De Adelaar Roofvogel – Draagt de kracht van de Grote Geest. De verbinding met het goddelijke en het vermogen om daarbij evenwichtig verbonden te blijven met de aarde. De veren van de Adelaar zijn van alle helende hulpmiddelen de heiligste.Ze worden gebruikt om aura`schoon te vegen Het recht om het wezen van de kracht van de adelaar te mogen gebruiken wordt verworven nadat iemand zowel de dieptepunten als de hoogtepunten in het leven ontmoet heeft.

De Adelaar is een imposante roofvogel. De Adelaar ziet heel scherp en vliegt op grote hoogtes. Daarbij heeft de adelaar een grote spanwijdte en kan met een minimale krachtsinspanning zijn voedsel opsporen. De Adelaar kan tijden zweven op de thermiek zonder een grote krachtsinspanning te hoeven leveren

Wanneer  de roofvogel,de Adelaar zich laat zien, bijvoorbeeld in je kaarten, dan draagt dat een boodschap voor je in zich. Je mag vanuit rust, vanaf een afstand, van bovenaf naar de situatie kijken. Je mag net als de Adelaar boven de situatie gaan vliegen en dan zonder al teveel inspanning waarnemen. We noemen dit ook wel dissociëren. Veelal kun je dan veel scherper kijken, net zoals de Adelaar.

De valkuil die de Adelaar je wil laten zien is dat je het risico loopt om zonder eerst goed te kijken toeslaat en uit haast te vroeg vliegt en beter nog even kan observeren en wachten.

Het geschenk is zijn kracht en vanuit die kracht wil de adelaar ons herinneren aan de vrijheid van de lucht. De adelaar vraagt je vrijheid te zien als iets je toekomt en tevens vreugde na te jagen wanneer je hart er naar verlangt.

Bron: Medicijnkaarten.

https://www.puurmedium.nl/consulenten

https://mireilleweetmeer.nl/winkel/

Syoniemen: Adelaar, Roofvogel, Krachtdier