Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette

voorspelling toekomst

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette:

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette: Hieronder vind je in een overzicht de jaarvoorspelling engelen 2019 van maand tot maand voor het jaar 2019 van Jeannette toestel 16. Jeannette is Helderziend, helderwetend, heldervoelend, heeft mediamieke gaven, geeft fotoreading via de telefonische hulpijn van Puur Medium, communiceert ook met dieren, gebruikt de tarot en Engelentarot, is daarnaast ook spiritueel coach en Reiki Master.

Jaarvoorspelling Engelen – Jaarprognose 2019 met maandelijks een boodschap van de Aartsengelen.

Lieve lezers,

De Engelen geven aan dat je in het jaar 2019 meer plezier mag gaan maken en meer mag genieten van het leven. Het hoeft allemaal niet zo serieus, het mag best wat ´losser´. Er mag meer gelachen worden. Je mag wat vaker ´nee´ zeggen als iets je niet goed uitkomt of als je ergens eigenlijk geen zin in hebt. En er wordt aangegeven dat je meer om hulp mag vragen aan de Engelen, waar je ook mee zit. Vraag hen iedere dag om begeleiding, daar zijn de Engelen voor. Het jaar 2019 staat dus onder andere in het teken van ´ontvangen´ en hier en daar een kleine uitdaging. Hier en daar iets uit de weg ruimen wat niet meer zo goed bij je past om dichter bij jezelf te komen, je te laten stralen. Ik wens je een heel fijn en mooi 2019 toe.

Liefs,
Jeannette

Toestelnr.: 16.

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Januari 2019:

voorspelling Engelen

Januari: Er is een groter plan voor je….

Misschien zijn de plannen die je voor jezelf had uitgestippeld in het jaar 2018, niet helemaal gegaan zoals je gehoopt had. Wees gerust! Daar is niets mis mee. Wees niet te streng voor jezelf want weet dat er voor alles een juiste tijd is. Misschien heb je het gevoel dat je kansen gemist hebt. Misschien een teleurstelling in de liefde of op werkgebied. Maar weet dat als er dingen niet gaan zoals je gewenst had, er een ander groter plan voor je is. Nog iets veel beters. Er komen nog genoeg mooie kansen voorbij met veel nieuwe mogelijkheden. Ook komen er financiële meevallers voor je aan en dat is mooi meegenomen, zeker als je de afgelopen feestdagen iets te veel geld hebt uitgegeven!

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Februari 2019:

voorspelling Engelen

.
Februari: De plannen die je hebt zijn vanuit goddelijke leiding.

Er komen nieuwe kansen op werkgebied of in de liefde. Of wil je graag verhuizen? Houd je goed vast want waar het een beetje stillag, daar kan het ineens weer in volle vaart vooruitgaan. Het is niet nodig om in paniek te raken, alles gaat volgens een goddelijk plan dat beter bij je past. Luister hierbij goed naar je intuïtie want die wijst jou de juiste kant op. Breng desnoods wat tijd door in stilte of ga lekker naar buiten, zodat je een goed overzicht krijgt. Alles ziet er heel gunstig voor je uit en mocht je het toch allemaal wat eng vinden, al die veranderingen, vraag dan Aartsengel Michaël om je te beschermen en te begeleiden. Dat doet Michaël met alle liefde!

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Maart 2019:

Jaarvoorspelling

.
Maart:
spelen als een kind….

De maand maart staat in het teken van ´kinderen´. Zou je graag een andere richting opgaan wat werk betreft? Heb je een wens om met kinderen te gaan werken? Lesgeven aan kinderen of voel je je geroepen om kinderen te gaan coachen? Misschien denk je wel aan yoga voor kinderen. Dat zou weleens je roeping kunnen zijn. Schenk aandacht aan je gevoelens. Of heb je een kinderwens, dan is die tijd misschien nu voor je aangebroken. Maar bij ´kinderen´ kan het ook gaan om het kind in jezelf! Ben je de laatste tijd druk bezig geweest met van alles en nog wat?  Dan geven de Engelen aan dat het tijd is om wat gas terug te nemen en om wat leuks te gaan doen.

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
April 2019:

Jaarvoorspelling

April: Doe even een stapje terug….

Voel je je wat moe de laatste tijd? Dat is niet zo raar. Je hebt de afgelopen koude maanden waarschijnlijk gezellig binnenshuis doorgebracht. Iets te veel gegeten. Het mooie weer komt eraan en wordt het dus weer tijd om ´grote schoonmaak´ te houden voor je lichaam. Maak even pas op de plaats en zorg goed voor jezelf. Schap suiker uit je menu en let ook eens op de E-nummers. Vooral 621 t/m 625 kunnen voor gevoelens van onrust zorgen, mocht je er gevoelig voor zijn. Eet zo veel mogelijk verse producten. Drink veel water of kruidenthee. Laat ook even dat lekkere kopje koffie staan. Wees gerust, het maar voor een paar dagen. Ga lekker vroeg naar bed. Zo ga je stralend de zomer tegemoet.

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Mei 2019:

voorspelling Engelen

Mei: Heb vertrouwen dat alles goed is….

Gaat het allemaal niet naar wens? Gaat het je niet snel genoeg? Heb je het gevoel dat je vastzit? Vaak is het zo dat als er geen schot in een bepaalde zaak zit, je even mag uitrusten. Want alles heeft een bedoeling. Je bent ook altijd op de juiste plaats op de juiste tijd, dus laat je zorgen maar los. Vraag de Engelen om begeleiding als je ergens mee zit en probeer dan wat leuke afleiding te zoeken. Neem even wat afstand. Misschien kan je er een paar dagen tussenuit. De oplossingen komen dan naar je toe. Misschien krijg je ineens een goed idee of krijg je het antwoord via een droom of via een leuk gesprek met iemand. Het komt goed!

 

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Juni 2019:

Juni: Probeer de cirkel te doorbreken….

De tijd gaat zo snel! Je hoort iedereen erover. Het lijkt wel of je daardoor ook helemaal niet toekomt aan het doen van leuke dingen. Even gezellig dat kopje koffiedrinken met de buurvrouw of een bioscoopje pikken met je zus. Of om een middag naar het strand te gaan. De Engelen wijzen je erop dat het oké is om af en toe eens wat werk uit handen te geven of om te kijken of je misschien wat afspraken, die niet zo veel haast hebben, te verzetten naar een later tijdstip.  De Engelen zeggen dat het belangrijk is om plezier te maken om weer je ´accu´ op te laden. Dat het ook zo belangrijk is om te genieten van het leven. Dus ga ervoor!

Jaarvoorspelling Engelen 2019
Jeannette Juli 2019:

voorspelling

Juli: Het Universum is gul voor degenen met een dankbaar hart!….

Er komt geld naar je toe. Het kan gaan om een promotie of om verandering van werk dat zorgt voor meer ruimte op financieel gebied. Geld krijgen hoeft natuurlijk niet altijd met werk te maken te hebben of met werk samen te gaan. Het kan ook om een schenking gaan, of wordt er een schuld kwijtgescholden. Kan je lekker toch die heerlijke vakantie boeken of die verbouwing door laten gaan. Het is allemaal mogelijk in deze periode. Geniet ervan en bedank de Engelen of het Universum voor de overvloed dat naar je toekomt. Hoe meer je je dankbaarheid uitspreekt voor de meevallers die je krijgt, hoe meer er naar je toe kan komen. Want weet je………het Universum is nu eenmaal gul voor degenen met een dankbaar hart!

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Augustus 2019:

voorspelling

Augustus: Laat het je niet belemmeren op de weg die je bent ingeslagen.

Net als in de maand juli, komt er in augustus weer overvloed naar je toe. Het kan gaan om een verandering op werkgebied of door het volgen van een cursus of een studie dat zorgt voor betere omstandigheden, en plezier niet te vergeten. Plezier is ook een vorm van overvloed. Of je inzet en toewijding wordt opgemerkt op de werkvloer waardoor je een promotie of een bonus krijgt. Wat het ook mag zijn, je wordt in deze periode flink in het zonnetje gezet. De Engelen vragen je hier ook eens bij stil te staan! Om trots te zijn op wie je bent en wat je allemaal doet! Het kan niet op deze zomerperiode. Wederom, geniet ervan want je hebt het verdiend. Dubbel en dwars!

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
September 2019:

voorspelling

September: Zorg voor een goede balans tussen activiteit en rust…

Voor de meesten van ons zit de zomervakantie er weer op. Voor de één is de vakantieperiode een tijd om tot rust te komen en voor de ander is het een periode om eens lekker flink uit de band te springen. En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Het jaar 2019 staat immers in het teken van genieten en plezier maken. Maar om de nieuwe school/ of werkjaar fris en fruitig te beginnen, wijzen de Engelen je erop dat het verstandig is om weer wat meer balans in je leven aan te brengen. Let even op je voeding en drink veel water. Ga ook een paar avonden bijtijds naar bed en rust lekker uit. Zo kan je weer vol vertrouwen aan de slag!

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
Oktober 2019:

voorspelling

Oktober: Luister naar jezelf, volg je gevoel. Je bent veilig!…

Het kan zijn dat je toe bent aan verandering. Verandering op verschillende gebieden. Misschien voel je de behoefte om eens goed op te ruimen. Om spullen weg te doen. De muren van de kamers een nieuw kleurtje te geven. Of zit er een verhuizing aan te komen? Het is ook mogelijk dat je mensen los gaat laten omdat je vindt dat ze niet meer zo goed bij je passen. De ene verandering is minder ingrijpend dan de andere en het kan ook zijn dat je wat meer zelfvertrouwen nodig hebt om het allemaal voor elkaar te krijgen. Vraag de Engelen om hulp en ondersteuning want nu is het een geschikte tijd om het door te voeren, zodat de energie weer lekker kan gaan stromen in je leven.

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
November 2019:

voorspelling

November: The law of attraction needs nu eenmaal action!

Toe maar! Doe maar een wens. Meerdere wensen mag ook. De Wet van Aantrekking is deze maand van kracht. Eigenlijk is die wet altijd van kracht maar de energie is nu sterk en maak er daarom dankbaar gebruik van. Ga eens lekker zitten, haal een paar keer diep adem en sluit je ogen. Wat zou je graag willen? Alles kan, alles is er, het Universum is oneindig. Een nieuw huis, een eigen onderneming of een liefdevolle relatie? Probeer hier iedere dag even tijd voor vrij te maken en vraag de Engelen van Overvloed om je te helpen. Misschien krijg je een ingeving om actie te ondernemen, om zo je wensen te vervullen. Luister er dan naar. Want the Law of Attraction needs nu eenmaal action! Veel plezier.

Jaarvoorspelling Engelen 2019 Jeannette
December 2019:

voorspelling

.
December:
Er komt  succes op een manier waar je ooit van gedroomd had!…

Gefeliciteerd! December staat in het teken van ´blijdschap´. Je mag nu de vruchten plukken van alle inspanningen die je verricht hebt tijdens het afgelopen jaar. De veranderingen die je hebt aangebracht in je leven, die nodig waren om het leuker en fijner te maken voor jou. Misschien was het niet altijd even eenvoudig maar uiteindelijk was het de weg naar meer vrijheid en dus vreugde! Het was zeker alle moeite waard. Is niet alles gelukt en heb je nog meer wensen op je verlanglijstje staan? No worries! Het jaar 2020 staat bol van nog meer mooie ontwikkelingen en nieuwe kansen. Je mag nu eerst genieten. Trek die mooie feestkleding maar aan. Laat de kurken knallen, het is nu tijd om je eens lekker te laten gaan!

Dit is een algemene prognose. Mocht je meer inzicht of verdieping willen in iets dat je bezighoudt in je leven, voel je dan vrij om een consult aan te gaan bij de consulenten van Puur Medium.

 

Marcella
BOX: 28

Marcella

Helder voelend, Lenormandkaartleggingen, reiki, pendelen, engelenkaarten, foto reading. Automatisch schrift. Email consult.

Welkom op mijn profiel,

Mijn naam is Marcella. Je kunt bij mij terecht voor alle vragen die jo

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jellie
BOX: 02

Jellie

Medium, paragnost, magnetiseren, email-consult, automatisch schrift fotoconsult, luisterend oor, contact overledenen

Leuk dat je op mijn profiel kijkt.

Mijn naam is Jellie en naast dat ik op de Puur Me

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Diety
BOX: 13

Diety

Spiritueel transformatie coach & Healer, lichtwerk, veranderingsprocessen

Het leven is verandering:

We willen allemaal rust en balans in ons leven. Om dit te mogen ervaren is het belangrijk om mee te gaan met de verand

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mireille van Rijn
BOX: 01

Mireille van Rijn

(Bekend van TV) Van Harte welkom bij Puur Medium® . Mijn naam is Mireille van Rijn. Ik ben medium, paragnost, kaartlegster (lenormand) en soulreader. Je kunt bij mij terecht voor antwoorden en inzichten

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Mirjam
BOX: 04

Mirjam

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, Nieuwetijdsspecialist, Zielenconnecties/tweelingzielen.

Mijn naam is Mirjam.

Ik ben uw trans

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Carolien
BOX: 35

Carolien

Medium, Paragnost, Helderziend, Helderhorend, Zielenconecties/tweelingzielen, Spiritueel/energetisch healer, Coaching/counseling, I tjing, Edelstenen. Carolien is een zeer ervaren en zeer goed onderlegd medium & Spiritueel coach die je no

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Nanda
BOX: 14

Nanda

Coach, kindercoach, inzichten, hsp, I Tjijng Welkom mijn naam is Nanda, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn profiel. Je kunt bij mij terecht voor een helder, betrouwbaar en professioneel consult waar in ik je inzichten kan geve

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jose
BOX: 24

Jose

Heldervoelend en -wetend medium. Innerlijke groei, kaartlegging, Bewustwording. Innerchild work.

Welkom mijn naam is José,

Ik ben medium, helderzien en heldervoelend en - wetend bewustzijnscoach. Ik h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Eliza
BOX: 11

Eliza

Medium, Helderziend, Helderhorend, Spiritueel onderlegd, Gesprekstherapeute Van harte welkom! Mijn naam is Eliza, ik ben o.a. Medium, Helderziend, Helderhorend en Spiritueel onderlegd. Heerlijk dat ik deel uit kan maken van Puur Medium en

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Roos
BOX: 20

Roos

Medium , heldervoelend, kaartleggingen, positieve energie , coaching. U kunt mij vragen stellen op elk gebied. Welkom! Leuk dat je mijn profiel leest. Mijn naam is Roos. Ik ben geboren met een gave om anderen te helpen in vaak moeilijke l

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Irma
BOX: 05

Irma

Astroloog, Intuïtieve Astrologische kaarten, Geboortehoroscoop, Persoonlijke Maand en -Jaarhoroscoop, Kinder-relatiehoroscoop en Werk gerelateerde horoscopen, Gezinscoach. Ik ben Irma en ben opgeleid in de Psychologische Astrologie. Ook h

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Adinda
BOX: 18

Adinda

Tarotist, Heldervoelend, Helderwetend, Spiritueel onderlegd, Energetisch healer Hallo, ik ben Adinda. Ik werk met mijn intuïtie en hooggevoeligheid. Mijn doel is om jou liefdevol en zonder oordeel te ondersteunen bij je bewustwordingspro

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Jeannette
BOX: 16

Jeannette

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, mediamieke gaven, fotoreading, communicatie met dieren, tarot en Engelentarot, spiritueel coach en Reiki Master.

Hallo, mijn naam is Jeannette en ik ben Spiritueel Coach.

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Margret
BOX: 12

Margret

Helderziend, Heldervoelend, numerologie, transformatiecoach, spiritueel raadgever, HSP. Hallo, welkom, Mijn naam is Margret. Mijn motto luidt: "inzicht geeft energie"! Ik ben een alleenstaande moeder van 2 prachtige nieuwentijdskinderen

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Angie
BOX: 07

Angie

Spiritueel Bewustzijn's Coach, Medium, Helder voelend, Helder wetend, diverse kaart – orakel leggingen en pendelen. Welkom! Leuk dat u mijn profiel leest. Mijn naam is Angie. Vanaf kinds af aan altijd heb ik mij al anders gevoeld en een

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm
Werken via Puur Medium?
BOX: 59

Werken via Puur Medium?

Ben jij Medium, Paragnost, Helderziende, Astroloog of kaartlegger? Heb je interesse om via Puur Medium jouw diensten telefonisch aan te bieden? Neem dan contact op met Mireille van Rijn. Of schrijf je in bij werken bij! ( links boven in he

0909-9383 90cpm
0907 37145 150cpm