Aartsengel Ariël

Aartsengel Azrael

Aartsengel Azraël:

Aartsengel Azraël: Azraël betekent ‘Wie God helpt’. Zijn kleur is roomachtig wit en zijn energie is rustig en beheerst. Hij helpt de mens als er angst is om de oversteek naar gene zijde te maken en hij zorgt ervoor dat ze tijdens hun dood niet lijden. Azraël is er ook om mensen te troosten als zij verdriet hebben wanneer er een dierbare is overleden.

Hij is er om rouwconsulenten te ondersteunen en te beschermen tegen het verdriet en de emoties van de cliënten, (mochten de cliënten het onderling niet snel met elkaar eens worden en er daardoor strubbelingen zouden kunnen ontstaan) zodat zij niet beïnvloed worden en hun werk zo mooi en zo goed mogelijk in concentratie kunnen doen. Als je zelf een grote rol speelt bij het verzorgen van een begrafenis of crematie, kan je hem aanroepen voordat je gaat slapen. Hij zorgt voor een rustige en vredige nachtrust, dat er weer voor zorgt dat je geestelijk en lichamelijk uitgerust bent voor de moeilijke en emotionele dagen die komen gaan, waar je wellicht tegen opziet.

Voor degenen die zich bezig houden met spirituele counseling, bijvoorbeeld bij een spirituele bellijn, dan kan het een goed idee zijn om Azraël te vragen je bij te staan om de mensen zo goed mogelijk raad te geven en zodoende de consulten naar een hoger niveau te ‘tillen’. Ben je op zoek naar een baan als coach, dan kan Azraël jou helpen bij het vinden van de juiste studie of de baan die heel goed bij je past.

Spreek oprecht jouw wens uit om zijn hulp te vragen, meer hoef je eigenlijk niet te doen. Een heel ritueel met ‘toeters en bellen’ is echt niet nodig maar als het jou een fijn gevoel geeft om een roomkleurige kaars aan te steken, dan mag dat natuurlijk. Spreek jouw dankbaarheid uit voor zijn hulp die je mag ontvangen.