Nanda

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geven bij vraagstukken op het gebied van relaties en persoonlijke contacten vriendschappen, werk, je persoonlijke groei, coaching en hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen. In ieders leven zijn er mooie maar ook moeilijke momenten. Soms kan het fijn zijn om advies, steun en luisterend oor te krijgen bij het beantwoorden van vragen die voor jou belangrijk zijn. Sta je op een punt waarin je een belangrijke beslissing gaat maken en weet je niet wat je wat wijsheid is. Wil je weten waar je staat in het leven, waarom de ene keer dingen heel erg goed gaan en de andere keer je niet in een flow zit? En hoe je daar het beter vorm aan kan geven? Dan ik je helpen inzichten te geven.

0909-9383 90cpm

Jose

18 juni 2019

Lieve Nanda, Hoe leuk om je gesproken te hebben. Ik heb een consult bij je gehad en zo inzichtelijk heb je eea uitgelegd. Een bijzondere bijdrage lever je met hoe je vanuit de I-tjing de vertaalslag maakt. Ik heb een heerlijk consult van je gehad en verheug op de energie die zich binnenkort aandient om knopen door te hakken. Ik voelde een fijne verbinding, herkenning en erkenning. Ik wil je heel graag aanbevelen. Jij neemt iemand mee op reis door het innerlijk zijn en verrijkt vanuit een positieve insteek, zodat vertrouwen en groei gesterkt worden Van mij een hele liefdevolle groet en wens je heel veel toi toi. mooie vrouw en fijne collega !! Jose xxx

Terug naar overzicht
© Copyright - Puur Medium Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux - Bureau voor de Intellectuele Eigendom Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.