Puur Tips van Puur Medium:

Puur Tips van Puur Medium: Op deze pagina van Puur Tips Puur Medium, vind je de links van verschillende interessante websites, events en andere Puur Must know!
Deze Puur Tips van Puur Medium en links en andere Must know’s zijn door Mireille of Collega’s aanbevolen of aangedragen.

Ook op Puur Tips?: Sta jij nog niet op deze pagina of wil jij adverteren op onze Must know Pagina?? Mail dan naar Mireille van Rijn via het contactformulier.
Wil je link ruilen? Dat kan onder voorbehoud. Mail je urrl met onze link via het contactformulier. (Let op! Wij ruilen niet met iedereen, Lets Puur!)
 
 

Puur Tips

 
 

Tweelingzielen & Zielsliefdes

Bij Puur tweelingziel hebben een tal van gespecialiseerde lichtwerkers tevens ervaringsdeskundigen hun krachten gebundeld om jou zo Puur mogelijk te woord te staan. Deze lichtwerkers zijn o.a specialiseert in: tweelingziel relaties, zielsconnecties, zielsliefdes, karmische relaties, zielsverbintenissen, soulmates, zielengroepen, tantra & Tweelingzielen.

De lichtwerkers bij Puur Tweelingziel zijn geselecteerd en gespecialiseerd in deze processen en weten wat de bedoeling is van deze zielconnecties en wat dit zegt over jouw persoonlijk, spiritueel proces.
(Puur Tweelingziel is onderdeel van Puur Medium®)

 

 

 


 

♦ Puur Tarot

 

Wil je meer weten over tarot? Op de website van  Puur Tarot, vind je alles wat je wilt weten over Tarot, het leggen van Tarotkaarten, kaartleggen online. Je vind er uitleg en informatie over o.a.  over de grote Arcana en de kleine arcana, Het keltisch kruis, hoe het werkt met liefdes en relatie leggingen, hoe je met een tarotlegging inzicht kunt krijgen in jouw eigen spirituele en bewustzijnsproces.

Wat is een heden, verleden, toekomst legging? Je vind er  uitleg over wat tarot is de herkomst van tarot, uitleg over verschillende tarot leggingen of andere kaartleggingen. Ook kun je bij ons een gratis tarotdagkaart of Puur inzicht-kaart trekken.

(Puur Tarot is onderdeel van Puur Medium®)

 

 

 

 

 

 

 


 

 

De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer©

 

De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer

In april 2009 Mireille het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn “De Spirituele Poort van ©Mireille Weet Meer “op te zetten nadat zij een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam is geweest. Wat voor haar de basis in het opzetten van deze zijn is geweest; mensen helpen, terug in hun kracht en vertrouwen zetten, zelf inzichten meegeven. Binnenkort is De Spirituele poort van Mireille Weet Meer weer live te vinden op internet!

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Bellen met Credits!

 Puur Medium bellen met ons Creditsysteem.

Klik hier om naar de pagina te gaan waar je credits kunt kopen om te bellen met Puur Medium!

Hoe werkt het om te bellen met credits via Puur Medium?

  • Je geeft eerst in het scherm hieronder als eerste jouw e-mail adres op.
  • Je klikt op ‘Ga door naar betaalscherm’  je wordt automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm).
  • Je kiest het aantal credits dat je wilt kopen (Omgerekend staat 1 credit voor (Nederland) € 1,- en (België) € 1,50) en je betaalt  gemakkelijk via iDeal (NL) en Mistercash/Bancontact (BE).
  • Je krijgt dan een credit pincode via jouw email  toegestuurd. Het nummer dat je moet bellen staat ook in j eemail.
  • Vanuit Nederland bel je 010-300 91 06 
  • Vanuit België en internationaal belt je 0031-10 300 9106 
  • Je voert jouw (pin)code in die je per email hebt ontvangen.
  • Zodra deze code is geaccepteerd kun je direct de consulent kiezen waarmee je wilt spreken voor een consult.

 


 Spiritueel Woordenboek:

Klik hier voor ons spiritueel woordenboek. Deze wordt wekelijks aangevuld met uitleg van Spirituele termen en begrippen.

Let op alle teksten zijn eigendom van © Puur Medium®. Teksten mogen alleen worden overgenomen/gekopieerd  door derden met duidelijke vermelding van ©bron met link www.puurmedium.nl

 


 

 

Onze Social Media:

Volg ons op Facebook en wordt als eerste van alle updates, Akties en leuke weetjes op de hoogte gebracht! Klik op ondertaande afbeelding of hier!
W
e geven regelmatig GRATIS consult weg aan onze Likers!

Puur Medium on Facebook

Via onze Facebook kunt je ook vele andere Puur Mediums op Facebook volgen!

 

 

Volg Puur Medium Mireille van Rijn op facebook! Klik Hier!

 

Woonplaats: Pijnacker (Z-H) (2643 LV) Praktijk van Mireille van Rijn Medium Mireille

De naam Mireille betekent ‘verwonderlijk’ en die naam komt Mireille meer dan toe. In haar leven tot nu toe heeft Mireille al voor vele wonderen mogen staan.
Naast oprichter van Puur Medium.nl en telefonisch spiritueel consulente (medium, paragnoste en spiritueel coach) van Puur Medium.nl kunt u Mireille ook persoonlijk consulteren in haar praktijk in Pijnacker. Mireille is medium, paragnost, healer, magnetiseur, helderziend, voelend, wetend, horend enruikend. Mireille gebruikt in combinatie met dezetalenten ook automatisch schrift.

U kunt bij Mireille terecht voor een persoonlijk consult in de praktijk, of een direct telefonisch consult via www.puurmedium.nl (mail voor een belafspraak al zij niet aanwezig is), workshops, lezingen en cursussen.

Mireille is inmiddels een begrip in binnen- en buitenland en mag mensen uit het bedrijfsleven, particulieren, BN-ers en collega’s uit de spirituele wereld tot haar klantenkring rekenen. U kunt bij Mireille terecht voor een persoonlijk consult, workshops, lezingen en cursussen in de praktijk of een direct telefonisch consult via www.puurmedium.nl (mail voor een belafspraak als zij niet aanwezig is).

 


 

 Praktijk Sophia van  Ineke Boonstra

Woonplaats: Assen  (postcode:9403 TV )

www.praktijk-sophia.nl

Ineke Boonstra van Praktijk Sophia is een warme, liefdevolle vrouw, die graag op een manier werkt die vreugde en vrede geeft aan ieder levend wezen. Het leven is voor haar niet gemakkelijk geweest en steeds opnieuw mocht ze leren zich aan te passen aan beperkende situaties. Toch blijft ze positief, mede omdat ze, zoals ze zelf zegt: ”er niets in je leven gebeurd dat geen betekenis heeft”.

 

Naast spiritueel consulent als medium en engelenreader bij Puur Medium.nl is Ineke is opgeleid tot natuurgeneeskundig en energetisch therapeut. Ook is zij opgeleid tot internationaal gecertificeerd NLP trainer. Zo’n 10 jaar geleden werd ze ‘geroepen’ met engelen en gidsen te gaan werken en ook hier heeft ze zich door middel van opleidingen bekwaamd. De grootste ontwikkeling is steeds weer opnieuw in overgave te zijn en te luisteren naar de antwoorden die via helder horen, -zien, -weten en –voelen, komen. Ineke schrijft artikelen en op dit moment is ze bezig met het schrijven van een boek dat binnenkort verschijnt. Graag helpt ze jou duidelijkheid te verschaffen je leven, zodat je in vrede, vreugde, overvloed en liefde mag leven.

 


 

Esther Foppen – Tekenen en meer

Praktijk voor Creatieve Coaching, Medium consulten en Zelfontplooiing.

www.estherfoppen.nl

Woonplaats:  Harderwijk

Esther is een jonge vrouw die volop in het leven en met beide voeten op de aarde staat en haar intuïtieve, mediamieke talenten goed ontwikkelt heeft. Ze heeft dit via diverse workshops, cursussen en opleiding Mediumschap geleerd. Daarnaast heeft ze de opleiding Spiritueel en Kunstzinnig Tekenen gevolgd. Zij is medium, consulent bij Puur Medium en tekencoach. Ook geeft Esther workshops tekenen over onder andere de Chakra’s. Esther werkt met gidsen, het Kleur orakel, het Godinnenorakel en het Eyes of the Soul orakel uit Avalon.Je kunt bij haar praktijk terecht voor een coaching traject, voor één op één mediumconsulten, diverse persoonlijke cadeau-items en creatieve workshops met een spiritueel tintje.

Voor een direct telefonisch consult kunt u bellen naar Puur Medium. 0909-9383 Toestel 56   (0.90ct.pm)
 
 
 
 

Natuurgeneeskundige Praktijken:


Communiceren met  dieren. Loop je vast met je huisdier, maar ook  bijvoorbeeld Vee (paarden, koeien) Neem dan contact op met Roos vd Berg.

Roos vd Berg is naast Helderziende, paragnost en spiritueel consulente bij Puur Medium.nl een zeer gedreven dierenmedium. Ze is een echte dierenvriend en komt d.m.v. het leggen met contact met het dier, achter details die zij niet kon weten, maar net even dat detail kan geven waardoor jij weer verder kunt met je dier. Zie ook haar verhalen op deze website met verschillende dieren waar zij al een praatje mee heeft gemaakt. Je kunt Roos benaderen via onze telefonische hulplijn en een foto doormailen middels het foto-verzendformulier, of een afspraak maken via haar praktijk te Leende.


Astrologie:


Al heel jong verdiepte ik mij in astrologie en voelde dat het mijn missie was om mensen te ondersteunen bij hun processen. Elk consult raakt mij diep. Er komt zo veel op tafel en ik voel mij zeer dichtbij bij diegene die ik mag helpen. Het geeft mij steeds weer vreugde om te kunnen helpen.
Astrologie: Via de persoonlijke horoscoop is het mogelijk haarfijn te laten zien wie je bent, waar je kwaliteiten en uitdagingen liggen, waar je staat in het heden en waar het naartoe gaat in de komende tijd.
Symbolon Tarot: In de loop der jaren ben ik tevens gaan werken met de Symbolon Tarotkaarten. Deze prachtige kaarten laten in beelden zien hoe het staat met jouzelf en de mensen om jou heen. De kaarten geven meer details. De horoscoop de grote lijnen.
Mediumschap: Het mediumschap ontwikkelde zich steeds meer vanzelf, maar ik ben mij daarin verder gaan scholen. Sinds begin dit jaar ben ik ook gecertificeerd medium. Ik kan je helderziend ‘lezen’, ik kan contact leggen met ‘mensen aan gene zijde’ en ik kan healen.

Info: In de loop van de bijna 30 jaar dat ik een praktijk heb, heb ik velen mogen adviseren en helpen. Ik ben erkend door de ASAS (Astrologische Associatie) en door Stichting Enigma. Ik geef naast consulten ok lezingen, workshops en lessen. www.leamanders.nl

 


 

 

Magazine’s:

Spiegelbeeld

 

 

Het Magazine Spiegelbeeld is een onafhankelijk en objectief tijdschrift dat maandelijks een heel gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over onderwerpen zoals mens & maatschappij, gezondheid, spiritualiteit, religie, natuur en milieu. De artikelen kunnen ondersteunend werken in een persoonlijk ontwikkeling- en bewustwordingsproces. Tevens kunnen de artikelen bijdragen tot een meer helder inzicht in het persoonlijke denken, voelen en handelen.

 


 

 

 

Paravisie

 

 

 

 


 

 

Webwinkels:

 Crystal Webshop van Arlette van der Hoeven

Crystal Webshop is een webshop in zilveren edelsteen sieraden, mineralen, kristallen en new age artikelen. Alle edelstenen worden met liefde gezuiverd, geopend en teruggebracht naar hun Oorspronkelijke Staat van Zijn; vanuit de Oerbron Energie.

Meer dan 100 verschillende edelsteen soorten verkrijgbaar! Veel unieke en hoge vibratie kristallen.  De eigenaresse van de webshop is Arlette van der Hoeven: Reiki Master, Aura- Chakra healer en Edelsteen therapeut, meer dan 12 jaar ervaring met healing en coaching.

Spirituele platforms-Blogs-forums:

Blogs van NU!

Femna

FemNa40 is een community van NU, je vind er vele blogs, life style tips over gezondheid, alledaagse dingen, mode, voeding en meer! Leuk om te weten, Esther consulente van Puur Medium is schrijfster van hun Spirituele Blogs.

 

 

 

 Algemeen/Maatschappelijk

Schootmobielhuis 

 

 Expert Pijnacker
De winkel in Pijnacker voor huishoudelijk Electra, waar dorpse service nog op nr. 1 staat!