Lenormandkaart “De Ring”

Lenormandkaart “De Ring”

Lenormandkaart “De Ring”: De Ring staat voor verbinding en Relatie…

Klik hier om de videokaart van Puur Tarot te bekijken!

Deze lenormandkaart met “de ring” staat van oudsher voor een verloving of een huwelijk. De Ring is natuurlijk ook ruimer te interpreteren, als een algeheel symbool voor verbinding en partnerschap. Een ring symboliseert geen begin en geen einde.

Puur Tarot-Advies:

Durf samenwerking aan te gaan en deel talenten met elkaar. Samen sta je sterker en weet je meer.

De ideeën en visie en het welzijn van de ander zijn zeker zo belangrijk als die van jezelf. Het zal je alleen maar een win win situatie opleveren. Deze kaart brengt harmonie in bestaande verbintenissen en samenwerking.

Wil je meer weten over deze kaart in betrekking op jouw situatie?  Vraag een persoonlijke kaartlegging aan een van de beschikbare kaartleggers. scrol naar onder voor alle beschikbare consulenten!

– Abboneer je NU op ons YouTube Kanaal en mis niks! –

Of volg ons op Facebook:
www.facebook.com/PUURMedium

Onze websites:
www.puurmedium.nl
www.puurtarot.nl
www.spirituelepoort.nl
www.puurtweelingziel.nl
of
www.mediummireille.nl

De Franse Marie Anne Adelaïde Lenormand ( 1772- 1843) beter bekend als Mlle Lenormand, begint na het overlijden van haar vader een carriere als kaartlegster volgens een oude Franse traditie. Mlle Lenormand had veel succes bij de adel en zelfs Napoleon kwam in haar “salon” voor een legging met de Lenormandkaarten. Omdat Mlle Lenormand een helderziende was, kon zij zich het kaartleggen erg snel eigen maken. Uiteindelijk begon men met in 1850 met het “maken” van de kaarten die tegenwoordig nog verkocht worden onder de noemer Mlle Lenormandkaarten.

Wil je meer weten over deze kaart in betrekking op jouw situatie? Kijk dan op  www.puurmedium.nl en www.puurtarot.nl en vraag een persoonlijke kaartlegging aan een van de beschikbare kaartleggers.

Zie hieronder een overzicht van al onze kaartleggers en tarotisten!