Nine Star Ki Astrologie

Door: Nanda

Nine Star Ki Chinese Astrologie

Wat is Nine Star Ki?

Nine Star Ki is een van de oudste vormen van astrologie ter wereld. Bij deze bijzondere vorm van astrologie staat de Chi energie centraal staat. Je persoonlijke Negen Steren-horoscoop geeft aan hoe de levensenergie Chi zich door jouw leven beweegt. Het helpt je patronen te ontdekken en te  doorbreken en laat je inzien wat je nodig hebt om verder te ontwikkelen.

 

Aan de hand van je geboortedatum wordt er een combinatie van drie getallen berekend die is samengesteld uit negen getallen: hout (3, 4), vuur (9), aarde (2,5,8), metaal (6,7) en water (1)

Ben je op zoek naar wie je echt bent? Wil je weten waarom je reageert zoals je doet? En waarom je met de ene persoon heel goed overweg kunt en met de andere niet zo goed? Wil je graag weten waar je echte talenten liggen en wat je behoeftes zijn? Nine Star Ki geeft je de antwoorden.

Soms zit je met jezelf in de knoop. Misschien worstel je met jezelf en met het leven. Wellicht  ben je niet tevreden met hoe het nu is, maar je weet ook niet wat je dan wél wilt. Het kan zo zijn dat je je afvraagt wat je eigenlijk echt leuk vindt en waar je krachten liggen. Zou je misschien wel aan de slag willen met je persoonlijke ontwikkeling, maar hoe? Waar begin je?

Dan kan de Nine Star Ki je helpen.

Meer weten? Klik hier.

[consulenten]