Astrologie – wat is dat?

Astrologie: Astrologie is al een eeuwenoude manier van kijken naar positie van planeten en sterren op een bepaald tijdstip. Astrologie is begonnen in het middenoosten te Babylonië heel lang geleden. Bij Iran, Irak, Koerdistan en Turkije bij elkaar komen.

De Grieken namen dit later over en dit werd de westerse astrologie, de chinezen namen het over en dit werd de Chinese astrologie, etc. Als je hier een goede video over astrologie wilt kijken, klik dan eens hier.

Ervan uitgaand dat alles in het universum samenhangt en verbinding met elkaar maakt. Vanuit dit fenomeen komt de astrologische wetenschap. Je leven en de gebeurtenissen op moeder aarde worden beïnvloed door bewegingen in het heelal. Alles heeft zijn eigen energievorm en reageert op elkaar. Planeten en Sterren hebben dus ook een eigen energievorm en een eigen uitwerking op het universum. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de invloed van Maan op de getijden eb en vloed.

Deze gegevens worden in een horoscooptekening gezet en zo ontstaat er vanuit astrologie een geboortehoroscoop. Aan de hand van een geboortehoroscoop kan er bijvoorbeeld astrologisch gekeken worden naar je persoonlijke kundigheid, je talenten, je sterke- en zwakke punten , angsten en emoties. Ook kun je zien vanuit de astrologie waar je spirituele lessen en invloeden zich bevinden.

Ook wordt er in de tarot gebruik gemaakt van astrologische kennis. Op de tarotkaarten vind je ook veel astrologische aspecten terug en zo staat verschillende tarotkaarten voor verschillende sterrenbeelden of eigenschappen van een sterrenbeeld.

Ook bij Puur Medium kun je terecht voor vragen over jouw horoscoop en al jouw levensvragen die vanuit de astrologie bekeken kunnen worden. Zie daarvoor het specialisme in het profiel van de consult. Zorg dat je wel je geboortetijd weet. Deze kun je opvragen bij het geboorteregister van de gemeente waar je bent geboren. (dit kost +/- 15,-)

Bij Puur Medium worden alle astrologen , mediums, helderzienden, paragnosten  en kaartleggers zorgvuldig gescreend en geselecteerd. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bij Puur Medium een Puur en eerlijk consult krijgt!

Wilde meer weten over dit onderwerp bekijk dan deze vlog.

[consulenten]