Lenormandkaart “De Ruiter”

Lenormandkaart “De Ruiter”

Klik hier voor de dagkaart video!

De Lenormandkaart “De Ruiter”  Lenormandkaart “De Ruiter”: staat voor Nieuws en berichten die naar je toekomen.
Een ruiter is een boodschapper die nieuws zal brengen. Deze kaart kan er dus op wijzen dat je binnenkort nieuws kunt verwachten over iets wat je bezig houd en wat er speelt.

Meer weten over Lenormand of Tarot?
Zie ook www.puurtarot.nl

Volg ons op Facebook:
www.facebook.com/PuurTarot

Lenormandkaarten:
De Franse Marie Anne Adelaïde Lenormand ( 1772- 1843) beter bekend als Mlle Lenormand, begint na het overlijden van haar vader een carriere als kaartlegster volgens een oude Franse traditie. Mlle Lenormand had veel succes bij de adel en zelfs Napoleon kwam in haar “salon” voor een legging met de Lenormandkaarten. Omdat Mlle Lenormand een helderziende was, kon zij zich het kaartleggen erg snel eigen maken. Uiteindelijk begon men met in 1850 met het “maken” van de kaarten die tegenwoordig nog verkocht worden onder de noemer Mlle Lenormandkaarten.

Lenormandkaarten kent veel verschillende kaartleggingen, zoals 4,5,9,13 kaarten of het gehele deck. Het is ook mogelijk om een Keltisch kruis te leggen met de Lenormandkaarten, een relatie/ liefdes-kaartlegging of eenheden, verleden, toekomst legging.
Ook kunnen de kaarten gebruikt worden voor dag, week en jaarlegging.

Een telefonisch consult met de Lenormandkaarten is heel erg geschikt om snel in te gaan op een bepaalde situatie, je krijgt bij een kaartlegging zelfs inzicht over een stukje toekomst. En natuurlijk altijd puur te noemen, zoals het een hoort bij de spiritueel consulenten Puur Tarot.

Je kunt het beste tijdens een consult aangeven dat jij graag een Lenormandkaart getrokken wilt hebben, of zelfs een hele kaartlegging zou willen ontvangen. We leggen die kaarten door jouw energie in te voelen en van daaruit de kaarten te leggen.
Door een hele legging te doen met de Lenormandkaarten, dat zijn 36 kaarten die in rijen van 9 worden gelegd, kun je bijvoorbeeld halen wat de vraagsteller als levenspad al heeft afgelegd.

Lees meer over Lenormand en Tarot op www.puurtarot.nl


De Lenormandkaart “De Ruiter”