisteren.

Jaarprognose voorspelling betreft “plofdieren” in 2015 door medium en dierentolk Roos vd Berg

Jaarprognose voorspelling betreft plofdieren in 2015 door medium en dierentolk Roos vd Berg

Wat ik voel voor 2015 in verband met het algemene dierenbelang:
Omdat ik als medium paragnoste en dierenmedium vooral veel voor en met de dieren werk krijg ik ook beelden te zien betreft het algemene belang voor de dieren. Juist daarom vind ik het leuk om jullie door te geven wat ik voor de dieren mag doorkrijgen voor komend jaar.

Zo ben ik er van overtuigd dat er ook voor de dieren vele veranderingen op komst zijn.
Er worden steeds meer mensen wakker geschud over onze verantwoordelijkheid in ons omgaan met dieren fokken, en de gevolgen van massa “produktie” betreft onze eigen gezondheid.
Er zullen berichten met bewijzen naar buiten komen wat daadwerkelijk de schadelijke gevolgen voor onze gezondheid zullen zijn, zoals virusssen, imuun worden voor antibiotica, en andere nare aandoengen.

Hierdoor zullen er echt strengere regels zullen komen en veranderingen op het gebied van Kwaliteit voor de dieren en het “eind- produkt” Het is toch ook logisch als je een plof-gefokt dier dat in een mini ruimte met plofvoeding en antbiotica veel te snel fokt, dieronvriendelijk slacht, dat buiten de energie die het vlees in zich meedraagt, dit niet gezond kan zijn. Wat het dier overkomt, eet jij op?
Koeien die weg moeten omdat ze meer kosten dan ze op brengen. Er komen steeds meer mensen tot de conclusie dat dit echt niet goed is zowel voor de dieren als voor mensen. Steeds meer mensen zullen bewust voor kwalitatief en diervriendelijk gefokt vlees kiezen.

In Den Haag zijn er ook steeds meer “knappe hoofden”(?) die dit ook gaan inzien en gaan ingrijpen. Ze worden eindelijk ook wakker !Positief nieuws dus omtrent dit probleem in ieder geval. Kijk maar om je heen dan kan je de signalen al zien  Ook bij de dierenproeven komen ze er steeds meer mensen achter dat het ook op anderen manieren kan en moet! Dit zal ook echt gaan gebeuren.Dit zal nog wel meer moeite gaan kosten dan het opfokken van plofdieren, maar iedere stap zal er een zijn. En dit wordt komend jaar zeker aangepakt. Al zal het niet zo snel gaan als we zouden willen

Ik wens iedereen een heel goed 2015!

Vriendelijke groeten
Roos

 

Voor een direct live persoonlijk puur telefonisch consult met Puur Medium  & dierenmedium Roos vd Berg, klik je hier voor haar persoonlijke profiel!
  Bel direct naar: 0909-9383 (90 cpm)  keuzemenu direct een 2 dan  toestelnr.
02

 

Jaarprognose – voorspelling 2015 door Puur Medium Esther Foppen

Jaarprognose – voorspelling 2015 door Puur Medium Esther Foppen

2015

Alles om ons heen verandert continue. De kunst is om mee te stromen met het leven, maar wij mensen vinden dit ontzettend moeilijk. We willen graag iets ‘te zeggen hebben’ over ons leven. Of van iemand te horen krijgen wat we moeten of kunnen doen met ons leven. Als we nu eens allemaal in het nieuwe jaar gaan luisteren naar ons Hogere Zelf. Die heeft namelijk alle antwoorden paraat. Het ‘enige’ wat we daarvoor hoeven te doen is luisteren, meestromen en niet te veel eisen.. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen?

Blijf rustig ademen,

sta met beide benen op de grond,

zoek een creatieve uitlaatklep

en zorg dat je groeit op spiritueel gebied.

De jaarprognose heb ik voor jullie gemaakt door mijn intuïtie en de prachtige kleurkaarten van Inna Segal.

Ik wens jullie een kleurrijk, creatief en liefdevol 2015.

Hartegroet, Esther Foppen

www.estherfoppen.nl

 

 

 

Januari 2015

Groen – Blaas je zenuwstel nieuw leven in

Een frisse kleur om het jaar mee te beginnen. Groen, de kleur van het leven, de natuur, heeft een kalmerend effect. Stap kalm het nieuwe jaar in en gebruik deze maand om op gang te komen. De natuur zit nog veilig en warm ‘verstopt’, doe dat ook. Wil niet te veel. Gebruik deze maand om je op te laden, om tot ideeën en inzichten te komen die straks uitbundig tot uiting kunnen komen. Zorg ervoor dat je de kleur groen deze maand centraal zet. Dat kan heel subtiel tot heel aanwezig. Van een mooi groen stukje stof bij je dragen tot je hele outfit of interieur in het frisse nieuwe groen. Deze kaart geeft ook aan dat Groen je helpt om je zenuwstel, je hart, je bloedsomloop en je lever nieuw leven in te blazen. Rust. Loslaten van frustraties en boosheid. Prachtige kleur om te mediteren en te gebruiken met helen. Omring jezelf of een ander met groen als jij of de ander zich niet goed voelt. Stel je hart open met groen, geef je hartchakra een boost voor het nieuwe jaar!

 

 


Februari 2015

Glans – Ontdek je glans.

Zo net in het nieuwe jaar, het jaar is nog vers, kun je nog alle kanten op. Je staat nog aan het begin. Elke dag kun je opnieuw beginnen. Elke dag kun je opnieuw glans geven.  Als je dingen anders wilt doen, doe het! Wacht niet op iets, een bepaalde datum, als.., dan…  Nee, nu! Jij alleen bent de baas over je eigen leven. Jij alleen hebt de regie in handen. Jij alleen bent de bestuurder van jouw leven! Ontdek wat jouw leven glans geeft. Dat kan van alles zijn. Van een nieuwe baan tot iets heel kleins als je voor nemen om elke dag te beginnen met de zonnegroet of een kopje koffie. Of niet meer te luisteren naar mensen met alleen maar kritiek. Het gaat er om dat het van jou en jou alleen is. Waar wordt jij blij van? Waar gaan jouw ogen van glanzen? Deze kaart geeft ook aan dat je glans kunt gebruiken om meer afwisseling in je leven te krijgen om zo transformatie tot stand te brengen. Het helpt om wanneer je zorgen en angsten hebt, je te baden in glans. Maak jezelf schoon. Je lichaam maar vooral je ziel! Voeg deze maand meer glans toe aan je leven!

 

 

 


Maart 2015

Blauw – activeer je helende kracht

Ieder mens bezit helende krachten. Een kusje op de zere knie van een kind. Je wrijft automatisch over de zere plek op je lijf. Masseren en heling, we doen het allemaal met onze handen. Sommige mensen kunnen door te zingen helen. Hoe vaak raken we niet ontroert door een mooi liedje? Of door een film? Of hoe vaak raakt een schilderij of een tekening ons niet? Dit kunnen allemaal helende dingen zijn. Ook het aardige gebaar van een (on-)bekende werkt helend. Probeer jouw helende kracht te activeren door met liefde jouw dingen te doen. Een heerlijke maaltijd bereiden voor je gezin, met liefde gekookt, ook al is het ‘gewoon’ boerenkool, het werkt helend. Blauw helpt je ook bij het vergroten van je levenskracht en werkt kalmerende wanneer je je nerveus of opgewonden voelt. Blauw werkt ontstekingsremmend, antiseptisch bij brandwonden, bloedingen en is koortsverlagend. Omring je deze maand met blauw en zie je helende kracht toenemen, terwijl jij tegelijkertijd wordt geheeld!

 

 

 


April 2015

Lila – versterk je vertrouwen

De lente begint, alles komt tot bloei en mag naar buiten. Wat in de koude maanden onder grond en in jezelf werd voorbereidt, mag nu naar buiten komen. Je bent zorgvuldig met je zelf en in jezelf bezig geweest, met je plannen, ideeën en inzichten. Die mag je nu gaan tonen. Rustig aan, maar maak ze openbaar. Vertrouw er op dat het goed gaat. Jij mag er zijn. Het is de bedoeling dat jij er bent. Lila helpt je daarbij. Het is de kleur van het goddelijke, het Hogere. En je kruinchakra is lila. Stel je open voor goddelijke informatie en merk dat het je vertrouwen geeft! Lila helpt om je intuitei en psychische talenten te vergroten. De kleur lila moedigt je aan om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen en je goddelijke verbinding te versterken. Lila zorgt ervoor dat je innerlijke kracht wordt versterkt. Houdt lila bij je deze maand en merk dat het je vertrouwen versterkt!


Mei 2015

Roos – trek liefde aan

Mei, de vruchtbaarste maand van het jaar. Vruchtbaarheid kan er niet zijn zonder liefde. Roos is de bloem van de liefde en roze is de kleur van de liefde. Alles wat gemaakt wordt of tot stand komt of tot bloei komt met of door liefde zal vruchtbaar zijn. Alles wat de goede intentie, Liefde, tot leven komt, is levensvatbaar. Deze maand helpt de liefde van jou voor Al dat is ook de liefde te ontvangen. Wees onderdeel van het grotere geheel, weet dat het Universum jou op deze aarde wil hebben, omdat jij hier jouw plan mag uitvoeren en liefde mag ontvangen en geven. Roos/roze helpt je bij het aantrekken van liefde, het openen van je hart en het tot stand komen van een gezonde relatie in je leven met je zelf en de ander. Roze zorgt voor het loslaten van stress en zorgen en helpt als je niet genoeg eigenwaarde hebt of je je alleen of verdrietig voelt. Omring je met rozen, de kleur roze en met liefde deze maand!

 

 


Juni 2015

Watermeloen –  geniet van je innerlijk kind

De zomer is in aantocht. Het mooie weer is er al of komt er aan. Het is tijd om het kind je in jezelf te laten spelen, genieten en vrolijk te zijn. Watermeloen heeft frisse kleuren, groen van de natuur, wit van het leven en de onbegrensde mogelijkheden en roze de kleur van de liefde en het kind. Eet de watermeloen zonder je druk te maken over het sap wat langs je kin drupt en de plakkerige handen die je er van krijgt. Geniet van de natuur, een heerlijke zomerperiode vol mogelijkheden en de liefde om je heen. Trek er op uit, op blote voeten en speel! Lach tot je zere wangen hebt of buikpijn.. Watermeloen heeft vriendelijke, zachte kleuren. Het helpt bij zelfacceptatie en het koesteren van je innerlijke kind. Mensen die zich alleen voelen, bedroefd zijn of zichzelf onderschatten hebben baat bij watermeloenkleuren. Deze geven je edelmoedigheid, heling en begrip. Zorg er voor dat je deze maand veel fruit eet, vrolijke kleuren om je heen hebt en wees kind!

 

 


Juli 2015

Zwart – ontdek de rijkheid van de donkere nacht

Heerlijke lange avonden, de nachten zijn maar kort in de zomer. En door ‘verlichting-vervuiling’ niet eens pikzwart meer. Als je op vakantie bent deze maand en toevallig in een redelijk afgelegen gebied, neem dan eens de tijd om in het donker te gaan zitten. Of liggen. En staar eens naar die onmetelijke sterrenhemel. Prachtig is het niet? Dan besef je eens te meer dat je in werkelijkheid maar een piepklein mensje bent op deze aarde in dit grote Universum. Wees dankbaar dat je hier mag zijn. Dat je Bent. Licht kan niet bestaan zonder donker. Geluk niet zonder te weten wat ongeluk is. Blijheid niet zonder verdriet. Leven niet zonder dood. Je goede menselijke eigenschappen kunnen niet bestaan zonder je slechte eigenschappen. Durf naar je slechte eigenschappen te kijken en kijk er liefdevol naar. Je bent ‘maar’ een mens. Met alles wat daarbij hoort. Goddelijk, menselijk wezen, je mag er zijn! Zwart is een kleur van omhulling, bescherming, kracht. Een toegangspoort voor nieuwe ervaringen. Ga de ontmoeting aan met jouw donkere kant om zo wijsheid te verkrijgen en inzichten. Zwart helpt je het oude op te lossen om zo het nieuwe te verwelkomen.  Neem zwart als voorbeeld en hulp bij mediteren om jouw prachtige kwaliteiten te ontdekken die nu nog verborgen zijn.


Augustus 2015

Lavendel – verbinding van lichaam, geest en ziel

Zet je zelf deze maand in bloei zoals de prachtige paarse lavendelvelden in de Provence of je eigen achtertuin of balkon. Het is tijd om je ware kleuren te laten zien met behulp van jouw eigen 3 eenheid; lichaam, geest en ziel. Kom er achter wat lavendel voor jou kan doen op dat gebied. De geur, de kleur en de etherische olie in je badwater helpen je bijvoorbeeld om je verbinding met de aarde en het Hogere te verstevigen. Je kruinchakra open te stellen. Lavendel geeft je leiderschapskwaliteiten en scherpt je intuïtie aan. Lavendel helpt je ook bij heling en geeft je immuunsysteem een oppepper.  Gebruik de kleur lavendel, de geur lavendel en de bloem deze maand optimaal. Je kunt de kleur terug laten komen in je kleding, parfum of bad- of douchecrème. Maak eens een tekening met alleen maar paarse kleuren. Lavendel voert deze maand jouw boventoon!

 

 

 


September 2015

Regenboog – verbind je met de feeën in de natuur

September is de maand van de sprookjes. Wat is de moraal van het sprookje dat jou aanspreekt? Waar gaat het over? Dat het goede altijd het kwade overwint? Worden er sprookjes tegen jou vertelt deze maand? Zijn ze waar of zijn ze te mooi om waar te zijn? Vinden we werkelijk de pot met goud als we aan het eind van de regenboog komen? Een regenboog bestaat uit alle kleuren en schakeringen die er zijn. Je kunt deze maand dus alle kanten uit en alle kleuren gebruiken. Voel je goed bij de kleuren van de regenboog en merk dat de weg naar het goud het belangrijkst is, niet het goud zelf. De regenboog kleuren helpen je om beter te worden in wat je doet. Alle kleuren samen zijn het krachtigst en hebben de meeste energie. Ze zorgen ervoor dat je meer ontspannen bent, je vrolijker voelt en levendig bent. Regenboog helpt je ook bij het vrij komen van je mystieke ideeen en kwaliteiten. Het brengt je in contact met de engelen, de feeën en je eigen creativiteit. Geniet van de eindeloze mogelijkheden van de Regenboog!

 

 


Oktober 2015

Koraal – laat overvloed en synchroniciteit toe in je leven

Stem je deze maand af op de kleur Koraal. Het is geen rood, geen oranje of roze. Het helpt je de dingen vanuit verschillende gezichtspunten te zien. Je kunt het een fijne kleur vinden of juist helemaal niet. Onderzoek eens bij jezelf wat deze kleur met je doet. Koraal zorgt voor levendigheid, vitaliteit en overvloed. Het helpt bij loslaten van stress en het hele van een gebroken hart of onbeantwoorde liefde. Zorg deze maand voor meer koraal in je leven zodat overvloed je toestroomt op alle gebieden. Stroom zelf mee met het leven en merk door koraal toe te voegen aan je dagelijkse bezigheden dat het leven makkelijker gaat.


November 2015

Brons – versterk je lichaam

Zorg goed voor je lijf nu het kouder is en nog kouder wordt. Het is tijd om je lijf voor te bereiden op de winter en de daarop volgende lente. Brons, het mooie diepe brui9n met de gouden gloed, helpt je daarbij. Neem wat vaker de tijd om tijdens een rustmoment je lijf te voelen. Loop van onder naar boven elk lichaamsdeel na en benoem het in jezelf. HO voelt dat lichaamsdeel? Wat voor emotie voel je? Welke lichamelijke sensatie ervaar je? Je kunt nog zo spiritueel begaafd zijn, als je niet goed geaard bent en niet goed voor je lijf (basischakra) zorgt dan werkt het niet. Dan ‘vlieg’ je weg naar hogere sferen en ben je het contact met het aardse kwijt. Brons helpt je deze maand om te aarden, je krachtig te maken, wijsheid te vergaren en de liefde voor je zelf te verstevigen. Het is een goede kleur om succesvol te worden in je werk en je eigen bedrijf. Brons zorgt voor goede onderhandelingen en je bewust te worden van je intuïtie en daar ook op te vertrouwen. De kleur is ideaal om destructieve, emotionele patronen te doorbreken en je daar van te bevrijden. Het spoelt angsten, zorgen, giftige gedachten en gevoelens uit je lijf. Brons maakt je krachtig en aards!


December 2015

Abrikoos – wees blij en voel je opgelucht

Deze donkere dagen vol ‘gezelligheid’ zijn niet voor iedereen zo plezierig als je iemand mist in je leven. Toch brengt abrikoos je deze maand een vrolijke noot. Je bent er, een jaar meegemaakt en van genoten. Soms zie je de mooie dingen pas achteraf en niet als je er middenin zit. Deze maand is door abrikoos luchtig en licht. Wil je het ook zo voelen, zorg dan voor veel abrikoos in je leven. Mocht je ergens mee zitten dan is het nu de tijd om abrikoos te vragen je te helpen opluchting te verkrijgen. Vertel je zorgen aan een knuffelsteen, goede vriendin of een ander persoon. Vertrouw het toe aan een papiertje en verbrandt het als je klaar bent met schrijven. Omring je met abrikoos als liefdevolle vrolijke kleur nu de zon zo weinig te zien is. Je kunt je opladen met deze kleur. Abrikoos brengt je enorme levenslust, vreugde en enthousiasme. Het helpt je bij het loslaten van  irrationele vrees en verlangens die niet goed voor je zijn. Abrikoos wakkert je creativiteit en intuïtie aan en geeft plezier. Deze maand lucht en liefde door abrikoos!

Merk dat je intenser leeft door kleuren toe te voegen aan je dagelijkse leven, je creativiteit stroomt, je goddelijke verbinding sterker wordt en je meer het prachtige mens kunt zijn dat je al bent!

 

 

Blijf rustig ademen,

sta met beide benen op de grond,

zoek een creatieve uitlaatklep

en zorg dat je groeit op spiritueel gebied.

Ik wens jullie een kleurrijk, creatief en liefdevol 2015.

Esther Foppen
Puur Medium  & Tekencoach

Om te kijken of Puur Medium en tekencoach Esther beschikbaar is voor een direct live persoonlijk puur telefonisch consult , klik je hier voor haar persoonlijke profiel!
  Bel direct naar: 0909-9383 (90 cpm)  keuzemenu direct een 2 dan  toestelnr.56

Jaar Prognose 2015 Puur Medium Lissi Rutten

Jaarprognose 2015 Puur Medium en tarotiste Lissi Rutten

Voor de jaarprognose – voorspelling heb ik de magische zeemeerminnen en dolfijnen kaarten gebruikt. Alle afbeeldingen op deze pagina komen uit het kaartendek van Doreen Virtue

Januari 2015: Geloof in jezelf

Alles wat je in de afgelopen maanden hebt gezaaid, kan nu geoogst worden, zolang je maar positief blijft en je innerlijke leiding volgt.
Net als een tuinman die zaden heeft geplant. Je moet vertrouwen hebben dat wat je zaait ook aan de oppervlakte komt. Geef je dromen water door de stappen te ondernemen om ze te laten bloeien. Dit is een belangrijke tijd voor jou en je dromen.


Februari 2015: Golven van rijkdom en overvloed

Let op ieder idee dat je te binnen schiet, ze kunnen je brengen naar nieuwe dingen.Let ook op telefoontjes of onverwachte ontmoetingen, dit zijn allemaal signalen om je verder op weg te helpen op jouw pad.Je zal merken dat veel dingen mee zitten en daardoor groeit je zelfvertrouwen en enthousiasme.


Maart 2015: Muziek bij het manifesteren

Je bent in staat om de muziek te draaien die past bij iedere stemming. Muziek brengt ons in hogere sferen, dus geniet ervan en dans mee op het ritme. Muziek brengt ons ook positieve energie en beschermt ons tegen negatieve invloeden. Om snel onze dromen te verwezenlijken kun je zingen, dansen of zelf muziek maken terwijl je over je wensen fantaseert.


April 2015: Doe een wens

Nu is het magische moment. Zorg voor een rustige plaats voor jezelf, als is het maar voor even. Sluit je ogen en beeld je in dat je wens uitgekomen is. Voel alsof het al uitgekomen is. Breng dankbaarheid uit naar alle mooie dingen die je voelt en ervaart en zie deze wens als een ballon naar de hemel gaan. Laat daarna alles los en focus je weer op andere dingen, zodat deze wens gemanifesteerd kan worden voor je. Als je hierna voelt dat je iets mag gaan ondernemen hierna volg dan deze leiding, want dat is jouw innerlijke leiding richting deze wens.


Mei 2015: Speelsheid

Je hebt zo hard gewerkt dat je je focus bent verloren, alles is een gewoonte geworden. Stop daarmee en ga lekker spelen. Spelen is een magische vorm van meditatie, het opent je hart en opent je creatieve geest. Of het nu binnen is of buiten iedere vorm kan en mag, hierdoor ervaar je weer vrolijkheid en zul je wonderbaarlijke dingen ervaren.


Juni 2015: Helen van de moederlijke energie

Door het loslaten van conflicten met je moeder open je je hart tot meer blijdschap en plezier in je leven. Ook je moeder heeft baat bij het feit dat je gelukkig bent, of ze er nou er bewust van is of niet. Vergeef haar en jezelf en iedereen die verbonden is aan je moeder zo zul je meer vrijheid ervaren.


Juli 2015: Sta open om te ontvangen

Je geeft graag aan anderen en helpt ze waar je kan. Hier haal je veel vreugde uit. Als jij ontvangt zal de gever hetzelfde ervaren. Door te ontvangen laad je jezelf weer op en zul je jezelf balanceren in beide energieen. Ga mee in deze stroming en alle stagnerende energieen zullen verdwijnen en zal het je nieuwe ideeen brengen.


Augustus 2015: Hulpvaardigheid

Er is een persoon om je heen die jouw graag wil helpen, je hebt vast wel een idee over wie dit zou kunnen zijn of er komt een nieuw persoon op je pad die jouw graag verder wil helpen.Sta open voor deze hulp want hierdoor zal je eerder in staat zijn je doelen en verlangens te vervullen.


September 2015: Positieve energie

Tijd om een volgende stap te gaan maken, het vermijden van negatieve invloeden. Vermijd negatieve discussies of roddels. Kijk zo min mogelijk naar tv waar negativiteit de hoofdrol speelt en vermijd negatieve radio berichten. Deze negativiteit zal zorgen voor blokkades op je pad naar jouw doelen, omring jezelf dus met positieve mensen en dingen, dit zal je verder brengen.


Oktober 2015: Zelfvertrouwen

Jij bent belangrijk, in het verleden heb je jezelf waarschijnlijk als onbelangrijk bestempeld. Nu is het de tijd om dat los te gaan laten. Elke dag is een keus om te gaan leven vanuit liefde of angst, kies hierbij voor liefde, want dat ben Jij. Spoel alle angsten van je af onder de douche en zie jezelf voortaan als Liefde, want we zijn immers allemaal gelijk.

 


November 2015: Vrede en rust

Je hebt zo hard aan jezelf gewerkt dat het nu tijd is geworden om voor jezelf te gaan zorgen. Ga leuke dingen ondernemen en zoek vooral ontspanning. Geniet van deze tijd. Denk aan je verlangens en niet aan je angsten. Ga eens lekker zwemmen en spoel alle twijfels van jezelf af. Relax en vertrouw dat je gebeden gehoord en beantwoord worden.


December 2015: Vriendschap

Deze maand is het tijd voor vrienden en familie, maak leuke gezellige afspraken met ze. Geniet van elkaar en met elkaar. Als jij geniet zullen zij ook genieten. Heb een mooie tijd met elkaar !

 

 

 

 

2015 word dus een mooi jaar, zolang je hier maar in gelooft en op vertrouwt. En sta ervoor open!

Lissi Rutten

 

Voor een direct live persoonlijk puur telefonisch consult met Puur Medium, Tarotist Lissi Rutten , klik je hier voor haar persoonlijke profiel!

  Bel direct naar: 0909-9383 (90 cpm)  keuzemenu direct een 2 dan  toestelnr.08

 

 

Jaarprognose- voorspelling 2015 Medium Mireille van Rijn

Voorspelling prognose voor 2015 door Mireille van Rijn   

 

 

 

Zie ook mijn jaar-voorspellingen in het maandblad ParaVisie ! vanaf Donderdag 18-12-2014 in de winkel!

 

 

 

 

 

 

 

Januari 2015:

Algemeen: In januari maken de meesten de balans op van afgelopen jaar. Bepaalde zaken hebben veel energie gekost en hierdoor voelen de meesten een ‘intense’ vermoeidheid. Die kom je wel te boven als je even geduld hebt met jezelf.
Maak gebruik van de 3 ouderwetse kernwoorden met de hoofdletter R:  Rust, Reinheid en Regelmaat.

Innerlijk: Maak je huis schoon, ruim je ruimtes op daarmee maak jij jezelf ‘schoon’. Een opgeruimde omgeving is een opgeruimd hoofd. Neem tijd voor jezelf en ga eens wat regelmatiger mediteren of ga yoga oefeningen doen. Hierdoor ga opnieuw echt voelen wat je echt wilt.

Gebruik je creativiteit opnieuw, maar voor je deze creativiteit opnieuw inzet, ga eerst schoonmaken. Je hebt een schone opgeruimde tafel nodig om te kunnen (knutselen) creëren, dus ook een opgeruimde ruimte én een opgeruimd hoofd. Door je creaties, zul je merken dat je weer in je eigen schepping zult gaan en scheppend gaat denken…

Je mag bewust dingen doorsnijden en afscheid nemen van datgene wat jou niet meer dient. Dat kunnen gewoontes zijn, zoals gebruik van koffie, alcohol, nicotine of andere patronen die je gewend bent. Het kan dat betekenen dat bepaalde contacten zullen worden doorgeknipt. In de relatie, in het contact is er niets veranderd en het contact/de relatie is een gewoonte is geworden. Het levert juist ruimte op in plaats van dat het je energie kost. Kijk of je dit samen kunt oplossen, of dat je afscheid durft te nemen, in elkaars belang.

De 2e helft van januari komen echte nieuwe kansen, op werkgebied, financiën en harmonie.


Februari 2015:

Algemeen: Ga je op vakantie naar het buitenland, of ben je van plan om te boeken? Wat houdt je tegen? Ben jij verliefd en hoop je dat er getrouwd gaat worden? Dan is de kans groot dat je deze maand gevraagd gaat worden of de plannen in werking gezet gaan worden. Love is duidelijk in the air!

Februari staat voor vernieuwing in 2015. Nieuwe plannen, zoals hierboven vermeld, als een huwelijk, maar ook nieuwe ideeën komen tot stand. Durf naar je intuïtie te luisteren en durf creatief te zijn, succes gegarandeerd!

Staat jou huis nog steeds te koop? Dan is de kans groot dat je deze alsnog verkoopt in het voorjaar.  Wed niet te hoog, blijf of wordt vooral realistisch met de vraagprijs. Tip: Laat eens een vriend of vriendin naar je interieur kijken, verplaats dingen, haal wat meubelen of accessoires weg en zorg voor de juiste sfeer. De geur van gebrande koffie en vers gebakken appeltaart helpt om een huiselijke sfeer te laten voelen en proeven.

Blokkades worden overwonnen en je komt voor nieuwe keuzes te staan. Houd de volle maanstand in de gaten en ga eens bewust in meditatie en verbinding op het moment dat de maan in haar volheid aan de hemel staat. Durf te wensen vanuit jouw hartsintentie. Wees bewust van je intentie en kijk voor je wenst of je echt alle oude energie hebt opgeruimd. Je krijgt wat je wenst, dus jouw intentie, zuiverheid en energie wegen mee in jouw wensen.


Maart 2015:

Algemeen: Eindelijk! We worden allemaal weer een beetje vrolijker en optimistischer! Financieel komen er meevallers en we hebben weer uitzicht. Ben je druk met sollicitaties? Dan is deze maand, jouw maand! Zorg dat je er top uitziet als je op gesprek gaat, kleren maken ‘de man’, dat geeft jouw zelfvertrouwen en dat straal je dan ook uit.

Je financiën gaan er op vooruit. Ga lekker naar buiten, durf te leven en het weer te gaan vieren. Maak van iedere dag een feestje. Vreugde zit in jouw bewustzijn en in de kleine dingen die groter zijn als je bewust bent. Waar gaat het eigenlijk echt om in jouw leven?

Geld, geld en geld krijg ik te zien voor de maand maart. In vele opzichten komt er weer meer geld, in de vorm van werk, economische groei, nieuwe bedrijven, olie(brandstofprijzen). De prijs blijft dalen en er komen nieuwe alternatieven voor nieuwe energie.

In bestaande relaties mag er gewerkt worden. Jullie mogen opnieuw naar jullie zelf en de ander kijken. Ga in gesprek, deel je gevoelens en gedachten. Ga er samen weer op uit. Verras elkaar. Kom uit de sleur.
Boek een leuk weekendje weg (zonder kinderen) of ga voor het echte werk en boek een last minute naar de zon. Je zult merken dat jullie relatie een nieuwe boost krijgt. Leer elkaar weer even opnieuw kennen. Je zult ook merken dat dit een enorm warm effect zal hebben op kinderen.

Heb je het gevoel dat je ‘nog steeds’ stil staat? Ga met jezelf aan de slag, en mediteer. Je zit in het einde van je transformatieproces. Gun jezelf, je eigen emoties en je eigen ik alle ruimte, zodat je straks echt weer vanuit je nieuwe flow kunt knallen.


April 2015:

Algemeen:  Je wordt getest om in je kracht te blijven. Jouw kans om te ervaren hoe sterk je eigenlijk bent. Zie het leven als een kans vol uitdagingen. Niets overkomt je zomaar. Zoek jezelf op, en durf te staan voor wie jij bent, je kunt het, als je maar wilt. Je zult versteld staan tot waar je toe in staat bent. Als je de berg beklommen hebt, ben je misschien buiten adem, maar heb je wel iets bijzonders gepresteerd.

Na deze overwinning is er iets te vieren. Sociale contacten worden meer aangehaald en laat die feestjes maar komen. Ga lekker eens meer naar buiten. Laat je tranen maar vloeien. Verberg niet al je emoties voor je naasten. Je hebt meer vrienden dan dat het lijkt. Als jij niet laat merken dat jij je vrienden soms ook even nodig hebt, kunnen zij er ook niet voor je zijn.
Ga eens meer je zachte kant aandacht geven en zet je masker maar af. Je hebt het niet meer nodig.

Sluit het verleden af want dat is geweest. Je mag je echt meer op het heden richten. Het ‘nu’ is de creatie van jouw toekomst!

Ben je van plan om te gaan studeren of een workshop/cursus te volgen? Doen! Het zal je zeker nieuwe kansen bieden. Geheimen komen uit, heb jij een geheim, zorg ervoor dat jij je geheim opbiecht voordat de ander er achter komt want dan is de schade groter. Het lijkt erger dan het is. Iedereen maakt fouten, vergeef jezelf. Het leven is te kort om met schuldgevoel te blijven lopen.


Mei 2015:

Algemeen: mei wordt een leuke en gezellige maand. Zet lekker de bloemetjes buiten, letterlijk en figuurlijk. Maak van je balkon of tuin een buiten plek waar je lekker kunt chillen met je vrienden en kunt genieten van het leven. Deze maand zullen er veel feestjes te vieren zijn.

Financieel hoef jij je niet teveel zorgen te maken. Deze maand, valt alles op zijn plek en zullen dingen precies in elkaar passen. Er komt bericht van iemand die je al lang niet meer gesproken hebt. Oude contacten worden weer aangehaald en herenigd. Geniet ervan. Je zult dat echt vriendschap geen agenda nodig heeft, dat is er gewoon altijd, al zie je elkaar jaren niet.

Houd je rekening met de belasting? Zet extra geld opzij, als het meevalt heb je straks een lekker extraatje, valt het tegen heb je later in het jaar geen paniek!

Je relatie net verbroken? Grote kans dat het nog niet klaar is en jullie er beide alsnog op terug gaan komen. Blijf bij jezelf en pas op je grenzen. Is er nog hoop en een kans, wat let je? Heeft het met vertrouwen te maken, vergeet niet dat een vos wel zijn haren verliest, maar nooit zijn streken.

Ben jij de vos in dit geval? Wordt volwassen. Is het geen tijd om eens echt verbinding te maken met jouw innerlijk kind? Wat is er met je gebeurd dat jij je zo bent gaan gedragen? Is dat wat je echt wilt blijven doen of durf jij de stap te zetten om uit de verslaving van ‘het niet waar’ te stappen?
Besef dat jij dat je karma opbouwt in dat wat je zaait op een dag gaat oogsten? Kies je voor een destructief leven of ga je eindelijk je kans pakken om jezelf opnieuw te creëren?
Het is gemakkelijker dan je denkt, schaam je niet, vergeef vooral jezelf.
Dat is de eerste stap en het grootste geschenk dat jij jezelf kunt geven!

Vind je het moeilijk? Bel gerust met een van onze Puur Medium consulenten! Zij zijn er voor jou, oordelen niet en willen jou graag van dienst zijn. Soms is de oorzaak achterhalen, een heel heilzame methode om naar binnen te kunnen keren.


Juni 2015:

Algemeen: Ben je verliefd, maar is het nog niet helemaal duidelijk? Dan krijg je deze periode duidelijkheid. Er komen mooie berichten voor jou.

Heb je een relatie? Dan is dit een heerlijke maand voor jou. Cadeautjes en verassingen zijn onderweg. Geniet ervan en leer ontvangen.
Heb je kinderwensen? Dan is dit de tijd om daaraan te werken. Het is een vruchtbare maand, dus wees je daar van bewust als je geen planning hebt tot uitbreiding van je gezin.

Blokkades en moeilijke processen zijn voltooid en liggen nu achter je. Geniet van alles dat je hebt opgeruimd en hebt doorlopen. Tijd om de vruchten ervan te gaan plukken. Ga niet op zoek naar de vruchten, ze zijn dichterbij dan je denkt. Wees en blijf bewust dat je de cadeaus beter kunt waarnemen vanuit je hart. Blijf in je hart en houd je verbinding met jezelf in ere, zodat jij vanuit je hart mag ervaren wat je allemaal bereikt hebt en hoe jij gegroeid bent.

Geen zorgen, deze maand en de maand juni staat in het teken van financiën, geld, overvloed, cadeaus zowel in materialistische als kosmische zin. De kans is heel groot op een flinke financiële meevaller. Waag gerust een gokje, maar wel met een zuivere intentie, hebzucht heeft niemand gelukkig gemaakt.

Pak nu eindelijk dat voornemen op, betreft je studie, cursus of dat inspirerende boek. Gun het jezelf!

 


Juli 2015:

Algemeen: Onverwachte zaken worden aangereikt. Je krijgt hulp van het universum. Stel je daar ook voor open. Let op tekens en signalen. Dat ene liedje op de radio, een witte veer die je ineens op de grond voor je voeten ziet liggen. Bepaalde dieren die je normaal niet ziet of net ziet op het moment dat je aan een bepaalt persoon denkt. Hou je post in de gaten want overal kunnen aanwijzingen
inzitten.

Ook staat juni voor geluk en liefde. Heb jij je oud zeer echt verwerkt? Heb je ook naar jezelf gekeken wat jouw aandeel was, dat het jou overkwam? Vergeef jezelf en daarmee ook de ander. Kun je zien wat het cadeau was in de vorm van een les en de groei die je hierdoor hebt mogen doormaken?

Ga het aan met je nieuwe liefde. Geniet ervan, en stel je open voor de persoon zelf. Het is niet je ex, en daarnaast jij bent toch ook gegroeid! Leer eens te kijken wie iemand wel is en wat kun je leren van die ander? Geniet gewoon eens van de liefde!

Als je nu de kans krijgt voor een baan of die ene baan, (of hogerop) pak deze met beide handen aan. Ga er voor en ga volledig in je kracht en in je zelfvertrouwen staan. Jij hebt die baan gekregen omdat jij de beste kandidaat was, dat vertelt genoeg over het vertrouwen dat men in jou heeft. Zet ’m op!

Laat je deze maand niet teveel afleiden door bijzaken, dat kost je veel te veel energie en het put je uit. Achteraf krijg je spijt dat je er zoveel tijd en energie in gestoken hebt. Het levert jou niet op wat het jou zou mogen opleveren. Het dient je niet.


 Augustus 2015:

Algemeen:  Voel jij je wat down of ziekjes? Laat je hoofd niet hangen want na regen komt zonneschijn. Zeker in deze mooie maand. Deze fase is echt maar van korte duur. Je kunt niet altijd licht en vreugde ervaren. Het een heeft het ander nodig. Zonder donker kun je het licht niet ontmoeten. Het donker wordt gevoed door het licht. Als jij voedt met donkere gedachten. Ga even naar binnen, mediteer, maak contact met jezelf, of zet dingen op papier. Is het allemaal echt zo erg? Kijk eens opnieuw hoe jij de zaken kunt neutraliseren?

Soms kom jij jezelf even tegen om ergens opnieuw van bewust worden om een dieper inzicht te krijgen over de situatie. Maak het niet groter dan het is.

We kunnen spreken van een amoureuze romantische zomer. De hele zomer staat in teken van romance, liefde en relaties. Veel nieuwe liefdes en hartsverbindingen spelen een rol. Hartsverbindingen zullen verstreken en verdiepen.

Relaties van toen, zijn niet meer van deze tijd. Veel mensen gaan een echte emotionele hartsverbinding aan op zielsniveau. Dat is een keuze die iedereen zelf kan en mag maken. Let op je grenzen en blijf bij jezelf. Liefde is niet jezelf weggeven en aan de kant zetten. Liefde is verbinden, aanvullen, elkaar laten groeien jezelf en daarmee de ander dienen en voeden.

Let wel op, dat je niet vanuit je roze wolkjes gaat zweven en jezelf en een ander geweld aan gaat doen uit naam van liefde.

Hoe gaat het eigenlijk met jouw gezonde voeding? Ben jij nog wel zo gezond bezig? Het kan geen kwaad eens een eerlijke blik te werpen op ingeslopen patronen die jouw lichaam en geest die daar op reageert niet dienen. Het is een perfecte maand om zelf jam te maken van vruchten uit je eigen tuin of gekocht op de markt bijvoorbeeld. De vruchten hoeven niet perfect te zijn. Het zelf maken is erg leuk om te doen.  samen met je kinderen echt eten maken, ho e leuk en leerzaam is dat?  en jullie weten weer wat jullie echt   eten.

Tijd om de boel weer eens flink op te ruimen of ga jij afwachten tot het echt niet meer kan en straks veel meer werk te hebben najaar? Ruim lekker op, een opgeruimd huis geeft een opgeruimde geest. Ga lekker veel naar buiten, sporten, relaxen, vrienden ontmoeten en proosten met het leven.

 


September 2015:

Algemeen: Het najaar dient zich aan, geniet nog van de mooie zonnige dagen die september ons zal schenken. September is een maand van oogsten. Oogsten van de vruchtbare bloeiende zomer, om een voorraad voor de winter aan te leggen. We hebben het nu niet alleen over de appels en peren die je kunt plukken. Kijk naar de door jouw letterlijke vruchten die jij gecreëerd hebt door te zaaien, en wat je mag oogsten.  Wat heb je afgelopen maanden gedaan? Wat heb je bereikt en waar ben je trots op?

Let wel op, op werkgebied. Concurrentie kan op de loer liggen. Heb je promotiekansen hoe dit zoveel mogelijk voor jezelf. Niet iedereen op de werkvloer blijkt een vriend.

Familie perikelen worden eindelijk opgelost. Wees zelf ook niet de koppigste, vergeef jezelf en de andere familieleden. Familie is niet voor niets familie. Door dezelfde genen die je draagt ben jij een van hen en zij zijn deel van jou. Ben je er van bewust dat jij niet geworden was wie je nu bent zonder je verleden? Familie is en blijft hetzelfde bloed, waardoor de spiegel nog meer versterkt is. Je hoeft niet direct dag in dag uit samen te zijn. Je kunt ook een manier vinden die voor jou gezond is. Bewaak je eigen grenzen en als alle emoties gezakt zijn dan kun je wellicht nog eens naar de situatie kijken, wat je er zelf van kunt leren. En heeft de andere kant niet ook een klein beetje gelijk?

Heb jij nog iets af te rekenen met de belasting? Krijg je nog geld of moet je nog iets terug betalen?
Financieel is dit sowieso een jaar van de balans op maken, van de storm van afgelopen jaren. Er komt steeds meer stabiliteit, je zult het afgelopen maanden vast al gemerkt hebben. De laatste loodjes kunnen soms wat zwaar wegen, maar het gewicht is niet ondraagbaar, kijk maar achterom.


 

Oktober 2015:

Algemeen: Vanaf eind september lag er al een weg van vernieuwing voor de maand oktober en de maanden die volgen. Maak daar gretig gebruik van. De maan is deze fase enorm van invloed op je humeur en je creativiteit. Sta open voor je innerlijke groei en processen. Hoe ontvankelijker jij bent, hoe meer je er gebruik van kunt maken. De combinatie vernieuwing en de maan is een teken van vruchtbaarheid, letterlijk als figuurlijk. Alles wat je zaait, ga je straks ook echt oogsten.

Let op: je bent in deze fase ook extra vruchtbaar, dus heb je een kinderwens dan is de kans groot dat het gaat lukken. Ongelukjes zitten in deze maand in een klein hoekje.

Zijn er nog officiële zaken die je moet afwikkelen, of ten einde lopen? Er zal je iets worden aangereikt uit onbekende hoek. Geheimen worden openbaard, en dat komt jou goed uit. Bereid je voor op een overwinning of/en een goede afloop. Er valt iets te vieren. Het heeft je veel stres en spanning opgeleverd. Geef jezelf alle ruimte dit te verwerken en laat je tranen maar even vloeien als je deze voelt opkomen. Je hebt daarmee ook je angsten overwonnen. Stap niet te snel over je emoties heen. Deze situatie is eindelijk ten einde en er wordt een grote streep onder deze gebeurtenis gezet. Je hoeft geen angsten meet te hebben of te overwinnen. Vier je overwinning vooral voor jezelf.

Ben jij van plan naar het buitenland te gaan voor een reis of voor zaken? Je zult hierdoor voor keuzes komen te staan. Volg daarbij je gevoel, intuïtie en je hart. Jij weet van binnen het antwoord.

Betreft de liefde is oktober een ‘warme’ maand. Er komt een brief of een bericht jouw kant op en dat belooft een romantisch vooruitzicht. Het kan een liefde via je werk zijn of het is die ene persoon waarvan je nooit gedacht had deze persoon weer opnieuw te ontmoeten. Dit kan ook een oude vriend(in) zijn waardoor oude vriendschap weer wordt opgepakt.

In huiselijke kringen komen er oplossingen voor bepaalde (financiële) problemen en jij en je partner komen er uit. Het heeft veel energie gekost, tranen hebben gevloeid en frustraties hebben je over grenzen heen getrokken. Haal even adem en kijk met een nieuwe blik naar de situatie in het nu.

 


November 2015:

Algemeen: Waarmee vorige maand eindigt gaan we deze maand verder. Geluk op financiën! November  (begin) staat in het teken van gesprekken die volgen en vervolgd zullen worden.

Voorspoed is een mooi thema voor de laatste twee maanden van dit jaar. Daar zal je het jaar ook mee afsluiten. Blijf nuchter en verstandig, de bomen rijken niet tot de hemel wel tot waar jij er bij kunt. Ook kan het zijn dan een erfenis jouw kant op komt.

Op het gebied van liefde; heb je iets te vieren? Een jubileum? Als je een relatie hebt, staat je relatie echt in het thema van vieren, vriendschap, hartstocht, trouw, speelsheid en verbinding.
Ben je nog steeds single of weer single? Bereid je er dan maar op voordat je die ene wel eens zou kunnen tegenkomen. Blijf jezelf, die ander vind je juist leuk om wie je echt bent.

Het einde van oktober staat in het teken van afronden, afsluiten van oude patronen, gebeurtenissen en processen. Doe dit ook bewust. Kies voor je eigen geluk en neem afstand van de dingen die jou niet meer dienen. Twijfel je nog steeds of je het echt goed doet of de juiste keuzes maakt? Wat is je eerste gevoel, zonder je gedachten? Stel jezelf een echt de vraag, wie of wat het dient. Dien jij jezelf of de ander en dien je daar wel werkelijk iemand echt mee? Niets is wat het soms lijkt.

Betreft werk en zakelijk is dit een pittige periode, echter maak je geen zorgen. Dit is van tijdelijke aard. Zet je schrap, want je kunt het. Gebruik je eigen tools en kracht. Let goed op je voeding, je rust en je regelmaat. Hierdoor blijf je beter bij jezelf en bent je sterker gefocust op wat nu echt belangrijk is.


 

December 2015:

Algemeen: Wat een prachtige maand zal december voor ons allemaal zijn. We hebben een heleboel te vieren. Sluit deze maand alles goed af, blik terug op een jaar van vernieuwing, creatie, zaaien en bereid je voor op de oogst in 2016.

Relaties zijn of echt klaar of worden nu echt verder verdiept. Trouwplannen? Of wil je gevraagd worden? Stel je zelf maar open en bereid je maar voor. Of juist niet, laat je verassen…
Deze maand staat voor vieren, geluk, hartsmomenten, romantiek, de laatste loodjes en een nieuwe toekomst. Financieel is alles weer in balans en zal op deze wijze voortgaan in 2016.

Voor de relaties die nu echt ten einde zijn; kijk terug naar de mooie momenten en wat je geleerd hebt over jezelf. Focus je op je innerlijk en eigen groei en geluk. Blijf niet kijken naar wat de ander jouw aangedaan heeft en kom uit je slachtofferrol. Heb jij echt naar jouw intuïtie geluisterd of voor een illusionaire veiligheid gekozen? Door je te focussen op de fouten van de ander maak je geen verbinding met jezelf en is de kans groot op herhaling. Vergeef de ander voor wie hij of zij is en vergeef jezelf dat je nog niet voldoende in staat was voor jezelf te durven kiezen en je grenzen scherper te stellen. 2016 is onderweg en een mooi en nieuw begin staat niets jou meer in de weg!

Deel je overvloed met anderen, durf te delen en te geven.  Dat wat  je deelt zal je terug ontvangen op een universele wijze. Heerlijk toch om gewoon je overvloed en geluk te kunnen delen. Het vergroot alleen jouw geluksgevoel en dat is wat je de ander ook wenst.

Berichten uit het buitenland kunnen voor jou van toepassing kunnen zijn. Grote kans dat je ergens voor uitgenodigd gaat worden.


Ik wens je een prachtig jaar met veel persoonlijke en spirituele ontwikkeling, veel gezondheid, liefde geluk en vreugde toe!

Wil jij graag een persoonlijke jaarprognose, of graag een blik in jouw vraagstukken betreft, liefde, werk, relatie, spirituele of persoonlijke ontwikkeling, kun je mij bellen via www.puurmedium.nl ( maak eventueel via het contactformulier een belafspraak)
zie ook www.mediummireille.nl 

Warme Groet,
Mireille van Rijn

 

Voor een direct live persoonlijk puur telefonisch consult met Puur Medium & Soulreader Mireille van Rijn, klik je hier voor haar persoonlijke profiel!

  Bel direct naar: 0909-9383 (90 cpm)  keuzemenu direct een 2 dan  toestelnr.01

Ervaring consult Medium Ton Coolen

Ervaring consult Ton Coolen
Ik heb een zeer fijn consult gehad van Ton Coolen. Hij heeft een foto gelezen en dit was zeer treffend.
Naar aanleiding van het consult gaat hij de foto behandelen. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.
Dank je wel,

Gonnie

Ik ben erg dankbaar voor het consult met Puur Medium Ton Coolen !

Hilda van den Berg
11 december 16:44
Hallo Mireille ,

Ik ben erg dankbaar voor het telefonische consult met Puur Medium Ton Coolen ,ik kan nu weer verder stappen nemen om verder te komen.

Ton is heel duidelijk heeft een warme en liefdevolle stem wat erg aangenaam boodschappen vertelt die voor mij erg belangrijk zijn ,aangezien ik een gevoelsmens ben ,is het heel fijn als een persoon als Ton aan de lijn hebt .Ton heeft mijn onzekerheid weggenomen en bepaalde gevoelens die ik heb bevestigd.

Ben erg dankbaar !
Lieve groetjes Hilda

Ook een ervaring/referentie overTon achter laten voor onze bezoekers? Mail dan jouw ervaring naar contact@puurmedium.nl!

Wij zijn allen ziel, 2015 door Puur Medium AnkhA

2015

Wij zijn allen Ziel

Wij zijn allen Ziel.

Gebroken in onze persoonlijkheid om de binnenkant te zien.

Aangeraakt op manieren die je niet kon verzinnen,

Houden je bezig en doet je bezinnen.

Wij zijn allen Ziel.

Jij bent mij en ik ben jou.

Wat wil dat nou zeggen?

Ik ben toch mijzelf, nou?

Wij zijn allen Ziel.

Elke gedachte is een frequentie.

Monitor ze.

Besef je intentie.

Laat de oevers los.

Laat je jeZelf er nou eens echt Zijn.

Je voelt niet voor niets wat je voelt.

Voel je je nog steeds klein?

Wij zijn allen Ziel.

Alles is energie.

Wat laat het universum je zien?

Het is jou in een soortgelijke versie!

2015 is het jaar

Van weer-zien in jeZelf.

2015 biedt je de kans om oud echt los te laten.

Laat Los, dan gaat het vanzelf.

Al het Goede wordt je toegewenst.

Maak je los van uiterlijkheden.

Bevrijd jezelf van het eeuwige juk.

Ga terug naar The Garden of Eden.

Wij zijn echt allen Ziel.

Het leven is onpersoonlijker dan je dacht.

Neem de mogelijkheden met beide handen aan:

Sta met al je Kracht!

LichtGroet,

 

AnkhA

www.besefinzicht.nl

Voor een direct live persoonlijk puur telefonisch consult met Puur Medium  & Soulreader AnkhA, klik je hier voor haar persoonlijke profiel!
  Bel direct naar: 0909-9383 (90 cpm)  keuzemenu direct een 2 dan  toestelnr.32

Alles weer in perspectief….

 

Soms gaan we zo hard… het moet allemaal maar en door.

We willen van alles en vooral veel, nog mooier en nog beter…

Vooral niks missen…..

Het moet allemaal maar maakbaar zijn..

Waar komt de arrogantie vandaan dat dat überhaupt ook mogelijk is?

Wie denken we wel niet dat we zijn?

Alles is maar te koop?

Nee helaas niet…

De dingen waar je warm van wordt van binnen, dat zijn dingen die niet te koop zijn..

Een griepje? He bah niet nu..geen tijd..geen zin…ik wil van de dokter een kuur die ik in kan nemen en door kan blijven rennen.

Waarom geeft de dokter dat niet?! Waardeloze huisarts, ik ga naar een ander.

Kleine kinderen zijn we…ik wil het, ik wil het, ik wil het!

We stampvoeten, gaan huilen, mopperen, schelden… Want o wee degene die ons onze zin niet geeft!

Kinderen willen we ook op een bepaalde leeftijd, wanneer ons het uitkomt en het liefst nog zonder pijn of andere toestanden…

Dus baal je als je niet gelijk zwanger raakt. Logisch dat doet iedereen.. En opeens is ook iedereen om je heen zwanger, behalve jij..?! Hoe is het mogelijk!

En baal je nog meer als het binnen een half jaar niet lukt of dat de dokter, waar je ook gelijk naar binnenrent om te vragen voor onderzoek, zegt dat je het eerst eens een jaar de tijd moet geven..

De tijd geven?

WAT?!

Ik wil het nu!

Hoezo ik had het eerst te druk met uitgaan, reizen, 60.000 hobby’s, familie, vrienden en carrière maken…want ik moest alles meemaken..

En dan ja..dan zijn de eitjes op…of het zaad zwemt wat langzamer of helemaal niet..

Heel lastig allemaal, want ik wil het, ik wil het, ik wil het!

NU!

Kijk nou eens goed naar hoe de natuur zorgt voor voortplanting…en naar hoeveel zaadjes en eitjes er voor nodig zijn om zwanger te raken.. Tuurlijk, als je jong en nog heel gezond en vitaal bent, lukt het waarschijnlijk sneller… Hoe ouder je wordt, hoe meer pogingen nodig zijn…

En dat is niet zo raar…

Dat is heel natuurlijk.

En wij zijn nog steeds een onderdeel van de natuur… Van dat prachtige Universum vol sterren, licht en liefde….

Ook al denken we dat superieur zijn.. dat we dat de baas zijn..en alles maar moet kunnen..

Omdat we het willen…

En dan nog wat; is het kindje wel gezond? Komt de moeder zonder kleerscheuren door de bevalling heen?

Dat moet allemaal maar kunnen. We doen een 20wkn echo om te kijken of het kindje wel aan onze verwachtingen voldoet..

Natuurlijk; uitzonderingen zijn er altijd….vanwege erfelijke ziektes bijvoorbeeld..

En als de moeder pijn heeft, is dat tegenwoordig ondenkbaar; ruk tevoorschijn die verdoving!

En als alles niet zo goed gaat, of erger nog; het gaat niet zoals wij gepland hadden, dan is het lijden en last! Aanklagen dat ziekenhuis, de verloskundige of wie maar kan.

Want…het kleine kind heeft z’n zin niet gekregen..

Nee helaas lukt dat ook niet altijd..

Van een beetje teleurstelling gaat niemand dood..

 

En als er wel iemand dood gaat, is dat heel verdrietig.

Hartverscheurend!

Afgrijselijk..!!

Maar ook dat is de natuur….

We weten allemaal 1 ding zeker over ons leven: we worden geboren en we gaan dood.

Het enige wat je naar mijn idee kan doen, is dankbaar zijn.

Dankbaar voor alles wat je hebt mogen ontvangen in je leven, ook al waren de lessen soms hard..

Dankbaar dat je er bent met, misschien niet altijd en niet voor iedereen goede gezondheid, maar je bent er wel.

En je maakt mooie momenten mee..die je meestal pas achteraf kunt zien als mooi..

 

Wees nederig als je kijkt naar de sterrenhemel..

De sterren kijken op ons neer vanuit een onmetelijk Universum..

Wij zijn zo klein en nietig en onderdeel van dat grote heelal..

De zon blijft ondergaan en de maan blijft opkomen.

De zon komt ook weer op en de nacht verdwijnt ook weer..

De golven houden ook niet op om het strand op te rollen en zich weer terug te trekken..

 

Wees dankbaar, nederig en liefdevol in het leven.

Tel je zegeningen, want die heb jij ook…meer dan genoeg!

 

copyright Esther Foppen – Tekenen en meer, Puur Medium, december 2014