voorspellingen – Sterrenbeelden augustus 2016

voorspellingen – Sterrenbeelden augustus 2016

voorspellingen – Sterrenbeelden augustus 2016 met Tarot van Herstelde orde. Wat heeft Augustus 2016 voor plannen met jou?
Welke kleuren en edelstenen werken positief en bekrachtigend bij jouw sterrenbeeld? kun je het beste bij je dragen en zijn er nog mooie vooruitzichten in de liefde of op werkgebied!
Lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld en maandhoroscoop.

Ram

De eerste week wordt prima voor opruimen/ordenen. Als je onlangs een teleurstelling te verwerken hebt gekregen, is het te begrijpen indien je deze maand minder openstaat voor die ene charmante verschijning. Toch zou het jammer zijn wanneer je daardoor een leuke kans voorbij laat gaan. Werk: extra uren draaien, tijdelijk meer taken toebedeeld krijgen, het zit er in. Leuk: geloof het maar, als je wilt krijg je vast veel gedaan van een baas en/of collega. Net van baan veranderd? Hoe flexibeler je jezelf opstelt, hoe beter het zal gaan. Edelsteentherapie: probleempjes op het gebied van de communicatie en/of zelfexpressie? Een aquamarijn is dé tip.

Stier

Grote kans dat het begin augustus wat chaotische dagen kunnen gaan worden. Misschien weet je zelf af en toe niet waar je dan precies mee bezig bent en kan iets afmaken  meer moeite kosten. Meer verlangen naar zoetigheid kan ook voorkomen. Vanaf de 18de (volle maan) krijg je ten aanzien van de liefde vooral behoefte aan helderheid. Kijk gerust verder even extra uit voor het trekken van voorbarige conclusies, Stier. Als laatste: 1. Echt beter letten op wat je eet, 2. grenzen stellen en bewaken, 3. zelfrespect projecteren, want daar gaat het na de 21ste in de liefde, qua werk en de financiën meer om draaien.

Tweelingen

Je past je over het algemeen tijdens deze maand vrij gemakkelijk aan. Van veel geld uitgeven om je te kunnen vermaken zal weinig sprake zijn, het zit er eerder in dat je heel tevreden kunt zijn met de zogenaamde kleine dingen. Grapjes vallen (meestal) in goede aarde, qua werk kan men op je rekenen. Maar let op, een paar typische tweelingentrekjes komen waarschijnlijk ook wel eens rond de 26ste aan bod: wispelturigheid, overheersend zijn tijdens discussies en emoties verbergen achter een scherpe tong. De derde week leent zich bijzonder goed voor (voet)massages en rek- en strekoefeningen.

Kreeft

Trefwoorden: zelfvertrouwen, vaardigheden. Met name van de 6de tot en met de 9de wil je meer harmonie. Ook al heb je eventueel een fout gemaakt, “gewoon” doorgaan, jezelf concentreren en je richten op positieve ontwikkelingen is hetgeen waar je het meest aan hebt. Met een veelzijdig persoon in de omgeving zult je het goed kunnen vinden, een stevige band met een gelijkgestemde komt ook naar voren, net als je inzetten voor een goed doel.  De laatste dagen krijgen een sterretje, prima voor een bezoek aan de kapper. De vooruitzichten voor de liefde en werk zien er dan ook mooi uit.

Leeuw

Een verandering staat in relaties op de voorgrond. Milder zijn, elkaars eigenheid respecteren: mooi zo! Als je jezelf er voor openstelt, valt er van de mensen in je omgeving veel te leren. Zo ziet het er in het kort ongeveer voor je uit: doe je je anders (beter) voor, dan kun je voor lastige situaties komen te staan. Blijf je daarentegen bij jezelf en spreek je de waarheid, dan heb je niets te verliezen of te vrezen. Een juridische kwestie kan in je voordeel worden opgelost. Tegen de 15de is meer ontspannen wel op zijn plaats. Ongewild vrijgezel? Toon initiatief, ga ergens naar toe waar je nooit eerder bent geweest.

Maagd

Trefwoorden: beweging, gehechtheid. Gunstig: je toont respect en laat zien dat het welzijn van anderen je ter harte gaat. Ideeën vragen wel om een goed uitgewerkt plan, het lijkt zeker deze maand niet zo verstandig om bijvoorbeeld snel en impulsief van start te gaan. Minder leuk: dwangmatig gedrag en/of last hebben van vage onrustgevoelens. Op overal vaart achter zetten rust even geen zegen, op zaken langzaam laten groeien wel. Wat meer thuis blijven is vanaf de 21ste overigens een aanrader, de meeste dagen worden dan iets minder geschikt voor echte uitjes, of het afleggen van lange afstanden.

Weegschaal

Je kan je vaker verbazen over waar men zich druk of kwaad om maakt. Mensen die iets laten omdat ze bang zijn voor de gevolgen, of weer anderen die zich hoofdzakelijk concentreren op werk en plichten; je voelt je tot mensen die in zijn voor avontuur en actie toch echt meer aangetrokken. Genieten van het leven en onalledaagse dingen ondernemen, dat gaat hoe dan ook een grotere rol spelen. En wie weet vind je via internet een uit het oog verloren vriend(in) of kennis terug. Veel water en verse sappen drinken, goed zo. Minder zout gebruiken, dingen doen die je als kind al leuk vond, ga ervoor, Weegschaal.

Schorpioen

Er zullen vast veel fijne dagen bijzitten. Contacten met anderen, ook in de werksfeer, verlopen overwegend plezierig. Eerst nadenken en dan pas handelen wordt vast geen punt. Systematisch aan de slag gaan, je kennis uitbreiden en thuis gelukkig zijn met een nieuwe aanwinst: dat doet je goed! Gunstig: ten aanzien van een betaald project kun je op een hoger niveau komen. Meer bloemen en planten in huis halen plus meer aandacht besteden aan een juiste ademhaling, yes. Edelsteentherapie: van larimar is bekend dat deze speelser maakt en zelf genezende krachten helpt te activeren.

Boogschutter

Leven vanuit je oerkracht en durven zijn wie je echt bent, daar gaat het om draaien. Over je privéleven, probeer ook (om jezelf) te blijven lachen in bepaalde situaties, doe vaker wat je leuk lijkt, in plaats van te mopperen en je op te winden over zaken die je als irritant ervaart. Werk, de tweede helft van augustus lijkt het meest zonnig te worden. Voor geldzaken zien de dagen er vrij vriendelijk en na de 20ste zelfs gunstig uit. Krijg je de behoefte om verhalen te schrijven over bepaalde ervaringen? Doen. Edelsteentherapie: tijgerijzer schijnt een vitaliserende werking te hebben en is goed voor het bloed.

Steenbok

Privé en werk scheiden kan even lastig worden. Aanraders: 1. vaker de natuur in, 2. zaken op orde brengen, 3. mensen vriendelijk (!) uitleggen waarom je ergens tegen bent of iets verbiedt, 4. jezelf redelijk opstellen als je het met een partner oneens bent en 5. met name inzake geldkwesties stevig met beide benen op de grond blijven. Misschien ervaar je deze maand op geldgebied iets als tegenslag, dat kan. Edelsteentherapie: maansteen staat er om bekend empathie en intuïtie te bevorderen, kalmeert, werkt beschermend bij op reis gaan en schijnt bij te dragen aan evenwicht in de hormoonhuishouding.

Waterman

Aanraders: groene/blauwe kleding aantrekken, samen koken/eten, mediteren, naar de sterrenhemel kijken (vooral de 12/13de , let op de meteorenzwerm Perseïden) nieuwe ervaringen opdoen, jezelf voornemen om meer plezier aan dingen te beleven en eventueel ietsje minder geldingsdrang. De dagen tot en met de 16de zullen veel voldoening kunnen brengen als je je extra inzet, ook qua werk, studie en zelfs in sociale contacten. Mogelijke minpuntjes: gejaagdheid en soms de neiging om anderen te willen overtroeven (wel waar!). Botten en gebit verdienen extra aandacht. Edelsteentherapie: de tip is Onyx.

Vissen

Steekt kwaadheid de kop op? Nou en. Vraag een vriend(in) om te luisteren, of zet je gedachten voor jezelf op papier. Rechtstreeks de confrontatie aangaan met “de schuldige” mag natuurlijk ook. Sombere buien zullen in elk geval sneller overgaan als je zonder omwegen je hart lucht.  De tarotkaarten wijzen verder rond de 8ste op het ontvangen van waardering. Liever niet doen: lastige zaken doornemen net voordat je gaat slapen. Spreek dan liever met jezelf een tijdstip af voor overdag om een halfuurtje gecontroleerd te piekeren! Tot slot: vertrouw op jezelf én op de liefdevolle krachten van het universum, Vissen.