Puur Medium Mireille Media en TV

Puur Medium Mireille Media en TV : Hier vind je een overzicht met media-berichten, boeken die onze spiritueel consulenten geschreven hebben, interviews die gepubliceerd zijn, radio en tv fragmenten van de mediums, paragnosten en spiritueel coaches van Puur medium.

Puur Medium Mireille Media en TV : Het is natuurlijk leuk om te zien waar jouw Puur Medium consulent in de media aan heeft meegewerkt, of deze consulent aan het werk te zien. Waaronder interviews in o.a. het blad Paravisie, artikelen in het blad Spiegelbeeld, RTL4 programma Life4you met Irene Moors en Carlo Boszhard, TV Limburg, en meer! Mireille haar medewerking verleend aan verschillende tv programma’s, artikelen en meer. Zo staat er een aantal tv fragmenten voor je klaar, om uitzendingen terug te bekijken bij Life4You van RTL4 bij Carlo & Irene, en heeft Mireille regelmatig meegewerkt aan verschillende tv uitzendingen bij TV Limburg. Door op de het juiste tabje te klikken, kun je per consulent de media bekijken. Ook schrijft Mireille ieder jaar voor het magazine ParaVisie de jaarvoorspellingen en wordt Mireille regelmatig gevraagd om mee te werken aan programma’s op radio en tv.

Mireille van Rijn deed ook voorspellingen voor Formule 1 magazine:

FORMULE 1 PARAGNOST OVER SEIZOEN 2017
Ze weet dat er lacherig over haar beroep wordt gedaan. Mireille van Rijn heeft ermee leren leven, maar voor haar is het bittere ernst. Ze beschikt naar eigen zeggen over een gave, als medium en paragnost. Veel mensen, ook bekende Nederlanders, consulteren haar, met soms verbluffende resultaten. Zo voorspelde ze eind 2015 opmerkelijke gebeurtenissen, zoals het bloedbad in Istanboel, het vertrek van dj Giel Beelen en de politieke heisa rond de Teeven-deal. Om het nieuwe seizoen in te luiden, benaderen we haar voor een vooruitblik. Ze kent Max Verstappen van naam, maar verder is de Formule 1 voor haar onbekend terrein. Lewis Hamilton, Fernando Alonso of Daniel Ricciardo? Nooit van gehoord. Het enige dat ze verlangt om antwoorden te kunnen geven, zijn foto’s van de coureurs waarop hun ogen goed zichtbaar zijn, plus hun voornaam en geboortedatum. We nemen er acht mee, luisteren aandachtig en vragen er lustig op los.

Puur Medium Mireille Media en TV
Puur Medium Mireille Media en TV