I Tjing

 

De I Tjing, ook wel geschreven als I Ching, letterlijk vertaald, het boek der veranderingen, maar ook wel een het orakel genoemd, is afkomstig uit China, en waarschijnlijk één van China’s oudste, klassieke teksten. Het is een verzameling van wijze spreuken, die betrekking hebben op iedere mogelijke situatie.

 

In een gesprek maak ik meestal gebruik van de Nine Star Ki en de I Tjing, dit is de basis van het ND Model. Vanuit dit model kan ik je inzichten en uitzichten geven over waar je staat en hoe je dingen kunt aan gaan pakken.

 

Het ND Model:
Het ND-model legt de blauwdruk van je leven en/of jou organisatie bloot, hierdoor krijg je toegang tot de essentie van je vraagstuk, voor nu en over een langere  periode.  Inzichten kunnen zorgen voor mogelijke oplossingen om zo veranderingen, uitdagingen en keuzes die in je leven of in je onderneming spelen richting te geven. Hoe je het beste kunt handelen en wat de juiste timing is.

TIP: Schrijf voor je een consult start met één van onze  helderzienden eerst al je vragen op.  Zodat je zeker weet dat je tijdens een helderziend paranormaal en spiritueel consult niets zult vergeten. Vaak is het zo dat alle vragen al worden beantwoord in een open reading voordat je deze hebt gesteld,. Maar het is ook een prettig idee,mochten deze niet aan bod zijn geweest, je deze niet vergeet te stellen.

 

Helderziende bellen voor I-Tjing:
Je kunt onze helderzienden, mediums en paragnosten telefonisch raadplegen via ons 0909-9383 nummer of via ons creditsysteem. Bellen met credits is meestal voordeliger. Met 10 minuten kun je al een heleboel te weten komen bij onze helderzienden, paragnosten, kaartleggers, astrologen en mediums.

Een helderziend medium kan door het helder waarnemen vaak de andere kant van een situatie belichten of jou net even anders naar iets laten kijken waardoor jij bijvoorbeeld weer nieuwe mogelijkheden zult ontdekken. Veel dingen zijn niet zo ingewikkeld als ze op het eerste gezicht lijken en daar zijn helderzienden, mediums en helderziende paragnosten een prachtig hulpmiddel voor om met jou mee te kijken voor inzicht en uitzicht.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk om met munten te gaan werpen, dit is ook een methode om inzichten te krijgen op jou vraagstuk.

Meer weten of een I Tjing consult? Klik hier.