Edelsteen Hanger Weggeef Aktie

Puur Medium Trakteert!

Iedere beller krijgt van Puur Medium een prachtige edelsteen hanger cadeau! Als dank voor het vertrouwen. Deze edelsteen hangers zijn beschikbaar gesteld door Annemarie Sips van ©Spiriland.

 

Annemarie heeft met grote zorg alle edelsteen hangers voorzien van een korte beschrijving. Voor meer informatie over de hangers kunt u kijken op www.spiriland.nl.

 

 

Welke edelstenen geven wij o.a.cadeau? Van Rozenkwarts, Onix,  Jade,  Amethist, Tijgeroog, Calciet tot Lapis Lazuli en nog veel meer.

HOE WERKT HET ?

Als je belt voor een consult met één van de consulenten van Puur Medium.nl vraagt de consulent naar je naam en postadres. Uiteraard mag je zelf ook tijdens het gesprek aangeven dat je een GRATIS edelsteen Hanger opgestuurd wilt krijgen, consulenten zijn ook mensen en staan direct open voor een consult, dus zouden het ook een keer kunnen vergeten te vragen, dus vraag gerust! Wij gebruiken alleen dit adres om de hanger op te sturen.  1 x per week geven alle consulenten de adressen door aan Mireille. Mireille weet meer van edelstenen en de werking van edelstenen. Mireille heeft naast haar mediumschap dus ook de nodige kennis van edelstenen en de werking hiervan en zal per naam invoelen welke steen bij welke naam hoort en stuurt de edelsteen hanger op die bij jouw energie past.

 

Dat is nog niet alles! op de bovenste foto ziet u bij het postpakket niet alleen een doos vol met prachtige hangers, Annemarie Sips draait een beetje door 😉 ! Ze stelt ook nog maar liefst 5 van haar boeken  “Leer, Lach & Geniet” ter beschikking!  We gaan dus nog eens 5 mensen extra verwennen.  Als extra verassing, dat kan spontaan door een consulent zijn tijdens een consult, Mireille wijst iedere week 1consulent aan, niemand weet wie, die een boek van Annemarie mag weggeven. Ook via onze Facebook Pagina Puur Medium, zullen wij een boek van Annemarie weggeven, dus je maakt op verschillende manieren kans. Like dus ook onze Facebookpagina, zodat je onze akties niet zult missen!

 “Leer, Lach & Geniet”

Het boek Leer, Lach & Geniet is voor wie gekozen heeft om het mooiste uit het leven te halen. 
Inspiratie voor mannen en vrouwen die geïnspireerd willen leven, zowel zakelijk als privé. 

Annemarie laat jou ervaren dat je een waardevol persoon bent, een geschenk voor de wereld zelfs. Door ‘de energie van WAAR’ toe te passen, neemt zij jou mee in de ‘roze wereld’ waar alles verandert als je ‘liefde’ toestaat! 
De auteur gelooft erin dat elk mens zijn problemen kan overwinnen door er anders naar te gaan kijken. Dan zal je ‘pure vreugde’ ontmoeten. 
Ervaar mee wat het met je doet, als jij jouw eigen leven 100% in handen neemt. Wie ben jij werkelijk als je in je volle kracht staat? Wat is nu werkelijk WAAR?

Als je dit boek in handen hebt, ben je bereid om Werkelijke Aandacht voor Aanvaarding van Rijkdom uit te gaan voeren. Hiervoor heb je misschien een laatste zetje nodig. Zullen wij ervoor gaan? 

Na het lezen zal je ook andere personen vanuit je hart adviseren en bijstaan om hun persoonlijke waardering te ‘upgraden’. Creëer een open geest, laat je pure hart spreken en kijk welke informatie voor jou nuttig kan zijn. 
Waardevol zijn bestaat uit eerlijke keuzes maken die jou een succesvol en goed persoon maken.

 

Door Mireille: Volg je gevoel!

Zomer…dat wordt genieten.. Ik heb even gegoogeld zie ook deze link. Helaas mag de tekst van de site(link) niet worden gekopieerd met bronvermelding, maar neem zeker ook daar eens een kijkje. Mireille Weet meestal wel Meer maar niet alles;-) Dus zoals ik tegen mijn zoon zeg bij ingewikkelde vragen of vragen die ik even niet weet, Google Weet ook Meer…

Waar staat zomer voor, zomer staat voor groen: Boommagie, vruchtbaarheid, geld, groei, schoonheid, werk, succes, geluk, voorspoed.

Oranje: aantrekkingskracht, stimulatie, controle, persoonlijke kracht, aanmoediging, aanpassingsvermogen, geluk, plotselinge veranderingen, creativiteit, succes, nieuw huis, intelligentie, mentale zuivering, stimulatie, controle, autoriteit, kracht.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Bron foto: copyright ©Mireille van Rijn)

Leuk om te lezen, maar ook leuk om het volgende te weten. Het plan zat kosmisch in de koker van het universum, een nieuwe Spirituele hulplijn te lanceren, onder de naam “©Puur Medium”. De naam die voor zich spreekt, kreeg ik van mijn gidsen als een ingeving op een geheel onverwacht moment, wat ik in die periode nog niet kon plaatsen maar wel voelde en daardoor wist.

Dit had ik al eerder meegemaakt bij het lanceren van de vorige lijn. Ik stond nog in de kinderschoenen betreft alles, van het uitbaten van een spirituele lijn, een spiritueel platform, het Mediumschap, mijn Spirituele ontwikkeling, echter de passie zat er diep in en is nooit weggeweest. Passie die ik mijn hele leven heb gekend in alles dat ik vanuit bezieling kon en mocht doen. Vaak kreeg ik onverklaarbare ingevingen, dingen door, waarvan ik op dat moment dacht, Mireille nu ben je knettergek geworden, dit kan niet.

Toch is alles gebeurd.

(*) De 1e maanden bij het opstarten van mijn 1e Spirituele Platform (mag geen namen noemen;-))  kreeg ik door, deze lijn is voor een aantal jaren, dan ga je deze lijn verkopen, ik snapte er niets van, want de lijn was mijn kindje, mijn passie, met hart en ziel was ik er mee bezig, Ik kreeg alles door van mijn gidsen wat ik moest doen, hoe ik het moest doen, buiten alle lessen die zij mij of het leven mij heeft gegeven… Beetje rare gidsen…dat verkoop je toch niet? Mijn bezieling zit in dit project, en dit spirituele platform, ik heb een droom…  Mijn ziel is niet te koop, mijn droom is niet te koop…

Achteraf gezien ben ik door mijn gidsen onderwezen, in mijn spirituele ontwikkeling, in mijn mediumschap, in mijn persoonlijke groei en in mijn ondernemerschap.

Toch, werd het mij gezegd door mijn gidsen en begeleiding. Ook aan wie de lijn verkocht zou worden en dat ik daar werkzaam zou gaan zijn achter de schermen, nou het moest niet gekker worden. Hoe het gegaan is, hoef ik niet meer te vertellen, na bijna 5 jaar gebeurde dit uit het niets! Wikken en wegen, en toch gedaan omdat ik voelde dat dit mijn pad was, dat dit de bedoeling was, weten dat er een bedoeling voor was…. en op die ziel en bezieling terug te komen… ik heb mijn ziel niet verkocht, ik heb mijn droom niet verkocht, maar mijn ziel, mijn droom en mijzelf iets teruggegeven wat ik hard nodig had….

Mijn ziel is gevuld met nieuwe dingen, nieuwe informatie, mijn ik is hersteld, ik ben weer één met wie ik mag zijn. Ik deed op dat moment precies wat ik voelde, dit gedreven en voortgeduwd in mijn keuze dat al 5 jaar geleden is beklonken met mijn gidsen, en mezelf waarvan ik dacht knettergek te zijn, op dat moment… en nu weet ik waarom…
Een nieuwe fase, een nieuwe periode, nieuw inzicht, nieuw uitzicht!

(Bron foto: copyright ©Mireille van Rijn)

Mijn intuïtie en gidsen hebben dus niet gejokt en ik was niet knettergek!!! Het was waarheid!!!

Zo zie je maar dat niets is wat het lijkt en ik dit toen wel in mijn oren geknoopt heb, maar echt niet wist wat ik er mee aan moest. Deze wetenschap ebde weg…speelde geen rol meer…totdat….

Alles bleek weer te kloppen wat ik toen al wist maar niet begreep. Maar goed ook, anders was ik misschien (onzuiver) beïnvloed met het verder ontwikkelen van de lijn, en dat is uiteraard niet de bedoeling geweest.

Zo werkt het dus ook met de boodschappen die er voor jouw door gegeven worden of soms niet gezegd mogen worden. Soms krijg je een boodschap die je wel hoort maar niet begrijpt, niet voelt van binnen… Tot je het ineens wel ziet, voelt en begrijpt…en dat dus precies de bedoeling zodat jij niet beïnvloed kan worden in je proces. Ook andersom, jij wilt iets horen of bevestigd krijgen wat helemaal niet de bedoeling is, voor jouw ontwikkeling. Vertrouw er dan juist op dat wat je doorkrijgt of wat jouw gezegd wordt bedoeld is vanuit de PURE intentie voor jouw PURE zijn!

Waar staat oranje voor? Ook leuk om te weten, ik heb de kleuren van het ontwerp van ©Puur Medium namelijk niet zelf bepaald, ik heb alleen een collage gemaakt voor de ontwerper en designer. Dit is wat ik wel wil, dit is wat niet wil, en ga je gang… niets kleuren doorgegeven, niets exacte stijl doorgegeven… ik heb hem alleen inspiratie doorgegeven waar hij vanuit zijn bezieling mee mocht creëren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Bron foto: copyright ©Mireille van Rijn)

Tja…. Als je deze puzzel leest, is het geen puzzel meer, maar zie je de verbinding en het complot van onze bestemming!

Zie hoe dit voor mij 5 jaar geleden eruit zag en wat ik doorkreeg over mijzelf van mijn eigen gidsen en begeleiding nog wel notabene?

Hoe mooi is het dan dat ik op een tijdstip in mijn leven ineens weer een nieuwe naam doorkrijg waar ik niet omheen kan, gezien ook hetgene dat hierboven geschreven staan, ik wederom met een prachtig team op nieuw een mooie website lanceer met de naam PUUR Medium… En wanneer is deze lijn gelanceerd? Exact op 21 juni… Zomer, waar staat zomer voor?

Als jij gaat leven naar wat er gezegd wordt, zou jouw dat beïnvloeden en kan je pad juist langer duren omdat je erom heen wandelt, of niet wil leren wat er te leren valt.

Kijk jij wel eens terug naar hoe alles gelopen is, dat alles dat je meegemaakt hebt, alles dat je niet kon controleren of sturen, dat alles wat vreugde gaf maar ook pijn gaf, jouw heeft geholpen en noodzakelijk was, om te komen waar je nu bent, om te zijn wie jij nu bent… zijn we niet allemaal op weg, naar onszelf, naar die Goddelijke vonk, in wie we zijn? Het universum is BRILJANT!

Meer weten over jouw bestemming? Bel mij of één van mijn lieftallige collega’s gerust eens via www.puurmedium.nl

Je kunt via de email altijd een belafspraak maken en ook staan mijn lieftallige pure collega’s met eenzelfde pure intentie voor jou klaar en helpen je graag verder!

(Bron foto: copyright ©Mireille van Rijn)

Inzicht geeft uitzicht!

Let’s Puur!

Let’s PuurMedium

In Liefde,
Mireille

©Puur Medium van ©Mireille online.

*mmmm…hoe zat dat ook alweer of heb ik iets gemist?
nou, nog een keertje dan… dan is dit vaak genoeg verteld:
Per 1 november 2013 heeft Mireille het stokje overgedragen aan een andere partij en is Mireille is gevraagd om als Produktmanager aan de slag te gaan achter de schermen in Hilversum op het mediapark. Na een aantal maanden achter de schermen werzaam geweest voor deze partij (op het mediapark in Hilversum) als produktmanager spirituele diensten om haar uitgebreide ervaring en expertise in te zetten, heeft Mireille opnieuw besloten  na een aantal maanden van rust en nieuwe inspiratie naar creatie! Mireille heeft opnieuw het iniatief genomen om samen met een prachtig team spirituele collega’s een nieuw platform en spirituele hulp-en consultlijn op te zetten.
                
Spirituele betekenis Oranjeaantrekkingskracht, stimulatie, controle, persoonlijke kracht, aanmoediging, aanpassingsvermogen, geluk, plotselinge veranderingen, creativiteit, succes, nieuw huis, intelligentie, mentale zuivering, stimulatie, controle, autoriteit, kracht.
Spirituele betekenis Groen:Boommagie, vruchtbaarheid, geld, groei, schoonheid, werk, succes, geluk, voorspoed.
Hier een lijstje met alle kleuren en hun spirituele betekenis aangeleverd door Laura:

Hier een lijstje met alle kleuren en hun spirituele betekenis aangeleverd door Laura toestel44:

Rood: liefde, energie, kracht, passie, lust, moed, macht, vitaliteit, zelfvertrouwen, kracht, vuur. romantiek, sfeer, bescherming, gezondheid, seksuele potentie, wilskracht, Het bevordert de magnetische krachten tijdens een ritueel.
Oranje: aantrekkingskracht, stimulatie, controle, persoonlijke kracht, aanmoediging, aanpassingsvermogen, geluk, plotselinge veranderingen, creativiteit, succes, nieuw huis, intelligentie, mentale zuivering, stimulatie, controle, autoriteit, kracht.
Geel: intelligentie, herinneringen, dromen, zelfvertrouwen, kennis, visioenen, mentale kracht, zon, inzicht.
Groen: Boommagie, vruchtbaarheid, geld, groei, schoonheid, werk, succes, geluk, voorspoed.
Blauw: bescherming, wijsheid, creativiteit, communicatie, genezing, rust, waarheid, slaap, voorspellend dromen, vriendschap, lichamelijke bescherming, hoop, reinigen van de ziel, wegnemen van angsten, tegen negatieve energie, water.
Indigo: reinigen van de ziel, weghalen van angsten, tegen negatieve energie.
Paars: Spirituele en fysieke kracht, spirituele groei, kennis, wijsheid, verhogen van capaciteiten, psychische bekwaamheid, zelfstandigheid, macht, genezing.
Roze: liefde, vrede, romantiek, emoties, eer, vriendschap, trouw, vrouwelijkheid.
Bruin: Dierenmagie, vriendschap, gunsten, balans, concentratie, (t)huis, verloren voorwerpen, gronden.
Magenta: versnellen van een spreuk, spirituele genezing, uitdrijven van negativiteit.
Wit: de Godin, maanmagie, zuiverheid, reinheid, spiritualiteit, genezing, vrede, meditatie, waarheid, spirituele kracht, bescherming, vreugde.
Zilver: Kaars van de Godin, dromen, intuïtie, telepathie, helderziendheid, vrouwelijke kracht, stabiliteit, mentale bescherming.
Goud: kaars van de God, voorspoed, geluk, rijkdom.
Koper: Geld, groei op alle niveaus. Zwart: uitdrijven van kwaad, verbanning, rouwen, verlies, meditatie, bindingsspreuken, bescherming, uitdrijving, negativiteit, spiritualiteit, terug naar de zender. Grijs: neutraliserend, stabiliserend.

 

De kracht van de Stilte De kracht van de Geest Door Irene Elisa

De kracht van de Stilte  De kracht van de Geest

Worsteling

Vele jaren heb ik geworsteld, gevochten, getwijfeld en doorgezet. Ben gevallen en weer opgestaan, vele keren zelfs. Heb vertoefd in donkere grotten. Me vaak verscholen, om mijn innerlijke wonden te verzorgen. Mezelf niet begrijpend. ‘Waardoor en waarvoor’, vroeg ik mij regelmatig af, ‘voel ik mij toch zoals ik mij voel?’ Leeg, uitgeput, vermoeid. Niet elke moment van de dag, ooooh nee! Natuurlijk had ik ook goede dagen, weken zelfs. Vooral de mensen in de buitenwereld niet laten merken hoe ‘leeg’ ik mij voelde.

Hoe hield ik het vol om klaar te staan voor de kinderen in de klas, waar ik les aan gaf? Omdat dát het stuk is dat komt van binnenuit. Er is 1 ding wat ik zo met liefde en overgave heb gedaan en nog steeds doe. Kinderen zichzelf verder laten ontwikkelen.

Depressie

Elk mens heeft in haar/zijn leven verschillende malen keerpunten. Of anders gezegd, dat alle ‘shit’ samenkomt. Soms word je dan gedwongen letterlijk en figuurlijk stil te staan. Ook bij mij is dit gebeurd. Ik kreeg rond mijn 36ste een motorongeluk, geen heftig maar als je 200 kilo metalen monster onhoudbaar voor je wordt, dan kan dit hard terechtkomen. Zo ook op mijn been. Toeval of niet? Bij de aankoop van mijn Fazer 600 zaten er al steunbeugels op gemonteerd. Deze hebben ervoor gezorgd dat ik nu nog steeds rondspring –en dans.

Wel was ik helemaal beurs, zowel van binnen als van buiten. Beurs van buiten door het ongeluk, beurs van binnen doordat ik onvoldoende voor mezelf zorgde.

 

Serene overgave

Langzaam drong het tot mij door, door vele weken bijna geen mens gezien en gesproken te hebben, hoe rustig en sereen ik mij kon voelen. Weinig tot geen afleiding. Geen verkeerde aandacht van verkeerde mensen. Alles viel op haar plek.

De rust en stilte waren helend, verzachtend, louterend en gaf me in-zichten.

Alleen de mensen in de maatschappij riepen me, verwachtte me. Ik voelde mij in een splagaat gedrukt. Maar wie was hier verantwoordelijk voor? Mijn Ego, mijn wil wilde graag, zo graag voldoen aan die verwachtingen. Mijn Ziel en mijn lichaam hadden andere plannen. Ik kon en kan niet anders dan hier gehoor aan geven. Met respect handelen naar mijn lichaam en Ziel. Doen waar ik van binnenuit blij van word.

Blijk ik mezelf toch niet voor niets door allerlei lichtere en een zware depressies heen geworsteld te hebben. Ondertussen heb ik veel kennis opgedaan over volksziekte nummer 1: depressie. Wat heb ik mij zwak gevoeld. Wat heb ik me geschaamd. Ik? Depressief? Nee! Zelfs toen een neuropsycholoog me dit teruggaf zat ik nog in een vorm van ontkenning. Wat ben ik dankbaar om te weten en te beseffen dat depressie wordt veroorzaakt mede door overbelasting. Dat een deel van mijn brein mijn gedachtes en lichaam over had genomen. Teveel en te lang mezelf en mijn lichaam het stresshormoon Cortisol aan laten maken. Soms heb je geen keuze. Dan gebeurt er teveel. Toch was actie nodig! Van ‘doen’ modus naar ‘rust’ modus.

Geen medicatie? Heel even. Gebruik gemaakt van natuurlijke anti-depressiva.

Het allerbeste en helende medicijn: me durven overgeven aan de serene rust.

 

Stilte

Hoe? Ieder heeft haar/zijn eigen manier. Ik ook. Door regelmatig de Stilte op te zoeken. Via meditaties, yoga, sporten, in de natuur wandelen en vooral dát te doen waar mijn ogen door gaan stralen, waar mijn hart sprongetjes door maakt.

Door kinderen op jonge leeftijd deze innerlijk kracht van de Stilte gewaar te laten worden. Ze te laten ervaren, via creatieve intuïtieve kinderyoga en ‘Goed Gevoel’ kindertrainingen wat samenspel tussen beweging en rust kan doen.

Met aandacht voor de ademhaling.

Want een rustige ademhaling, geeft rust in het denken en voelen.

 

De kracht van de geest

De kracht van de geest wordt gevoed.

Door letterlijke en figuurlijke beweging in combinatie met ontspanning. Eerst ruimte maken in lichaam en spieren. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen! Daarom geef ik ‘creatieve’ kinderyoga. Ik bied kinderen die ruimte. Om ook te luisteren naar hun gevoel, hun lichaam, hun intuïtie. Gevoelig? Hooggevoelig? Hoger of hoogbegaafd? Beelddenker? Paranormaal begaafd? Nee, bij mij zijn de kinderen zichzelf. Omdat ik ook ik ben.

 

Puur mezelf. Puur in het nú.

 

Irene Elisa

 

Geeft mij echt even dat duwtje het anders te zien.

Lieve Yvonne.

Dank je wel voor je mooie reading. Zo positief en fijn dit te lezen. Geeft mij echt even dat duwtje het anders te zien. Dat lukt mij steeds wat beter maar verzand soms in negativiteit en angst.

Veel liefs. Ik print het uit en zal het regelmatig lezen

Marise

 

Ik ben er een beetje stil van, ik vind het zo mooi!

Hallo Yvonne.

Op dit late uur nog even een reactie,
Ik kan niet anders zeggen dan….wat een mooie reading met veel herkenning en precies waar ik nu zit.
Zeker ga ik de oefeningen doen,
Ik ben er een beetje stil van, ik vind het zo mooi!
Dankjewel Yvonne dat je dit voor me hebt gedaan,

Heel veel liefs!

X!
Tineke