Consulenten Mediums Paragnosten Helderzienden

Deborah Toestel 36

Heldervoelend, wetend, horend Medium, hsp, nieuwetijdskinderen, engelenkaarten (verleden, heden, toekomst), luisterend oor

Hallo,

Mijn naam is Deborah van Aelst

Ik ben spiritueel psycholoog, medium, HSP-er, begeleider ouder en kind, klankbord en ervaringsdeskundige op het gebied van rouwverwerking en burn out.
Daarnaast ben ik : heldervoelend, wetend, horend medium en leg ik de engelenkaarten voor een verleden, heden, toekomst-legging en ben ik uiteraard een luisterend oor.

Al heel lang hou ik mij bezig met het spirituele pad. Echter kom ik er steeds meer achter dat er iets zweverig omheen hangt. Terwijl dit verre van zweverig is. Spiritualiteit kan je zo breed maken als je wilt. Mijn doel is het om het zo URBAN mogelijk te houden.

Mijn talent van helder horen, zien, voelen en mijn eigen levenservaringen zet ik in om voor mensen bepaalde zaken duidelijker te maken. Ik praat niet graag over een aangeboren "gave" omdat ik van mening ben dat iedereen in meer of mindere mate beschikt over diverse talenten. Alleen zijn we door de maatschappij "vergeten" hier contact mee te maken. Voornamelijk als het om HSP-ers gaat, kan het leven overweldigend zijn. Doordat alles zo intens binnen komt, kunnen zij soms moeilijk onderscheid maken wat van hen is en wat van de ander is.

Zit je al een tijdje niet lekker in je vel? Heb je moeite met de buitenwereld? Zit je in een rouwproces waar je het gevoel van hebt hier maar moeilijk uit te komen?

Heb je een (hs)kind die bepaald gedrag vertoond waar je meer inzicht in wilt? Of heb je handvatten nodig het gedrag beter te begrijpen en begeleiden?

Ik kan je wellicht meer inzicht bieden in het hoe en waarom. Ik heb geen pasklaar antwoord, maar ik kan wel samen met jou kijken wat jouw huidige situatie zegt over bepaalde blokkades binnen in jouw energie systeem.

Ik bied een luisterend oor, ik bied je een spiegel, ik bied je begrip en een warm hart

Liefs Deborah

Review achterlaten voor Deborah

Lieve De Witte schreef op 24-6-2017 om 11:51 het volgende:
Deborah, het lukt mij niet om telefonisch contact te maken vanuit België, en van die crediets daar begrijp ik niets van. Hoe kan ik je bereiken! Vriendelijke groeten. Lieve!


Naam *

Reactie *

Klik hier voor mijn persoonlijke website!

~

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende

Consulenten Mediums Paragnosten Helderziende is hier door Puur Medium® gepresenteerd.
De Spirituele Consulenten, Mediums, Paragnosten en Helderziende zijn zorgvuldig gescreend op spiritualiteit, levenswijsheid en helderziende talenten.
Je kunt bij de Consulenten, Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten terecht voor al jouw levensvragen, problematiek, heden, verleden, toekomst inzicht.

Wij staan je graag helder te woord.

Je kunt indien onze Mediums ,Paragnosten, Helderziende en tarotisten niet aanwezig is of in gesprek ook gebruik maken van onze sms-alert service.
Dit kost € 0.50 ct. (2 x 0.25 ct) Om onze kosten hiervoor te dekken en jouw onze sms Alert dienst aan te kunnen bieden. Je smst de code die staat weergegeven in het profiel van de gewenst consult zoals de beschreven instructies.  Zodra de gewenste paragnost of medium aanwezig is op onze paranormale hulplijn van Puur Medium® of uit gesprek, ontvang jij een sms-je dat je het gewenste medium of paragnost kunt raadplegen.
Keuze maken voor een medium, paragnost op onze spirituele paranormale hulplijn:
1.Wat is precies je vraag of situatie?
2. Wie spreekt jouw als eerste het meeste aan?
3. Komt de beschrijving van het profiel van het medium of de paragnost overeen met jouw hupvraag of situatie?

4. Tip: schrijf van te voren jouw vragen op, zodat jij geen vraag kunt vergeten.

Door mond tot mond reclame weten vele mensen onze paranormale hulplijn te vinden voor een medium, paragnost, helderziende, tarotist of ander spiritueel consulent. Ook maken inmidddels veel mensen gebruik van ons voordelige  creditsysteem dat wij voordeliger aanbieden dan het bellen met ons 0909-9383 nummer (0.90 ct.p/m). Naar onze paranormale hulplijn bellen met credits kost vanuit Nederland 0.85 ct.p/m. Ook kun je ons vanuit het buitenland bellen met ons credits systeem. Met ons creditsysteem beden wij jouw een voordeel van 0.5 ct.p/m.

Wij wensen jouw een Puur en prettig consult!

Puur Medium®

CMaandprognose (voorspelling) december 2015