Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Joke Toestel 44

Medium – Lenormand kaartleggingen, HSP - Spirituele Coach/counseling – Tweelingzielen/Vlam –Orakelkaarten, Helder- wetend, -voelend.

Hallo lief medemens, welkom bij Puur Medium! Mijn naam is Joke.
Wat fijn dat je een bezoek komt brengen aan mijn profiel!

Heb jij dat ook wel eens? Dat je het soms even helemaal niet meer weet? Of het gevoel hebt dat je vast loopt in jezelf en je leven… Of waarom je iedere keer in een zelfde verhaal terecht komt. Ik kijk graag met je mee en geef je graag inzichten en antwoorden op jouw vragen zodat je alles weer helder krijgt en positief verder kunt!

Ik help je graag doormiddel van verschillende Kaartleggingen met o.a. mijn lenormandkaarten en gebruik daarbij mijn helderweten en helderzien. Soms gebruik ik een combinatie met Engelen-kaarten, Opgestegen Meester kaarten en andere orakelkaarten om je nog meer mee te kunnen geven.

Waar kun je mij bijvoorbeeld voor consulteren:
- Levensvragen
- Liefde /relatie
- Tweelingziel – Soulmate
- Karmische relaties / ontmoetingen
- Spirituele ontwikkeling / HSP
- Angsten/ Paniek aanvallen / Fobieën
- Voel jij je vast gelopen en je weet het even niet…
- Een luisterend oor!

Voel je vrij om mij telefonisch te consulteren, ik kijk graag met je mee!

Hartegroet,
Joke

Innerlijk Kind schreef op 14-6-2017 om 20:09 het volgende:
Dankjewel lieve Joke, wat heb je mij goed op weg geholpen. Tranen van zuivering.

Moon schreef op 29-10-2016 om 20:29 het volgende:
Bedankt Joke voor je warme en inzichtgevende adviezen . Ik herhende veel van wat je vertelde en het heeft mij moed gegeven om door te gaan op de nu eenzame weg .Ook wat je vertelde over mijn tweelingziel was heel herkenbaar en de processen die we aan het doormaken zijn . Het heeft mij rust gegeven en meer vertouwen. Joke is een warme vrouw die jou echt begrijpt !


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015