Kaarten en kaartensets

Kaarten en kaartensets

Kaarten en kaartensets

Ben jij op zoek naar een mooie kaartenset? Puur Medium® heeft een voorselectie voor jou gemaakt met o.a.: Ganesha kaarten, Wijsheid van het Orakel, Edelstenen en Beschermengelen, Aartsengel Gabriël Orakelkaarten, Godinnen Orakelkaarten, Engelentherapie Orakelkaarten, Aartsengelen Orakelkaarten, Engelentarot,Gilded Reverie Lenormand, Madame Lenormand,  Rider Waite Tarot, Crowley Thoth Tarot, Osho Zen Tarot, Symbolon Tarot Deck, De Geheimtaal van Kleuren en nog veel meer in één overzicht.
Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld. Mis jij een kaartenset wat iedereen moet hebben? Mail ons via het contactformulier!
Klik op de knop meer info als je meer wilt weten over het kaarten set of deze aan wilt schaffen.
Kaarten die de consulenten van Puur Medium® gebruiken worden uiteraard ook voor je uitgelicht.
Veel plezier!

Celtic Lenormand

.

Lenormandkaarten Celtic

Celtic Lenormand:
Het Celtic Lenormand deck met heidense thema’s brengt de op de natuur gebaseerde focus van heidense overtuigingen naar de steeds populairdere Lenormand-methode.  De 45 kaarten van dit kaartspel bevatten landschappen van Britanny, gelegen in het noorden van Frankrijk.  Dit gebied werd meer dan vijfhonderd jaar bewoond door Kelten en wordt nog steeds beschouwd als een van de zes overlevende Keltische landen, die authenticiteit aan deze afbeelding brengen.  Het deck verbindt ook  met de modernere Franse Lenormand-traditie.

De structuur van 36 kaarten is behouden gebleven in de nummering van de afbeeldingen.  Op deze manier kan het dek worden gebruikt als een traditioneel Lenormand-orakel.  Er zijn echter negen extra kaarten gemaakt voor de Keltische Lenormand om de betekenissen van het spel uit te breiden en de aspecten Godin en God van de kaarten verder te ontwikkelen.  Bovendien is het deck ontworpen om symboliek en interpretaties te bieden op basis van de fasen van de maan en het wiel van het jaar.

In de vorm van 36 kaarten kan de Keltische Lenormand worden gelezen volgens een van de gebruikelijke Lenormand-systemen.  Lezingen kunnen de aspecten van de Godin en God, de maanstanden, de elementen en de interpretaties van het Wiel van het Jaar bevatten.  Je kunt zoveel extra kaarten toevoegen als je wilt voor extra mogelijkheden en begrippen.

Aimée Zwitser Symboolkaarten

.

Aimée Zwitser Symboolkaarten:

is een van de beroemdste en meest gewaardeerde helderzienden van deze tijd. In vele televisie-uitzendingen, lezingen, voordrachten en talloze interviews bewees zij haar bovennatuurlijke gave. Politici, Hollywoodsterren en ook mensen zoals u waarderen haar goede raad.

Aimée Zwitser is de ontwerpster van een spel van 72 symboolkaarten. De symbolen die zij gebruikt, zijn ontstaan uit tekens die zij als achtjarig meisje ontving van een goeroe. De combinatie van deze symbolen geeft een beeld dat het antwoord kan zijn op een vraag over een situatie, een probleem of gebeurtenis die plaats heeft gehad of plaats gaat vinden. De kaarten bieden ieder de mogelijkheid dieper inzicht te krijgen in de eigen situatie.

Door middel van de Symboolkaarten en het bijbehorende boekje, vertrouwt zij ons haar waardevolle bovennatuurlijke kennis toe, zoals geen ander dit ooit deed. Het boekje, geschreven door Aimee, is voor niet ingewijden zeer toegankelijk. Op deze manier kunt u zelf met Aimees Symboolkaarten een tipje van de mystieke sluier oplichten.

Gilded tarot

.

Gilded Tarot:

De meeste Tarot-dekken met echt spectaculaire ontwerpen zijn eigenlijk alleen kunstcollecties. De Gilded Tarot overstijgt deze beperking door enkele van de meest opvallend mooie kunst op elk Tarot-dek te hebben, maar volgt toch het Rider-Waite-Smith-model. Het resultaat is een uniek deck dat iedereen met enige Tarot-ervaring onmiddellijk vertrouwd en bruikbaar zal vinden. Dit deck kan met elk Tarot-systeem of boek worden gebruikt.

Je moet echt de kaarten zien om hun schoonheid te geloven. De hogepriesteres danst op water in een doorschijnende jurk van sterren. Ze buigt achteruit voor een wassende maan en ziet eruit als een klassieke lamp uit de jaren 1920. The Wheel of Fortune toont het dierenriemwiel rond een zonnecentrum als onderdeel van een bizarre, bijna buitenaardse machine. De hangende man volgt dit machineconcept, maar hij is gekleed in schitterend rood en groen.

Engelen van Overvloed

.

Maak kans op een set kaarten van Engelen van Overvloed van Doreen Virtue

Engelen van Overvloed van Doreen Virtue:  wanneer je behoeft hebt aan een antwoord over alles wat van waarde is…

Iedereen heeft dezelfde kans om de heilzame boodschappen te ontvangen die ons steeds vanauit de hemel worden gezonden. Toch kunnen we onbewust onze weg naar die waardevolle lessen blokkeren. Als (geld) zorgen je afhouden van een gevoel van welzijn en geluk dan kunnen deze 44 kaarten je helpen deze te benoemen, te helen en weg te nemen.

Ganesha kaarten
.

Ganesha kaarten inzichten antwoorden

Ganesha kaarten: Heb je inspiratie nodig en wil je duidelijkheid? Vraag Ganesha om hulp. Deze bekende god met het hoofd van een olifant is een van de meest vereerde en aanbeden goden in het hindoeïsme. Hij zit vol kracht en kennis waarmee hij je graag inspireert. Ganesha verwijdert obstakels op je pad en bevordert succes. Stel je open voor Ganesha en overwin de uitdagingen en hindernissen in je leven.

Wijsheid van het Orakel

wijsheid_van_het_orakel kaarten

Wijsheid van het Orakel: Je wensen worden nu moeiteloos vervuld. Ontdek de vreugde van het moment, wat er ook gebeurt, en wees tevreden met de dingen zoals ze zijn. Je hebt geen verlangens meer en kunt de bevrijding ervaren die ontstaat wanneer je gewoon ieder moment gelukkig bent, want je hebt voor geluk gekozen in plaats van ernaar te verlangen. Het is nu tijd om je gewoon blij te voelen omdat je blij bent, en om tevredenheid te ervaren. En dit komt niet van buitenaf. Het is het resultaat van je verbondenheid met het plan dat Spirit voor je leven heeft. Alles is goed. Het is nu het juiste moment. Geniet ervan!

Edelstenen en Beschermengelen

Edelstenen en Beschermengelen: Edelstenen zijn een krachtig middel om meer over jezelf te gaan begrijpen. De kleuren en de vormen van de stenen geven je boodschappen die je motiveren en je op veel manieren helen.
Deze 44 kaarten maken je vertrouwd met 44 edelstenen. Door gebruik te maken van de kaarten kun je boodschappen van de edelstenen en de engelen ontvangen die je helpen meer bewust te worden van jezelf. De edelsteen en de bijbehorende boodschap aan de voorkant vertellen je iets. De bijpassende engel op de andere kant van de kaart geeft je een positieve affirmatie om je te helpen jouw werkelijkheid te transformeren. Wanneer je de kaarten regelmatig gebruikt krijg je inzichten en leiding van de edelstenen en de engelen.

Aartsengel Gabriël Orakelkaarten

aartsengel gabriel kaarten

Aartsengel Gabriël Orakelkaarten: Aartsengel Gabriël is de geliefde engel uit de Bijbel die zei “Jullie hoeven niet bang te zijn, want ik breng jullie goed nieuws. Het hele volk zal daar blij mee zijn! ‘Gabriël geeft ons voortdurend blijde boodschappen in aanvulling op de boodschappen die we ook krijgen van onder andere schrijvers, artiesten, musici, leraren en journalisten. Gabriël kondigt ook blije boodschappen aan aan ouders en degenen die voor kinderen zorgen, en ondersteunt hen ook. Met deze mooie kaarten van Doreen Virtue ontvang je zorg, bemoediging en leiding. Dit helpt je vooral wanneer je creatief bent en anderen iets probeert te leren. 

Iedere kaart heeft een schitterende afbeelding met een positieve boodschap. De handleiding vertelt je hoe je een accurate Engelenkaartreading kunt doen voor jezelf of voor anderen en geeft tevens de uitgebreide betekenis van de kaarten.

Godinnen Orakelkaarten
.

Godinnen Orakelkaarten: Godinnen zijn er om jou te helpen! Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad. De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya-cultuur, Egypte en het boeddhisme zijn vertegenwoordigd.
De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, familie en vrienden of voor cliënten. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Engelentherapie Orakelkaarten
.

engelentherapie orskel kaarten

Engelentherapie Orakelkaarten: De Engelentherapie orakelkaarten zijn geschikt voor beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen. Deze voorspellende kaarten creëren een healing- en begeleidingsproces. Je wordt begeleidt door de Engelen en Aartsengelen, met name door Michaël en Rafaël. De orakelkaarten en het bijbehorende boekje geven aan welke stappen je kunt ondernemen om je angsten te overwinnen en om emotionele blokkades los te laten. Op de kaarten staan prachtige afbeeldingen van de Engelen, en een boodschap of antwoord voor jezelf of andere mensen. De kaarten geven je boodschappen over je levensdoel, je relaties, manifestaties, en nog veel meer. Het boekje bevat stap-voor-stap instructies om de orakelkaarten te kunnen duiden en vermeldt bovendien de aanvullende betekenis van elke kaart.

Aartsengelen Orakelkaarten

Aartsengelen Orakelkaarten: Aartsengelen zijn heel invloedrijk en wijs, en liefdevolle gidsen die je op wonderbaarlijke wijze kunnen motiveren en helen. Doreen Virtue maakt je, met de 45 kaarten waaruit het deck bestaat, vertrouwd met de 15 aartsengelen, geeft je hun boodschappen door, helpt je ze te raadplegen en belangrijke levensvragen te laten beantwoorden. Je kunt leren hoe een accurate lezing voor jezelf en anderen te geven met behulp van het bijbehorende boekje.

Engelentarot
.

Engelentarot: De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan geven van wat zich in ons leven voordoet. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben een tarot ontworpen, die honderd procent goedaardig is, veilig en betrouwbaar.

Positief, liefdevol en zachtaardig. Alle teksten op de kaarten en in de handleiding, en ook de afbeeldingen van Steve A. Roberts zijn positief en mooi. Tegelijkertijd hebben ze het magische effect behouden van de traditionele tarot.

De bijgaande handleiding leidt je door de verschillende stappen waarmee je een nauwkeurige reading kunt doen voor jezelf of voor iemand anders, en beschrijft ook de algemene betekenis van elke kaart. Het Engelentarot is rijk aan symboliek en beeldspraak – met engelen, aartsengelen, elfen en meerminnen – en zal je inspirerende leiding geven op je levensweg!

Beschermengelen tarot

Beschermengelen tarot

Beschermengelen tarotNa de succesvolle introductie van hun bestseller Engelen Tarot wisten Doreen Virtue en Radleigh Valentine dat er nog steeds mensen waren die tarot niet goed durfden te gebruiken. Voor hen creëerden ze dit deck van 78 kaarten met bijbehorende handleiding, voor hooggevoelige mensen die verlangen naar de zuivere en gedetailleerde antwoorden van tarot, met bijpassende milde woorden en lieflijke afbeeldingen. Het Beschermengelen Tarot, nog zachter dan hun andere kaartendecks, zal je op een geruststellende en veilige manier heldere antwoorden geven, voor jezelf en anderen.

Sprankelend, zacht, zuiver

Engelen Antwoorden

antwoorden inzichten engelen

Engelen Antwoorden:  EENVOUDIG, BETROUWBAAR EN OPENHARTIG ADVIES
Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt. Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen.

Engelen en Heiligen

Toekomst nu engelen kaarten

Engelen en Heiligen: Ontvang boodschappen en leiding van Moeder Teresa, Bernadette, Cecilia of één van jouw favoriete heiligen.

Doreen Virtue heeft deze kaarten ontworpen voor mensen met verschillende spirituele en religieuze achtergronden. De 44 kaarten bevatten schitterende afbeeldingen van God, de Heilige Geest, Jezus, heiligen, aartsengelen en beschermengelen. Zij geven je goede raad en antwoorden op je vragen.

In de handleiding staat de boodschap van elke kaart beschreven. Je kunt lezen op welke manieren je, nu en in de toekomst, raad kunt krijgen. Lees ook hoe je een accurate reading voor een ander kunt doen. Je zult de Engelen en Heiligen kaarten met plezier gebruiken!

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

Boodschappen van de Engelen

Antwoorden inzichten boodschappen

Boodschappen van de Engelen: Met deze orakelkaarten van Doreen Virtue is het geven van een engelenreading gemakkelijker dan ooit! Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een engel en een duidelijke, directe boodschap. De kaarten en het bijbehorende boekje zijn positief en opbeurend.

In het boekje vind je een gedetailleerde beschrijving van de betekenis van de kaarten. Zo word je stap voor stap geleid door de engelen.

Gilded Reverie Lenormand

Lenormandkaarten

Gilded Reverie Lenormand: Vergulde visioenen. De beroemde kunstenaar Ciro Marchetti heeft de traditionele Lenormand-kaarten omgetoverd met een vernieuwende schoonheid, versierd met vergulde randen en accenten. De levendige afbeeldingen in rijke kleuren maken de 36 kaarten Lenormand-methode nu toegankelijker dan ooit.

Een 48 pagina’s tellend boekje geeft verklaringen, inzichten en instructies.

De kaarten en het doosje zijn erg mooi uitgevoerd. Het doosje klapt open als een waardevol boek en sluit met een magneetsluiting. De kaarten zelf zullen je verbazen.

Madame Lenormand SET

Lenormand waarzeg kaarten

Madame Lenormand SET: De kaarten van Mlle Lenormand lijken eenvoudig en simpel. Maar, vergis je niet. Deze kaarten zijn over de hele wereld een begrip. Haar kaarten zijn in iedere New Age winkel, waar dan ook, te krijgen.

De bekende helderziende Aimée Zwitser werkte meer dan vijftig jaar met de kaarten van Mlle Lenormand. In het werkboek beschrijft ze de vele betekenissen van de kaarten en de verschillende methoden om de kaarten te leggen.

36 kaarten + werkboek

Mystieke Lenormand

Lenormand mystieke waarzegkaarten

Mystieke Lenormand: De beroemde kaarten van Madame Lenormand,  de Sibille van Parijs (1772 – 1843) in een schitterende nieuwe uitvoering. Regula Elizabeth Fiechter heeft meer dan twintig jaar met de Lenormand waarzegkaarten gewerkt. Urban Trosch schilderde de afbeeldingen voor de kaarten in de klassieke temperatechniek. Het woord ‘tempera’ betekent ‘in de juiste verhouding mengen’. Daarom zijn de kaarten zo bijzonder van kleur.

Rider Waite Tarot
.

tarotkaarten

Rider Waite Tarot: Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

Crowley Thoth Tarot

Crowley Thoth Tarot: Het Thoth Tarot werd ontworpen door de beroemde occultist Aleister Crowley en de kaarten werden geschilderd door Lady Frieda Harris. Crowley bezat veel kennis van de oude inwijdingswegen. Hij verbond de onderwerpen van de tarot met de wereld van de magie, alchemie, astrologie, kabbala en de mythen van alle volkeren. Vooral de Egyptenaren hadden zijn aandacht.

Op deze manier beïnvloedde hij de rijkdom aan esoterische kennis die deze tarot laat zien. Crowley was een kleurrijke, hoogbegaafde persoonlijkheid en de kaarten weerspiegelen duidelijk iets van zijn veelzijdige geest.

Hoewel Lady Harris heel weinig van de tarot en zijn symboliek afwist, heeft zij met veel gevoel toch alle details in de afbeeldingen weten aan te brengen. Menige kaart werd op verschillende manieren uitgebeeld voordat het Crowley Thoth Tarot helemaal klaar was.
Het deck werd voor het eerst in 1969 gepubliceerd. Na het overlijden van zowel Crowley als Lady Harris.

Osho Zen Tarot
.

Osho Zen Tarot

Osho Zen Tarot: Tarot wordt van oudsher gebruikt om de toekomst te voorspellen. Het Osho Zen Tarot richt zich echter op het geven van inzicht in het hier en nu. Ze is gebaseerd op de oude wijsheid van Zen. Een wijsheid die stelt dat de gebeurtenissen om ons heen een weerspiegeling zijn van onze eigen gedachten en gevoelens. Dit geldt zelfs op die momenten dat je je niet bewust bent van wat je denkt of voelt.

Het Osho Zen Tarot helpt je om je meer te richten op wat er in je eigen hart afspeelt. De kaarten bevatten afbeeldingen van prachtige schilderijen van Ma Deva Padma. Je kunt gemakkelijk contact maken met deze eenvoudig te begrijpen afbeeldingen. De bijgesloten handleiding vertelt je waar het allemaal om draait. Teksten uit Osho’s lezingen over Zen brengen zijn meesterlijke inzicht samen in het hier en nu. De Osho Zen Tarot lijkt amper op de traditionele tarotdecks. Zo hebben de kaarten bijvoorbeeld een totaal andere betekenis. Bovendien kent de Zen Tarot in totaal 79, in plaats van 78 kaarten. ‘De Meester’, met daarop een afbeelding van Osho, is aan het deck toegevoegd. Wel is vastgehouden aan een indeling tussen grote en kleine arcana.

In plaats van zwaarden, staven, bokalen en munten kent de Osho Zen Tarot een andere indeling: vuur vervangt staven, water vervangt bokalen, wolken vervangt zwaarden en regenbogen vervangt munten.

Tarot voor iedereen

Tarot kaarten voor iedereen

Tarot voor iedereen: Praktische informatie over de spirituele achtergrond en de toepassing van de tarotkaarten voor zelfreflectie. De tarot maakt een innerlijke kracht in je los waarmee je je leven in een richting kunt sturen die jij wenst. Ook kenners van de tarot zullen in dit boek verfrissende ideeën ontdekken. De tarotkaarten kunnen zo een reisgenoot worden op je levenspad. Met dit boek kun je meteen aan de slag. Je leert de tarotkaarten gebruiken als een krachtig instrument van transformatie en ontdekt een bron van helende wijsheid en verborgen kennis.

Paulina Tarot
.

Paulina Tarot: Magische schepselen zoals draken en vliegende paarden verschijnen op een verrassende manier in het Paulina Tarot. De afbeeldingen zijn in zachte pastelkleuren met bijzondere details en maken het een romantisch en zeer toegankelijk deck voor de liefhebbers van tarot en heel mooi artwork. 78 kaarten met instructieboekje.

Symbolon Tarot Deck

symbolon Tarotkaarten

Symbolon Tarot Deck: Het symbooldeck werd gecreëerd om de herinneringen van de ziel te bereiken. De opvallende geïllustreerde kaarten trekken op astrologie, persoonlijke inzichten en de symboliek die in het dagelijks leven wordt gevonden. De symbolonkaarten worden geleverd met een beknopte engelstalige toelichting

De Geheimtaal van Kleuren
.

De Geheimtaal van Kleuren:De mens gebruikt al duizenden jaren kleuren om te helen, voor amusement, om schoonheid te creëren en om zich stralender en levendiger te voelen. Overal om ons heen is kleur – in de natuur, in onze huizen, in onze binnenkamers en in ons voedsel. Deze set kaarten is speciaal gemaakt om je een groter begrip van de verschillende kwaliteiten van iedere kleur te geven, en je zult ontdekken hoe je kunt beginnen om die helende kracht van kleur in je leven aan te wenden, om je beter te voelen, creatiever, speels, spontaan, vredig en energiek.

De Weg van de Ziel, fractal-energie

De Weg van de Ziel, fractal-energie

De Weg van de Ziel, fractal-energie: Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel.
Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor professionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel gemakkelijk te lezen en te interpreteren zijn. Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke kaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis. Fractals zijn tegenwoordig een van de ´nieuwe gereedschappen´ op onze planeet om ons naar een hoger bewustzijnsniveau te brengen. Ervaar zelf de diepe inzichten in de Weg van jouw Ziel en je spirituele vorderingen.

Magische Wegwijzers
.

Magische Wegwijzers: Deze 54 kaarten werden gemaakt om het verhaal van je lot, je bestemming en je vrije wil beter te kunnen begrijpen.
Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis. De thema´s van deze kaarten laten een aantal plaatsen zien die je zult bezoeken, gebeurtenissen die je kunt tegenkomen en de bondgenoten en uitdagingen die je zult ontmoeten wanneer je op deze figuurlijke kaart van je leven rondreist. De bijgesloten handleiding helpt je de juiste vragen te stellen en de boodschappen bij je readings te interpreteren.

Chakra Wijsheid Orakelkaarten

antwoorden inzichten Chakra Wijsheid Orakelkaarten

Chakra Wijsheid Orakelkaarten: Bepaal je intenties, doorbreek blokkades en vervul je dromen met de 49 kaarten en het werkboek van deze buitengewone waarzeggingsmethode! Elke unieke kaart correspondeert met een basischakra en verbeeldt een van de mystieke fabelen die engelen aan het populaire Amerikaanse medium Tori Hartman onthulden na een bijna-doodervaring.

Wijsheid van het Universum

Wijsheid van het Universum kaarten antwoorden en inzichten

Wijsheid van het Universum: Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen. Echte wijsheid is zowel universeel als uniek – tijdloos en oneindig. Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot uw innerlijke wijsheid en zult u een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje vindt u de betekenis van alle kaarten, zodat u uzelf en anderen dagelijks readings kunt geven. Voor elk type vraag is er een geschikte legging voorhanden. Zo kan bijvoorbeeld een reading met 1 kaart meer duidelijkheid scheppen over een verwarrende situatie en kan de Regenboogchakra-legging u helpen om de energie van een persoon of relatie te begrijpen. Leg de kaarten en laat het universum tot u spreken!

Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron: Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan.  Deze prachtige kaarten spreken rechtstreeks tot het hart van de lezer, en bieden zinvolle, bruikbare begeleiding. Ze helpen ons om onze intuïtie en onze persoonlijke band met onze Gidsen te ontwikkelen en te versterken. Begeleiding vanuit de Bron is een vervolg op De Weg van de Ziel, van dezelfde schrijfster.

44 kaarten met handleiding