Michael aartsengel:  zie ook Aartsengel.

De naam van de aartsengel Michaël (Sint-Michiel) komt voor in zowel het Oude als het Nieuwe Testament en ook in de Koran. Daarom heeft Michaël voor zowel joden, christenen als moslims een heilige betekenis. Mikha’el- Hebreeuwse naam betekent: ‘wie als God’.

©foto:www.puurmedium.nl

Aartsengel Michael is de beschermer. Als je ongewenste energieën bij je hebt is hij degene die je daar het beste bij kan helpen.  Hij is ook een betrouwbare gids en helpt je graag als je je onveilig voelt. Je kunt hem vragen te waken over je huis en haard.

Hij heeft een zwaard waarmee hij etherische koorden door snijdt. Dit zijn koorden van angst en deze kunnen je van je energie beroven. Je kunt hem ook vragen om je moed en kracht te geven om stappen te kunnen zetten waarvan je weet dat het belangrijk is dat je ze zet.

Michael begeleid je als het gaat om je levensdoel en zijn energie kan helpen met bijvoorbeeld reparaties bij mechanische of elektrische zaken.

De kleuren van Michael zijn Kobalt blauw, paars en goud.

De kristal die je kunt dragen om bescherming of bijstand te krijgen van Michael is Sugiliet.

 

Meer weten over dit onderwerp? Klik hier voor alle aardsengelen of vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en weet Meer! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)