Aartsengel Chamuël

Aarts engelen Chamuel

Aartsengel Chamuël

Aartsengel Chamuël: Chamuël betekent ‘Hij die God ziet’. De kleur van zijn energie is lichtgroen. Aartsengel Chamuël  heeft een vriendelijke, liefdevolle en krachtige energie. Hij maakt deel uit van de zeven kern-aartsengelen ook wel de ‘Machten’ genoemd en hij is een krachtige leider. De Machten zijn engelen die de wereld beschermen tegen negatieve invloeden en angst-energieën. Mocht je dus bezorgd zijn over wat er gaande is op deze wereld dan kan je hem aanroepen. Hij beschermt niet alleen de wereld tegen alle negatieve invloeden maar ook jouw persoonlijke wereld. Als je hem aanroept dan zal hij troost bieden, mocht je overstuur zijn.

Tevens kan Aartsengel Chamuël  je helpen bij het vinden van andere zaken die belangrijk zijn in het leven zoals het begeleiden van jouw levensdoel, de juiste relaties, passend werk of een liefdespartner die heel goed bij je past. Hij helpt je niet alleen graag bij het zoeken van belangrijke levenszaken, ook kan hij je helpen bij het vinden van zoek geraakte voorwerpen. Hij hoort wat je denkt en je kan hem in stilte om hulp vragen, ook als je in paniek bent. Mocht je de auto- of huissleutels voor de zoveelste keer kwijt zijn, dan kan je Chamuël vragen om je mee te helpen zoeken. Door een beroep om hem te doen, zal je merken dat je weer rust in het hoofd en kalmte ervaart.

Als je met hem wilt samenwerken, dan is het heerlijk om kalmerende muziek op te zetten en daarbij een lichtgroene kaars te branden. Hij helpt ons graag om onze ‘reis’ hier op aarde zo succesvol en zo prettig mogelijk te laten verlopen, dus geniet van de rust en neem er de tijd voor. Je zult merken dat je een enorme kalmte gaat ervaren. Aartsengel Chamuël  is bij je in de buurt als je tintelingen over je lichaam voelt. Of vlinders in de buik!