Toekomstvoorspellingen 2018

Toekomstvoorspellingen 2018

Toekomstvoorspellingen 2018: Ben jij ook zo nieuwsgierig naar 2018? Wij ook! Binnenkort vind je op de site onze jaarvooruitzichten 2018 en toekomstvoorspellingen 2018 van de mediums en paragnosten van Puur Medium®. Wil jij weten wat de toekomst persoonlijk voor jouw in petto heeft? Bel dan naar een van onze Mediums of paragnosten. Kijk in het profiel van het medium of paragnost of kaartlegger wat het specialisme is en bel dan voor jouw persoonlijke toekomstvoorspelling 2018! Wat is een medium en wat is een paragnost? Een paragnost kan voorspellen en hoeft niet perse contact te kunnen leggen met de spirits (overleden personen). Een Medium kan contact maken met de spirits en kan daarnaast o.a. psycic readen maar hoeft geen paragnost te zijn. Vaak zijn de consulenten van Puur Medium zowel medium als paragnost.

Een kaartlegger kan net als een paragnost altijd heden, verleden en toekomst lezen dan wel voorspellen.

TIP 1.: Schrijf voor je belt ook al je vragen op, zodat je na de reading eventueel overgebleven vragen ook kunt stellen.
TIP 2.: Laat je gewoon verassen door het medium of de paragnost/kaartlegger wat er naar voren mag komen. Meestal is datgene dat in het nu en voor de toekomst belangrijk is naar voren en worden daarmee meestal direct al jou vragen beantwoord.

Vragen? Je kunt altijd per whats ap of email contact opnemen met Puur Medium om een afspraak te maken of bijvoorbeeld je te laten helpen met het maken van jouw consultkeuze. Dus wat voor consult het beste bij je past of welke consulent het beste bij jouw vragen of problematiek passen. Dit nummer vind je bij contact. (Let op!: Dit nummer is uitsluitend voor het maken van een afspraak, informatieve vragen of het melden van een storing of klacht', consultvragen worden nooit per whats app of via het mobiel enr behandeld.)

Wij wensne jou een fijn consult en mooi uitzicht op 2018!

Hartelijke Groeten,
Team Puur Medium®