Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Doortje Toestel 57

Medium, Paragnost, dierenreader, healer.

Als kind wist ik al dat ik meer hoorde, zag en voelde dan anderen. In eerste instantie blokte ik deze gave omdat ik niet wist wat ik er mee moest maar in mijn volwassen leven ontwikkelde mijn gave zich, zodat ik er bewust mee om kon gaan. Nu kan ik mezelf op elk gewenst moment afstemmen op het onderbewustzijn van iemand anders, levend of overleden.

Op die manier kan ik u helpen om inzicht te krijgen in obstakels en om antwoord te krijgen op vragen over onderwerpen als:
-Welke richting moet ik op met werk/relatie etc.
-Wat is mijn levenstaak?
-Contact leggen met overleden dierbaren.
-Helpen het verleden af te sluiten en verder te gaan met het eigen leven.

Voel je vrij om mij te bellen voor al jouw vragen over mens en dier!

Warme groet,
Doortje

(*ps. mijn afbeeldingen met naam erop worden op verschillende websites gebruikt. Ik wil u erop wijzen dat dit is om de suggestie te wekken dat ik dat ben, maar dat is niet het geval. Deze waarschuwing om teleurstellingen en misverstanden te voorkomen!)

Review achterlaten voor Doortje


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015