Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 Mireille van Rijn

Jaarvoorspelling sterrenbeelden 2018 Ben jij een  Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen? Hier vind je  de jaarvoorspelling sterrenbeelden  2018. Mireille van Rijn Medium en Paragnost. Mireille is al jaren werkzaam op spiritueel gebied.  Media en TV vragen haar regelmatig om mee te werken aan programma’s of artikelen en ze staat bekend om haar voorspellingen. Ook dit jaar deed Mireille Voorspellingen voor o.a Het maandblad ParaVisie en maandelijks schrijft Mireille en publiceert Puur Medium de maandvooruitzichten d.m.v. tarot en spirituele ingevingen voor alle sterrenbeelden.

Wat is jouw sterrenbeeld: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman, Vissen?

Veel leesplezier met deze Astro – Tarot Voorspellingen!

www.puurmedium.nl

Februari Mireille van Rijn Medium TV Tarot Paragnoste Astro Sterrenbeelden

Ram
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Ram
Januari 2018:

Trefwoorden: Liefde, Intuïtie, Koppigheid, Voldoening. De tarotkaart De Hoge Priesteres vertelt, lieve Ram, dat je succes zult hebben en blijvende tevredenheid zult ervaren. Durf nu eindelijk echt op je intuïtie te bouwen en vertrouwen. Je hebt een stevige basis gelegd voor innerlijke en uiterlijke verrijking. Laat je intuïtie er zijn en luister, dan zal je merken hoe je geleid wordt. Dit gaat je veel voldoening opleveren, beste Ram.

Liefde: Op zielsniveau zal je verdieping ervaren in de relationele sfeer. Je voelt je echt verbonden. Voor de single-Ram breekt er een amoureuze periode aan. Beste Ram, loop niet te hard van stapel. Temper een beetje je soms wat impulsieve kant, zodat je de rust hebt om hierin stap voor stap verbinding aan te gaan. Hoe meer rust en daarmee zelfvertrouwen jij hierin opbouwt hoe stabieler deze verbinding zich zal gaan ontwikkelen, Geniet ervan!

Gezondheid:
Als je iets beter met je voeding bezig zult gaan, zal je merken dat je een klein beetje de discipline kwijt was. Pak dit gewoon weer op, je zult je snel fitter gaan voelen. Drink veel verse Gemberthee en mocht je een bad hebben, verwen jezelf met een bad met zeezout en een grote schijf verse gember. Wel veel water drinken erna.

Werk & Carrière: Je harde werken van afgelopen jaar wordt beloond, en hoe! Je krijgt succes en grote voorspoed. Nieuwe ideeën komen ook tot ontwikkeling. Durf de gok te wagen dan kom je er achter dat het helemaal geen gok is, maar een uitnodiging tot een vruchtbare toekomst.

Edelsteenadvies: Carneool werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen. Granaat is voor een krachtige balans.

Chakra meditatie/aandacht tip: Geef extra aandacht aan jouw 2e Chakra: het Sacraal (seksuele) chakra  en het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra. Hierdoor zullen je ietwat impulsieve driften minder controle over je hebben en zal je meer rust ervaren. Hou je energie bij je.

Kleur advies: (zacht-)oranje en (zacht-)roze kleuren maken je zachter en geeft rust.

Stier
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Stier
Januari 2018:

Trefwoorden: Gevoelens, Ontplooiing, Oprechtheid. Je mag meer uiting geven aan je gevoelens, lieve Stier. Het verleden plaagt je nog een beetje, maar jij bepaalt zelf of je dat toelaat. Door aandacht te geven aan oude emoties, komt er ruimte en bevrijding. Hierdoor staan anderen ook meer open voor wie jij bent. Je stapt een hele nieuwe levensfase in door de afloop van een lange, vervelende kwestie. Laat je emoties en gevoelens de vrije loop.

Liefde: Emoties en gevoelens komen meer in balans als jij daar voor kiest waardoor je rationeel ook weer de boel op natuurlijke wijze kan laten stromen. Alles komt bij elkaar en in balans. Je kunt gaan genieten van geluk op liefdesvlak. In de relationele sfeer zal je vreugde en geluksmomenten gaan ervaren en mocht je een single Stier zijn, laat je dan maar gaan. Leuke flirts en zelfs een romance zitten erin voor jou komende tijd Stier.

Gezondheid: Mocht je iets aan je lichaamsvormen en gewicht willen doen dan is dit een goed moment om die stap te gaan zetten. Maak wel een goede planning en ga ervoor. Zorg dat je voldoende ingrediënten hebt voor verse theemomenten. Dat zal je goed doen. Denk daarbij aan verse gember, munt of bananenthee.

Werk & Carrière: Succes, en ontplooiing zijn de ingrediënten van jouw succes! Ruimte om aan jezelf te twijfelen heb je nu niet meer, maar dat dient je ook niet. De waardering die je voor je harde werken ontvangt gooit dat laatste stukje twijfel aan jouw kunnen overboord.

Edelsteenadvies:
Rozenkwarts en Saffier zijn aanraders om bij je te dragen. Rozenkwarts om je zelfliefde te versterken en aan te moedigen en Saffier voor je wijsheid en nog dieper inzicht.

Chakra meditatie/aandacht tip:
Geef veel aandacht aan het 4e Chakra: het Hartchakra en aan het 5e Chakra: het Keelchakra. Geef dus aandacht aan je gevoelens en leer meer uit te spreken. Door dit te gaan doen, zal je grote veranderingen merken en kan dit echt opgelost gaan worden.

Kleur advies: Roze, alle tinten roze en zachtblauwe tinten gaan je ondersteunen en helpen. Meer over kleuren?

Tweelingen
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Tweelingen
Januari 2018:

Trefwoorden: Zekerheid, Verandering, Leiderschap. Tweelingen, durf knopen door te hakken, de klokt tikt gewoon door. Verdoe niet nodeloos tijd aan zaken die er niet meer toe doen. Neem leiding over je eigen leven. Er komt een einde aan een onzekere periode en door een goede planning en organisatie krijg je opnieuw voldoening en zal het recht gaan zegenvieren.

Liefde: Op relationeel vlak kan het even wat tegen zitten en kun je het als moeizaam ervaren. Vergeet niet dat jij daar ook deel vanuit maakt en zelf ook de kracht en macht hebt hier iets aan te doen. Jouw  verantwoordelijkheid nemen bijvoorbeeld. Durf je eigen aandeel onder de loep te nemen. Durf keuzes te maken in wat je niet meer wenst en in wat je vooral wel wenst. Je zult merken door hier aandacht aan te schenken dat er dingen gaan veranderen en je kunt uitkijken naar een nieuw begin.

Gezondheid: Als jij emotioneel wat beter voor jezelf gaat zorgen, kun je ook beter voor de ander zorgen. Las deze maand ook even een ‘Ik-Dagje’ in en ga heerlijk (alleen) naar bijvoorbeeld de sauna. Maak je hoofd leeg en ontspan!

Werk & Carrière: Neem de hulp en het advies van een ‘machtig’ persoon ter harte. Je inspanningen zullen niet voor niets zijn. Er komt een einde aan tegenslag en je kunt komende tijd met een grote glimlach tegemoet gaan.

Edelsteenadvies:
Aquamarijn en Citrien zullen je komende maand ondersteuning kunnen bieden. Aquamarijn geeft rust, zowel geestelijk als lichamelijk en Citrien trekt overvloed aan, geeft kracht en bevordert het zelfvertrouwen.

Chakra meditatie/aandacht tip:
Geef deze maand al jouw Chakra’s maar eens uitdrukkelijk aandacht. Hierdoor zullen alle Chakra’s beter in balans komen, gaan stromen, met elkaar opnieuw gaan samenwerken hetgeen zorgt voor een betere verbinding met jezelf.

Kleur advies: Alle tinten blauw gecombineerd met wit en zachtgeel tinten.

Kreeft
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Kreeft
Januari 2018:


Trefwoorden:
Talent, Verandering, Zelfkennis. Je krijgt eindelijk die zekerheid waar je onbewust zo naar verlangt. Blijf je eigen ingevingen en leiding volgen. Je gaat steeds sterker in je schoenen staan en je ervaart vanuit je innerlijk zijn steeds meer stabiliteit en kracht. Je bent afgelopen jaar best op de proef gesteld, maar je bent met vlag en wimpel geslaagd.

Liefde: Relaties die wat stroef verlopen worden helder. Er worden knopen doorgehakt. Dat betekent niet alleen dat er mensen, relaties en vriendschappen verdwijnen, maar ook dat er relaties versterkt worden, opnieuw beginnen en dat er zeker romantiek in de lucht hangt. Belangrijk is wel dat jij zelf goed weet wat je wilt. Neem even tijd voor bezinning voor je ergens vol overgave inspringt, dan is de kans van slagen des te groter!

Gezondheid: Je weerstand behoeft wel wat meer aandacht en zorg, lieve Kreeft. Je bent zorgzaam en gevoelig, maar je bent jezelf een beetje uit het oog verloren. Ga daar met aandacht mee aan de slag en je zult je snel weer fit en sterk voelen. Dan kun je alles ook weer beter aan. Extra Vitamine D kan geen kwaad

Werk & Carrière: Blijf objectief in wat je ervaart en hoe iets daadwerkelijk in elkaar steekt. Houd afstand en raak niet te persoonlijk betrokken bij ingewikkelde onzinnigheden op werkgebied. Plotseling inzicht wijst je de weg!

Edelsteenadvies:  Carneool en Maansteen helpen je om bij jezelf te blijven en jouw eigen intuïtie op scherp te houden. Deze geven je ook meer vrouwelijke kracht waardoor je de rust goed weet te bewaren.

Chakra meditatie/aandacht tip: het 6e Chakra: het 3e Oog en het 7e Chakra: het Kruinchakra mag je komende periode meer aandacht geven, om rust te krijgen en bij jezelf te blijven.

Kleur advies: Groentinten en aardetinten.

Leeuw
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Leeuw
Januari 2018:

Trefwoorden: Dromen, Emoties, Een nieuw begin. Als jij jouw creativiteit en verstandelijke kant kunt laten samenwerken, strijdlustige Leeuw, kun je nog wel eens verbaasd staan te kijken. Maar indien je teveel in het een of juist het ander gaat hangen raak je uit balans. Je  krijgt succes als je doorzet. Er is een nieuw begin in ontwikkeling. Maak van je dromen werkelijkheid. Maak gebruik van jouw typische leeuw-kwaliteiten, neem leiding en win! Let er dan wel op dat je trots en ego door emoties niet de leiding nemen maar neem leiding over jouw emoties.

Liefde: Moeilijkheden op het gebied van liefde en relaties komen ten einde. Er worden keuzes gemaakt. Geloof in jezelf en zet jezelf niet teveel aan de kant uit naam van liefde. Zelfliefde is minstens zo belangrijk. Voor de single Leeuw, keuze genoeg, wees gerust kritisch.

Gezondheid: Je hebt niet heel veel te klagen op het gebied van gezondheid, beste Leeuw. Blijf goed voor jezelf zorgen. Drink wel veel water om fit te blijven en dit vast te houden.

Werk & Carrière: Deze fase kan even zwaar voelen, vertelt de tarotkaart Bekers 7 maar dat mag de pret niet drukken. Succes en overwinning zijn onderweg door jouw strijdbare, energieke volharding. Deze tarotkaart wordt gevolgd door de tarotkaart De Zegenwagen. Deze staat voor een nieuw begin, een zegening, Succes, eer en overwinning, dus wat wens je nog meer?

Edelsteenadvies: Barnsteen geeft een steuntje in de rug. Deze steen heeft een hele krachtige maar zachte energie, helpt je met oude emoties en zorgt ervoor dat je in je kracht blijft.

Chakra meditatie/aandacht tip: 1e Chakra: het Stuitchakra en 2e Chakra: het Sacraal (seksuele) chakra. Om in je kracht te blijven mag aan deze Chakra’s meer aandacht besteed worden de komende tijd waardoor je gebalanceerd succes aan zult gaan.

Kleur advies: Oranje en bruintinten, vleugje geel voor activatie.

Maagd
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Maagd
Januari 2018:

 Trefwoorden: Intuïtie, Vooruitziende blik, Zelfvertrouwen. Maagd, jouw vooruitziende blik en haarscherpe, heldere geest zijn anderen voor. Lach erom. Ga de strijd maar aan, je hebt niets te verliezen en het licht is altijd nog intelligenter geweest dan het donker. Vertrouw dus op jouw Maagdeigenschap reinheid, met name geestelijke reinheid. Je hebt een hele sterke lijn met het universum, tijd dat je daar nu met brute kracht zonder maagdelijke bescheidenheid gebruik van maakt.

Liefde: Harmonie is het thema van relaties in het algemeen, Maagd. Wees niet te preuts als het op flirten aankomt en durf stappen te zetten. Weet dat de ander er hetzelfde overdenkt als jij. Durf speels en verleidelijk te zijn, dit zal je goed doen. Romantiek zal je loyaal zijn.

Gezondheid: Maagd, een schop onder je billen mag je wel even aan jezelf geven. Vooruit, je moet echt weer meer bewegen en naar buiten gaan. Maak je hoofd leeg en zet je lichaam aan het werk, Je zult enorm verschil merken en je krijgt er energie van. Drink veel water en kruidenthee.

Werk & Carrière: Je was en bent anderen een paar flinke stappen voor. Niet zo bescheiden Maagd, deze voorsprong is in alle opzichten in jouw voordeel. Maak er gebruik van en kijk niet meer achterom. Je hebt succes op creatief en zakelijk gebied.

Edelsteenadvies: Rozenkwarts als ondersteuning voor je zelfliefde en Maansteen om je intuïtie krachtig te houden op een zachte wijze.

Chakra meditatie/aandacht tip:
Geef veel zorg en aandacht aan het 2e Chakra: het Sacraal(seksuele)chakra, het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra en het 4e Chakra: het Hartchakra, dan is het beloofde succes verzekerd.

Kleur advies: Wit en pasteltinten.

Weegschaal
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Weegschaal
Januari 2018:

 Trefwoorden: Kracht, Vernieuwing, Financieel gewin. Dit wordt een gunstige maand voor je, lieve Weegschaal. Goed nieuws komt je binnenkort ook ter ore. Met nieuwe ideeën en methoden  kom jij een heel dichtbij jouw doelen. De opbrengsten zijn royaler dan je had gehoopt vertelt de tarotkaart De Keizerin. Maak gebruik van je sterke intuïtieve vermogens en ga houd je focus scherp. Weeg niet alles tegen elkaar af behalve als ze te maken hebben met jouw missie.

Liefde: Gebonden Weegschalen gaan de verdieping in op relationeel vlak. Je gaat een stap verder in de verbinding. Wellicht komen er trouwplannen of gaan jullie samenwonen? Single-Weegschalen gaan een spannende, passievolle tijd tegemoet. Cupido is je goed gezind. Maar gebruik wel je gezonde verstand.

Gezondheid:
Je huid mag extra aandacht. Zorg voor vitamine D, drink regelmatig genoeg water, eet voldoende en gebruik een voedend masker (eventueel met toegevoegde kurkuma). Dit zal je huid weer doen gaan stralen. Ei en honing zijn ingrediënten die je haar voeden en zullen doen laten glanzen.

Werk & Carrière: Geluk in de liefde en geluk op het gebied van werk en carrière, wat wens je nog meer, lieve Weegschaal? Inspiratie te over, dus maak daar gretig gebruik van. Laat je niet misleiden en afleiden.

Edelsteenadvies:
Aquamarijn en Jade zijn deze maand aanraders.  Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Jade is een reinigende, beschermende steen die zorgt voor harmonie en evenwicht. Jade trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.

Chakra meditatie/aandacht tip:  
Door het 1e Chakra: het Stuitchakra en het 7e Chakra: het Kruinchakra extra aandacht en zorg te geven, trek je automatisch al je chakra’s mee in balans. Je zult meer innerlijke rust en kracht ervaren wat je harmonie zal brengen.

Kleur advies: Veel geel en aarde-roodtinten geven je op een gebalanceerde wijze activatie en kracht.

Schorpioen
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro angels medium TV

Schorpioen
Januari 2018:

Trefwoorden: Beslissingen, Macht, Beloning. Hoe eerder jij beslist, hoe sneller jij bevrijd bent van die oude last waar je anders maar mee door blijft modderen. Neem de macht terug in eigen handen en durf vol zelfvertrouwen gerust NEE te zeggen. Je hoeft je niet te verantwoorden voor jouw Nee. Met jouw Nee naar de ander zeg je JA tegen jezelf. De beloning hiervoor is al onderweg. Als je even tijd neemt om over de dingen die JIJ WILT na te denken, dan begrijp je inzichtelijk jouw NEE en Jouw Ja ook beter.

Liefde: Vriendschappen zullen zich gaan uitbreiden en verdiepen. Voor de Schorpioen breekt er een spannende passievolle periode aan. Laat je niet alleen maar door impulsen, driften en passie leiden, wees ook verstandig, lieve Schorpioen. Ingedutte relaties leven weer op en kunnen verrassende tijden tegemoet gaan.

Gezondheid:
Let een beetje op jezelf, Schorpioen. Je kunt te hard van stapel lopen, teveel vanuit je impulsen reageren en handelen. Neem ook tijd om tot rust te komen. Geestelijk en emotioneel wordt er behoorlijk van je gevraagd, niets wat jij niet aankunt, maar zorg daarom ook goed voor jezelf.

Werk & Carrière: Zaken die stil leken te staan zullen gaan opleven. Als jij ook daadwerkelijk de bereidheid hebt om er energie in te steken zal dit tot grote successen kunnen gaan leiden. Met de juiste aandacht worden de resultaten hiervan helder en inzichtelijk. Dus blijf eerlijk naar jezelf.

Edelsteenadvies: Obsidiaan is een echte aanrader omdat deze een sterk inzichtgevende en reinigende steen is. Deze stimuleert persoonlijke ontwikkeling opent de waarheid, gaat naar de kern en laat je de oorzaak van dingen ‘zien’.

Chakra meditatie/aandacht tip:
Advies om komende tijd alle Chakra’s regelmatig via meditatie in balans te brengen. Je hersteld hiermee de verbinding in alle opzichten met jezelf en zult groeien in je zelfvertrouwen.

Kleur advies: Verschillende tinten blauw en turquoise.

Boogschutter
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV angels

Boogschutter
Januari 2018:

Trefwoorden: Controle, Geluk, Emotionele voldoening. Je krijgt onverwachts hulp bij het uitwerken van nieuwe plannen waardoor je succes versnelt. Emotioneel voel jij je een rijk mens omdat ingevingen helderder voor je zijn geworden. Intuïtie is geïntegreerd in je dagelijks zijn hetgeen je handelen alleen maar versterkt. Geniet van dit geluk-zaligmakende rijke gevoel. Controle over controle is de controle los durven laten, en die wijsheid hoef jij niet meer aan jezelf uit te leggen.

Liefde: De liefde lacht naar je! Ben je vergeten hoe het is om te flirten, beste Boogschutter? Kom op, dat verleer je niet! Gooi dat masker af en ga ervoor als jij eigenlijk wel klaar bent om die relatie aan te gaan. Voor de gebonden Boogschutters, blaas je relatie eens wat meer leven in, verras je partner.

Gezondheid:
Als Boogschutter zou je als geen ander moeten weten dat alles met elkaar verband houdt. Echter het lijkt wel of jij het contact met jezelf even mag herstellen. Vanuit een nieuwe balans, kun je de verbinding tussen lichaam en geest en alles wat om je heen gebeurt weer voelen, zien en herkennen. Het zal je nieuwe energie opleveren.

Werk & Carrière: Er komen plotselinge, onverwachte veranderingen aan. Ben je er klaar voor Boogschutter? Die zullen doelen dichterbij laten komen als jij de juiste stappen durft te zetten. Niet te bescheiden! Je weet dat je het kunt. Wie wil je nu nog overtuigen? Ga ervoor en je zult succes hebben.

Edelsteenadvies: Lapis lazuli en Opaal. Lapis lazuli bevordert jouw spirituele kracht en spirituele vaardigheden. Deze geeft verlichting, wijsheid en innerlijke rust. Opaal is een beschermende en activerende steen en maakt je vrolijk, optimistisch, origineel en creatief.

Chakra meditatie/aandacht tip: Richt je vooral op het 7e Chakra: het Kruinchakra en  het 1e Chakra: het Stuitchakra. Vergeet de andere Chakra’s zeker niet mee te nemen voor een gewenst resultaat. Leg wel de nadruk op het 1e en 7e Chakra.

Kleur advies: Kobaltblauw en paars-violet-tinten

Steenbok
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Steenbok
Januari 2018:

Trefwoorden: Talenten benutten, Spirituele kracht, Meevaller. Durf je meer te laten leiden door jouw spirituele talenten bij het maken van keuzes. Je enorme verantwoordelijkheidsgevoel mag best iets minder enorm zijn. Durf voor jezelf te gaan staan, maak gebruik van je eigen kracht. Ook jouw spiritualiteit is een perfect gereedschap om in te zetten.

Liefde: Niet gedacht en toch gekregen, Steenbok. Laat je passie maar  de vrije loop en zet al je charmes in de strijd. Of je nu een gebonden of singleSteenbok bent, geniet van de pijlen die Cupido voor je geschoten heeft, want ze zijn raak!

Gezondheid:
Je mag hierin jouw grote verantwoordelijkheidsgevoel wel even gaan aanroepen, Steenbok. Zet je bourgondische neigingen maar snel in de koelkast, tijd om verstandig en gezond aan de slag te gaan met voeding en bewegen. Let maar op, eenmaal weer op de gezonde tour geeft een kick. Je kunt  jezelf dan wel voor je hoofd slaan dat je het zover hebt laten komen.

Werk & Carrière:
Mocht je willen ontwikkelen en eventueel de keuze gaan maken om toch die studie op te pakken, weet dan dat deze je veel succes zal gaan opleveren en je er al sneller de vruchten van kunt gaan plukken dan je had gedacht.

Edelsteenadvies:
Een eenvoudige maar zeer effectieve Bergkristal is voldoende om alles helder en rein te houden. Gebruik een kristal onder je hoofdkussen, draag er een op je lichaam en maak er water van om te drinken. Een Rozenkwarts kan een  prachtige aanvulling zijn op een vleugje (zelf) liefde.

Chakra meditatie/aandacht tip:
Geef jouw 2e Chakra: het Sacraal (seksuele)chakra en het 4e Chakra: het Hartchakra extra veel zorg en aandacht. Hierdoor help je jezelf om vanuit de herstelde balans je keuzes makkelijker af te wegen.

Kleur advies: Zacht roze, blauw- en lila-tinten gecombineerd met het liefst wit. Maak veel gebruik van wit.

Waterman
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Waterman
Januari 2018:

Trefwoorden: Kansen, Spirituele ontwikkeling, Vooruitziende ingevingen. Een prachtig begin van het nieuwe jaar, gevoelige Waterman. Je hebt vooral veel behoefte om jouw creatieve brein en krachtige intuïtieve vermogen eindelijk vorm te gaan geven. Je kunt uitkijken naar succes. Maar dat ‘weet’ en ‘voel ‘je toch zelf ook al? Laat je leiden door je ingevingen, je intuïtie is altijd al je beste raadgever geweest. Jij hoeft niet te zoeken naar balans tussen gevoel en intellect, dat is bij jou van nature al in een gezond balans.

Liefde: Aan aandacht geen gebrek! Tijd voor gelijkwaardigheid met een vleugje rebellie op het gebied van romantiek en liefde. De ander kan je spontane, rebelse kant flink aanwakkeren. Let erop dat je binnen jouw eigen grenzen blijft, dan ga je ook niet over de grenzen van anderen. Geniet van. gelijkwaardigheid dat je op zielsniveau zult gaan ontmoeten en leren kennen. Hiermee ga je ook jezelf op een dieper niveau beter leren kennen.

Gezondheid: Een goed voornemen om sport weer op te gaan pakken? Stel dat niet meer uit en begin er aan. Je voeding mag ook best iets gezonder, wees hierop wat meer kritisch. Straks pluk je de vruchten er weer van. Let op dat je voldoende vitamines en mineralen tot je neemt. Zorg voor voldoende inname van water en kruiden thee. Zet iedere morgen een waterfles klaar zodat je ruim voldoende drinkt.

Werk & Carrière: Je vooruitziende blik, die zelfs in visioenen over kan gaan, heeft je niet bedrogen. Je bent aangekomen bij een grote uitdaging die je nieuwe informatie zal verschaffen. Ook zal deze vermeerdering van nieuwe contacten en geldzaken opleveren. Tijd om de visionair in jezelf te herkennen en erkennen. Maak gebruik van dit gegeven talent.

Edelsteenadvies: Aquamarijn bevordert jouw spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Turkoois zal daarnaast je creativiteit bevorderen bij het oplossen van ‘problemen’, versterkt empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt ook tegen negatieve energie.

Chakra meditatie/aandacht tip: Het 2e Chakra: het Sacraal(seksuele) chakra en het 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra mag je extra ondersteuning geven en deze in een meer rustig tempo laten stromen. Dat bevordert de balans en begrenzing.

Kleur advies:
Water-blauw en water-groen/turkoois-tinten

Vissen
Voorspelling prognose 2018:

Voorspelling tarot astro medium TV

Vissen
Januari 2018:

Trefwoorden: Loyaal, Succes, Confrontaties. Lieve Vissen, Je hebt een stevig en leerzaam jaar achter de rug, tijd om de boel eens te gaan kuisen! Neem afscheid van gedane situaties, zij zullen geen keer nemen. Veel Vissen hebben leerzame lessen geleerd en zijn met het cijfer 11 geslaagd. Toch zijn er ook Vissen die niet heel erg loyaal zijn geweest aan het hogere bewustzijn. Tijd om dat hoofdstuk nog eens onder de loep te nemen.

Liefde: Zelfliefde is een toverwoord komende periode. Je hebt hard gewerkt en komt steeds dichterbij de eenheid die je wenst te manifesteren. Goed gedaan! Op het gebied van liefde en relaties komt er een periode van spanning en erotiek je tegemoet, aan jou in hoeverre je erin meegaat. Er is niks mis mee te genieten van het leven. Als je nog even je geduld kunt bewaren, ontmoet je hierdoor de echte ware liefde in jezelf en in die ander.

Gezondheid: Vissen zwemmen in het water en een zalm zwemt het liefste tegen de stroom in. Gooi alle opgedane emoties overboord, drink veel water en ga voelen, daadwerkelijk voelen, of je nog wel in de juiste richting zwemt. Neem je vitamines eens goed onder de loep en let op je stressgehalte. Stress is nergens voor nodig. Neem letterlijk regelmatig een duik om alles van je af te laten glijden, het zal je goed doen.

Werk & Carrière:
Er komt een plotseling aanbod jouw richting op. Besef goed dat dit een kans is waarin je wordt uitgenodigd mee te gaan dansen. Het kan een prachtige gelegenheid zijn om zaken die geen schoonheidsprijs verdienden recht te zetten. Vermijd met anderen het troebele water in te gaan. Dat is toch niks voor jou? Vissen die als een zalm tegen de stroom hebben ingezwommen omdat ze naar hun hart hebben geluisterd, worden nu beloond.

Edelsteenadvies: Amethyst bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf. Weet dat schadelijk gedrag nooit ten dienste staat van je hoogste zelf. Aquamarijn ondersteunt je in oprechtheid, eerlijkheid en tolerantie. Deze steen helpt je gemakkelijker onbezorgd, ontspannen en vrolijk te zijn.

Chakra meditatie/aandacht tip:
Probeer veelvuldig aandacht te schenken aan het 1e Chakra: het Stuitchakra, het 2e Chakra: het Sacraal(seksuele)chakra en 3e Chakra: het Zonnevlechtchakra, hierdoor hervind je de balans en kom je terug in de kracht die bij je hoort.|

Kleur advies: Alle blauw- en paars-tinten, afgewisseld met zeegroen-tinten zullen je goed doen.