Summerlove Aktie Puur Medium!

Puur Medium heeft wat te vieren!

Namelijk de zomer! Vier het met ons mee en ga snel naar onze Facebookpagina om kans te maken op dit unieke sieradenset.

lees hieronder meer over de aktie of ga direct naar onze Facebook pagina!

*Let op ! Je dient dus de facebookpagina van Puur Medium te liken en daar ook te reageren op het geposte bericht!

WINAKTIE: Summerlove!

2 Unieke bij elkaar passende handgemaakte halskettingen voor het versterken van de liefdesenergie tussen jou, je partner, een vriend(in) of je kind.
Dit mooie sieraad bestaat uit een schattig bergkristal met 2 punten, voor het aantrekken van liefde op zielsniveau. 1 ketting kun je zelf dragen en de ander doorgeven, of bewaren totdat er een zielsliefde op je pad is gekomen.

Verdere werking: Bergkristal beschikt over een enorme geneeskracht. De steen reguleert en geeft energie. Het beschermt de aura tegen negativiteit, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Verder bevordert deze steen de concentratie, het helder denken en biedt hulp bij het oplossen van problemen. Lichamelijk heeft bergkristal een positieve werking op het immuunsysteem en brengt het je lichaam in balans.

Wil je kans maken op deze bij elkaar passende sieraden?
– Reageer hieronder waarom je zou willen winnen. Wat trekt jouw aandacht?
– Dit bericht Delen en Liken is altijd leuk!
– De winnaar wordt bekend gemaakt op 20 Juli.

Meer van deze unieke sieraden zijn te bestellen op: www.mediumwendy.nl/shop
‘Wendy van der wouw Medium is een Consulent bij Puur Medium, wie ook sieraden maakt van echte edelstenen. Dit doet ze vol liefde en passie voor degene die een bepaalde steen kan gebruiken. Elke steen straalt namelijk een energie uit met mooie werkingen. Niet alleen zijn er sieraden in voorraad maar ook geluks- en beschermengeltjes welke leuk zijn als cadeau’.

Team Puur Medium.

Puur Medium over de maand juli 2015!

In december hebben verschillende Pure Mediums een voorspelling of prognose gemaakt voor heel 2015.

Een aantal consulenten hebben dit per maand gedaan. Iedere maand plaatsen we nog even als reminder de maandprognoses.

Veel plezier met de maand juli 2015!

De gehele voorspellingen kun je terug lezen op deze link.

Ineke over Juli 2015: Eenheid – Sandalfon

Do

In deze maand kan je een ontmoeting hebben met je mentor. Een uitstekende maand om je n te schrijven voor bijvoorbeeld een nieuwe cursus. Kijk eens naar je huidige regels en grenzen. Zijn ze nog zinvol of moeten ze veranderd worden? Zijn ze beperkend? Laat ze dan los en creëer nieuwe. Geef jezelf de vrijheid om te stromen en te ontwikkelen. Door het veranderen van grenzen kan je gemakkelijker je doelen bereiken. Blokkades worden weggenomen en de stroom zal je gemakkelijker naar je doel brengen.

 

 


De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer

Mireille Over Juli 2015:

Algemeen: Onverwachte zaken worden aangereikt. Je krijgt hulp van het universum. Stel je daar ook voor open. Let op tekens en signalen. Dat ene liedje op de radio, een witte veer die je ineens op de grond voor je voeten ziet liggen. Bepaalde dieren die je normaal niet ziet of net ziet op het moment dat je aan een bepaalt persoon denkt. Hou je post in de gaten want overal kunnen aanwijzingen
inzitten.

Ook staat juni voor geluk en liefde. Heb jij je oud zeer echt verwerkt? Heb je ook naar jezelf gekeken wat jouw aandeel was, dat het jou overkwam? Vergeef jezelf en daarmee ook de ander. Kun je zien wat het cadeau was in de vorm van een les en de groei die je hierdoor hebt mogen doormaken?

Ga het aan met je nieuwe liefde. Geniet ervan, en stel je open voor de persoon zelf. Het is niet je ex, en daarnaast jij bent toch ook gegroeid! Leer eens te kijken wie iemand wel is en wat kun je leren van die ander? Geniet gewoon eens van de liefde!

Als je nu de kans krijgt voor een baan of die ene baan, (of hogerop) pak deze met beide handen aan. Ga er voor en ga volledig in je kracht en in je zelfvertrouwen staan. Jij hebt die baan gekregen omdat jij de beste kandidaat was, dat vertelt genoeg over het vertrouwen dat men in jou heeft. Zet ’m op!

Laat je deze maand niet teveel afleiden door bijzaken, dat kost je veel te veel energie en het put je uit. Achteraf krijg je spijt dat je er zoveel tijd en energie in gestoken hebt. Het levert jou niet op wat het jou zou mogen opleveren. Het dient je niet.


Esther over Juli 2015

Zwart – ontdek de rijkheid van de donkere nacht

Heerlijke lange avonden, de nachten zijn maar kort in de zomer. En door ‘verlichting-vervuiling’ niet eens pikzwart meer. Als je op vakantie bent deze maand en toevallig in een redelijk afgelegen gebied, neem dan eens de tijd om in het donker te gaan zitten. Of liggen. En staar eens naar die onmetelijke sterrenhemel. Prachtig is het niet? Dan besef je eens te meer dat je in werkelijkheid maar een piepklein mensje bent op deze aarde in dit grote Universum. Wees dankbaar dat je hier mag zijn. Dat je Bent. Licht kan niet bestaan zonder donker. Geluk niet zonder te weten wat ongeluk is. Blijheid niet zonder verdriet. Leven niet zonder dood.

Een nieuwe start voor jou

Je goede menselijke eigenschappen kunnen niet bestaan zonder je slechte eigenschappen. Durf naar je slechte eigenschappen te kijken en kijk er liefdevol naar. Je bent ‘maar’ een mens. Met alles wat daarbij hoort. Goddelijk, menselijk wezen, je mag er zijn! Zwart is een kleur van omhulling, bescherming, kracht. Een toegangspoort voor nieuwe ervaringen. Ga de ontmoeting aan met jouw donkere kant om zo wijsheid te verkrijgen en inzichten. Zwart helpt je het oude op te lossen om zo het nieuwe te verwelkomen.  Neem zwart als voorbeeld en hulp bij mediteren om jouw prachtige kwaliteiten te ontdekken die nu nog verborgen zijn.

Kortom, Puur Medium wenst jou een prachtige maand.

Wil je weten op persoonlijk vlak over komende periode specifiek voor jou is weggelegd?

Schroom dan niet en bel gerust een van onze Puur Medium Consulenten.

 

Maandprognose juli 2015 Call of light ~Creatie en Zelfverwezenlijking

Maandprognose juli 2015 Call of light

Creatie en Zelfverwezenlijking

De koperen gloed van de Zon, welke met zijn licht en warmte zorg draagt voor het leven van ieder wezen hier op Aarde, heeft inmiddels met al zijn kracht en warmte het gesternte Kreeft opgezocht.
Kreeft is het vierde teken van de westerse dierenriem en vindt dat het na de lichtvoetigheid en minder serieuze zaken van zijn voorganger Tweelingen, weer hoog tijd is geworden om je bezig te houden met de serieuzere en gevoelige lagen van het leven.

Deze Universele combinatie is een Call of Light naar emotionele verbondenheid met iedereen die je lief is. De zachtheid en gevoeligheid van Kreeft neemt je met zachte hand mee en bezorgt je alle gelegenheid te genieten ultieme familie- en gezinsmomenten. Je word je weer eens bewust uit welk nest je komt en waar je wortels van het verleden in rusten. Herinneringen worden uit de oude doos gehaald. Fotoalbums komen op tafel. Kortom, tijdens deze zinderende warme dagen wordt je alles geboden om gezamenlijk tot in de late uren te genieten van Aardse emotionele verbondenheid.

Familiaire ervaringen die niet altijd rozengeur en maneschijn zijn geweest, kunnen stevig onder de loep worden genomen. Dit kan voor wrijving zorgen en doet een beroep op je Call of Light! Zeker omdat de kleine rode strijder Mars en de communicatieve Mercurius voor het grootste gedeelte deze periode ook de gevoeligheid van Kreeft niet verlaten. De planeet Mars heeft nu weinig met daadkrachtig optreden en voordat je het weet verwaterd zijn energie, totdat het oplost in een poel van emoties. Overigens zingt je vitaliteitskracht ook een toontje lager. Pas je hier op aan.

Gelukkig is Cancer (Kreeft) van alle tekens van de dierenriem degene die op het gebied van gastvrijheid, alles tevoorschijn haalt! Mercurius heeft het tuinhekje gezellig open staan. Met de zomersalades op tafel, de barbecue op zachte stand en een glas koele sap krijgen eventuele te grote emoties alle gelegenheid om tot rust te komen.

Als Maan op 2 juli haar Volle Maanstand bereikt in het teken Steenbok, zal het aan ambitie niet ontbreken. Maak een optelsom van dat wat je hebt bereikt voor jezelf en kijk met Aardse nuchterheid, waarin je meer verantwoordelijkheid mag nemen. Of waarin je jezelf streng mag toespreken of situaties en gevoelens eigenlijk jouw verantwoordelijkheid wel zijn!
Het zilveren gefluister van Maan doet ook even aan bij de transformatie krachten van Pluto, om je mee te nemen naar eigen diepte. Stem je af op de fijnstoffelijkheid van je ziel om te horen en te voelen of het okay is voor nu en welk pad je in mag slaan.

De planeet Venus regeert over liefde, schoonheid en harmonie. Zij bereikt voor een lange periode vanaf 25 juli haar retrograde stand in het teken Leeuw tot 6 september 2015. Een prachtige Call of Light!
Er wordt je ruimschoots de gelegenheid gegeven of je liefdessnaren van je gevoelige Harp opnieuw gestemd moeten worden! Geniet hiervan en trek je met grote regelmaat terug met de liefde van je leven. Durf kwetsbaar te zijn, jezelf vol overgave te laten zien en horen. Herken en erken de schoonheid in jezelf en spiegel dit naar je geliefde en je omgeving! Geef je over aan de warmte en passievolle tendensen van het teken Leeuw. Venus staan dan heel dichtbij de Aarde waardoor de intensiteit van haar krachten toenemen. Zij vertelt je: ‘Sta heel dicht bij jezelf’

Zelfcreatie- en verwezenlijking halen het mooiste uit je tevoorschijn!

Met liefde, Sandra

Creatie en Zelfverwezenlijking ~ Maandprognose juli 2015

 

Maandprognose juli 2015

Creatie en Zelfverwezenlijking

De koperen gloed van de Zon, welke met zijn licht en warmte zorg draagt voor het leven van ieder wezen hier op Aarde, heeft inmiddels met al zijn kracht en warmte het gesternte Kreeft opgezocht.
Kreeft is het vierde teken van de westerse dierenriem en vindt dat het na de lichtvoetigheid en minder serieuze zaken van zijn voorganger Tweelingen, weer hoog tijd is geworden om je bezig te houden met de serieuzere en gevoelige lagen van het leven.

Deze Universele combinatie wakkert verlangens aan van emotionele verbondenheid met iedereen die je lief is. De zachtheid en gevoeligheid van Kreeft neemt je met zachte hand mee en bezorgt je alle gelegenheid te genieten van ultieme familie- en gezinsmomenten. Je word je weer eens bewust uit welk nest je komt en waar je wortels van het verleden in rusten. Herinneringen worden uit de oude doos gehaald. Fotoalbums komen op tafel. Kortom, tijdens deze zinderende warme dagen wordt je alles geboden om gezamenlijk tot in de late uren te genieten van Aardse emotionele verbondenheid.

Familiaire ervaringen die niet altijd rozengeur en maneschijn zijn geweest, kunnen stevig onder de loep worden genomen. Dit kan voor wrijving zorgen. Zeker omdat de kleine rode strijder Mars en de communicatieve Mercurius voor het grootste gedeelte deze periode ook de gevoeligheid van Kreeft niet verlaten. De planeet Mars heeft nu weinig met daadkrachtig optreden en voordat je het weet verwaterd zijn energie, totdat het oplost in een poel van emoties. Overigens zingt je vitaliteitskracht ook een toontje lager. Pas je hier op aan.

Gelukkig is Cancer (Kreeft) van alle tekens van de dierenriem degene die op het gebied van gastvrijheid, alles tevoorschijn haalt! Mercurius heeft het tuinhekje gezellig open staan. Met de zomersalades op tafel, de barbecue op zachte stand en een glas koele sap krijgen eventuele te grote emoties alle gelegenheid om tot rust te komen.

Als Maan op 2 juli haar Volle Maanstand bereikt in het teken Steenbok, zal het aan ambitie niet ontbreken. Maak een optelsom van dat wat je hebt bereikt voor jezelf en kijk met Aardse nuchterheid, waarin je meer verantwoordelijkheid mag nemen. Of waarin je jezelf streng mag toespreken of situaties en gevoelens eigenlijk jouw verantwoordelijkheid wel zijn!
Het zilveren gefluister van Maan doet ook even aan bij de transformatie krachten van Pluto, om je mee te nemen naar eigen diepte. Stem je af op de fijnstoffelijkheid van je ziel om te horen en te voelen of het okay is voor nu en welk pad je in mag slaan.

De planeet Venus regeert over liefde, schoonheid en harmonie. Zij bereikt voor een lange periode vanaf 25 juli haar retrograde stand in het teken Leeuw tot 6 september 2015.
Er wordt je ruimschoots de gelegenheid gegeven of je liefdessnaren van je gevoelige Harp opnieuw gestemd moeten worden! Geniet hiervan en trek je met grote regelmaat terug met de liefde van je leven. Durf kwetsbaar te zijn, jezelf vol overgave te laten zien en horen. Herken en erken de schoonheid in jezelf en spiegel dit naar je geliefde en je omgeving! Geef je over aan de warmte en passievolle tendensen van het teken Leeuw. Venus staan dan heel dichtbij de Aarde waardoor de intensiteit van haar krachten toenemen. Zij vertelt je: ‘Sta heel dicht bij jezelf’

Zelfcreatie- en verwezenlijking halen het mooiste uit je tevoorschijn!

Met liefde, Sandra

(foto’s made by ©Mireille van Rijn, bij gebruik www.mediummireille.nl of www.puurmedium.nl vermelden)