Daniëlle

OFFLINE

HELDERVOELDEND KAARTLEGSTER DANIELLE

Van Harte welkom bij Puur Medium®

Mijn naam is Daniëlle. Ik ben heldervoelend en helderwetend. Daarnaast leg ik de kaarten op geheel eigen wijze. Hierdoor gebruik ik mijn ontwikkelde intuïtie mijn heldervoelen en weten in combinatie met de kaarten. en intuïtief kaartlegster (Tarot, Lenormand

en eventueel engelenkaarten)

Een kaartlegging kan verrassende inzichten geven waar we diep van binnen al over beschikken. De kaarten helpen antwoorden te geven op vragen waar u tot nu toe niet uitkwam. Een kaartlegging helpt inzichten te verduidelijken, geeft richting, brengt je in actie en zet aan tot nadenken. Momenteel ben ik bezig met een cursus Reiki 1. Hier ben ik heel enthousiast over en wil mij daar graag verder in gaan verdiepen. Daarnaast werk ik nu ruim 12 jaar als zorgkundige in een hospice-unit in een verpleeghuis en heb ik mooie gesprekken en ervaringen tijdens mijn werk gehad. Iets wat ik erg waardeer en koester en wat soms niet te verklaren is.

Mijn doel: Ik probeer je van mens tot mens te helpen vanuit mijn ontwikkelde talenten tijdens een gesprek en jou op een positieve manier inzichten te geven zodat je weer verder kunt met datgene wat jou op dat moment bezighoudt.

KARAKTER: Empathisch, Nuchter, Begripvol, Duidelijk en Integer. Een “mensen-mens”.

Sterrenbeeld: Ram
Ascendant: Schorpioen

 

Vragen die mij veel gesteld worden zijn:

  • Hoe gaat mijn relatie verder verlopen?
  • Ga ik nog werk vinden?
  • Hoe gaat mijn sollicitatie verlopen?
  • Ga ik verhuizen?
  • Ik heb geen zin in een kaartlegging maar ik wil graag een gesprek met jou over het verwerken van mijn gevoelens na het overlijden van een dierbaar persoon in mijn leven.

Als je mij belt:
Als je mij belt, via box 08, stel ik me netjes aan je voor en vraag ik waarmee ik je kan helpen. Ik noteer jouw naam en leeftijd zodat ik mij kan invoelen op jouw energie. Al jouw vragen zijn bij mij welkom maar tijdens een kaartlegging behandel ik geen vragen over jouw of andermans gezondheid.

Ik sta open, heb begrip voor iedereen maar uiteindelijk leef & bepaal jij zelf jouw eigen leven.

Lieve groet van Daniëlle