Diety

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de veranderingen die daar voor nodig zijn.

We willen graag een goede relatie met onze partner, kinderen , ouders en andere dierbaren.

We vergeten echter dat het allerbelangrijkste in het leven is: LIEFDE voor onszelf te mogen ervaren.

In de maatschappij krijgen we geleerd om veel te geven om een ander. Sociaal geaccepteerd te zijn.

Lief mens, dan vraag ik je...

Wie ben jij?

Wat wil jij?

Weten wie je bent en waar jouw bootje heen wilt varen vraagt om een stuk bewust-zijn.
Herkennen waar je in je leven vastloopt en wat daar nou aan te doen.

Als spiritueel transformatie coach bied ik in eerste instantie een luisterend oor, en zal jouw spiegelen, adviseren en op weg helpen daar waar mijn mogelijkheden liggen.

Luisteren achter de woorden en echt contact maken is mijn specialiteit en tevens is er vanuit het universum bakken met heling beschikbaar. Jarenlange training hebben mij geleerd hier gebruik van te kunnen maken.

In het gesprek stel ik me totaal neutraal op en kan ik me instellen op jouw energie.
Ik oordeel daar niet over. Ik neem slechts waar. Door de juiste woorden te gebruiken en jou in je waarde te laten kan er energetisch heel veel veranderen.

Iedereen is welkom. Jong en oud.
Ik heb ervaring en kennis over: nieuwetijdskinderen, veranderingsprocessen, rouw- verliesverwerking, healing, opvoeding, relatieproblemen,de zin van ziek-zijn, blokkades, zielsconnecties, tweelingzielen, lichtwerk, spiritualiteit.

Sta je zelf toe om te mogen leren. Te mogen vallen en weer opstaan.
Sta jezelf toe om het niet meer te weten. In kwetsbaarheid zit een enorme kracht.
Je mag gewoon jezelf zijn en heb de moed om je hoofd boven het maaiveld uit te steken.

Ik kan je hierbij helpen!

Diety Burry

0909-9383 90cpm

Super mooie bevestiging!

15 mei 2019

Lieve Diety, wat fijn dat ik jou gesproken heb! Dank je wel voor je eerlijke, heldere inzichten die je mij gaf en voor de warme adviezen...super mooie bevestiging dat ik echt wel op het juiste pad zit...dank je wel!

Het geeft mij weer moed om er verder mee te gaan…

15 mei 2019

excuses! Mijn telefoon viel uit. Maar ik wil je bedanken voor het fijne en verhelderende gesprek. Het geeft mij weer moed om er verder mee te gaan. Heel veel liefs!

Ik heb zeker heel veel aan het gesprek gehad.

15 mei 2019

Hoi Diety, sorry de telefoon is uitgevallen..... Maar heb zeker heel veel aan het gesprek gehad. Kan zijn dat ik je nog iets laat weten over n aantal weken en zal liefdevol zijn voor deze persoon Want dat zit er genoeg in bij mij... 🙂 Hartstikke dank voor het opende gesprek XX

Ik ben er weer aan herinnerd dat positieve gedachten van het lich

15 mei 2019

Sorry Diety, ik was even vergeten te zeggen dat mijn (oude) toestel wel eens wegvalt. en het duurt even voordat ik hem weer kan gebruiken. Bedankt voor je advies. Ik zal proberen er licht en liefde te blijven geven ook op moeilijke punten.Ik ben er weer aan herinnerd dat positieve gedachten van het licht komen en negatieve gedachten van het duisternis.

Je hebt mijn ogen geopend.

15 mei 2019

Lieve Diety, je hebt mijn ogen geopend, ik ga hier mee aan de gang. Diety verteld hoe het zit, en niet wat je wilt horen ik zeg een topper eerste klas!!!! Ik weet exact waar het ligt, en hij hebt het even heel goed voor mij benoemd. Enorm bedankt, hele liefde volle groet van mij.

Ik was alleen maar aan het glimlachen…

15 mei 2019

Diety, Super om zo met jou gesproken te mogen hebben! Ik was alleen maar aan het glimlachen tijdens het hele gesprek! En nu ik een review achterlaat glimlach ik nog steeds. Eerlijke vrouw, en veel warmte en positiviteit in haar stem! Bedankt

Het gesprek met jou heeft mij rustig gemaakt!

15 mei 2019

Lieve Diety, wat ben jij goed,zuiver en eerlijk. Ik ben diegene die vanmorgen op moest hangen en bijna een paniek aanval kreeg. Het gesprek met jou heeft mij rustig gemaakt en mij gewaar gemaakt van mijn eigen kracht en het werkt nog steeds door. Graag zou ik langer met je praten want je voelt als diegene die mij zou kunnen begeleiden in mijn proces tot healer, je snapt me wel denk ik. Dank je wel...

Een super fijn gesprek

15 mei 2019

Lieve Diety, dank je voor een super fijn gesprek, dikke kus.

Ik heb veel van het consult opgestoken.

15 mei 2019

Hallo Diety, Dank je wel weer voor het fijne gesprek en je wijsheid. Ik heb veel van het consult opgestoken en kan er weer helemaal tegenaan. Je bent een prachtig mens en geeft naast het helderzien ook een goed luisterend oor waarbij ik mij erg veilig voel. Ook niet geheel onbelangrijk! Tot snel! Liefs, Cathy

Ik ben erg blij met Diety

15 mei 2019

Doordat ik zelf enorm groei in het spirituele heb ik Diety vaker gesproken! Ze is een prachtig, warm en liefdevol persoon. Ze is zo zeker van haar gevoel en wat op haar pad mag komen. Doordat ik zelf enorm groei in het spirituele heb ik met haar veel gesproken hoe met de mooie en minder mooie dingen om te gaan. Het is voor mij soms zo heftig, maar ze helpt me. Momenteel maken wij veel mee, groeien we en is het onze tijd. Het oude mogen we los laten en dat hebben we zojuist gedaan. Ik ben erg blij met Diety

Terug naar overzicht
© Copyright - Puur Medium Puur Medium® is een beschermde merknaam, ingeschreven bij het Benelux - Bureau voor de Intellectuele Eigendom Zonder toestemming van Puur Medium® is het niet toegestaan om content van Puur Medium® te kopiëren en aan te passen, te vertalen en/of zonder ©bronvermelding www.puurmedium.nl uit te geven.