Nanda

OFFLINE

Nanda: Helderwetend -Voelend (kinder) coach, Nine Star Ki expert (Chinese Astrologie vorm),  I tjing

 

Van Harte welkom bij Puur Medium.

Mijn naam is Nanda. Ik ben een coach voor zowel  volwassen als voor kinderen, ik maak hiervoor gebruik van de I Tjing en Nine Star Ki  (Chinese Astrologie vorm) .  Graag geef ik antwoord op al je levensvragen en zal ik je de ruimte te geven om je verhaal te kunnen doen. Ik luister vooral goed naar wat je me wilt vertellen en ik zal nimmer over je oordelen.

Vaardigheden en talenten:

SPECIALISME:  Kinderen, volwassen, HSP, I Tjing, begeleiden/coachen, luisteren zonder oordeel.

KARAKTER: Empathisch, Goed luisteren, Integer, Liefdevol, Positief, Begripvol, Eerlijk, Enthousiast, Leergierig en No Nonses.

Vragen die mij veel gesteld worden zijn:

  • Hoe verloopt mijn relatie?
  • Ben je ergens onzeker over en zoek je bevestiging en (eerlijke) antwoorden?
  • Hoe gaat mijn sollicitatie verlopen? Of komt er ander werk op mijn pad?
  • Vriendschap
  • Verhuizing

ALVAST WAT INFORMATIE OVER MIJZELF EN MIJN WERKWIJZE: Ik vindt het fijn om je hepen met vraagstukken op het gebied van relaties en persoonlijke contacten vriendschappen, werk, je persoonlijke groei, coaching en hooggevoeligheid bij volwassenen en kinderen. In ieders leven zijn er mooie maar ook moeilijke momenten. Soms kan het fijn zijn om advies, steun en luisterend oor te krijgen bij het beantwoorden van vragen die voor jou belangrijk zijn. Sta je op een punt waarin je een belangrijke beslissing gaat maken en weet je niet wat je wat wijsheid is. Wil je weten waar je staat in het leven, waarom de ene keer dingen heel erg goed gaan en de andere keer je niet in een flow zit? En hoe je daar het beter vorm aan kan geven? Dan ik je helpen inzichten te geven.

Als je mij belt: Als je mij belt, via box nr. 14 wil ik graag naar je luisteren en je helpen. Door stil te staan bij wie jij bent en wat jou blij maakt hoop ik dat je weer verder kunt. Natuurlijk mag je me een vraag stellen, hierbij maak ik gebruik van de I Tjing.  Belangrijk vind ik het dat jij weer vooruit kan en inzichten krijgt waar je mee aan de slag zou kunnen gaan.

Wees welkom bij mij en als het nodig is en we er samen niet uitkomen kan ik je doorverwijzen naar een collega.

 

Warme groet,

Nanda