Aartsengel Haniël:

aartsengelen Haniel engel

Aartsengel Haniël:

Aartsengel Haniël: Haniël betekent ‘Glorie van God’ en de kleur van aartsengel Haniël is licht zilvergrijs, zoals de kleur van de maansteen. Aartsengel Haniël kan je helpen bij de ontwikkeling van je paranormale vermogens of als je hooggevoelig bent, en daardoor reageert op de energie tijdens de volle maan. Ook is zij de engel van de hartstocht als het om de liefde of om carrière gaat.

Haniël  heeft een rustige, mystieke  en geduldige energie. In de tijden van het oude Babylon  werd (aarts-)engel Haniël met de planeet Venus geassocieerd. Dus is Haniël ook bekend om haar helende energieën als het om veranderingen van het vrouwelijk lichaam gaat, zoals de cyclus of tijdens de overgang en het respecteren daarvan. Je kan zelfs een beroep op engel Haniël doen om je de weg te wijzen bij het vinden van de juiste schoonheidsverzorging.

Haniël kent alle geheimen die verloren zijn gegaan betreft de natuurlijke geneeswijze, je kan haar aanroepen bij de maanenergie om te werken met kristallen of met kruiden.Voor de mensen die hooggevoelig zijn en daardoor emoties uit de omgeving overnemen, kan je aartsengel Haniël vragen om bij je te komen en alle emoties die niet bij jou horen, weg te nemen door jullie samen in een bubbel te visualiseren in de kleur van de maansteen.

Aartsengel Haniël is er voor degenen die geen stappen durven te zetten als ze ‘vastzitten’ in een baan of relatie en zich daardoor depressief gaan voelen. Haniël zal jouw harstocht weer aanwakkeren waardoor je in  vertrouwen de aanwijzingen die zij je geeft, via gevoelens en gedachten die bij je opkomen, de richting gaat kiezen die goed voor jou voelt. Mocht je spanningen hebben voor een sollicitatie gesprek of een nieuwe date, dan is aartsengel Haniël er ook om je te kalmeren.

Denk slechts haar naam en ze is als bij je!