Magnetiseren- Handoplegging: is een vorm van alternatieve geneeswijze

Het gaat om energie overbrengen van de therapeut naar naar de ontvanger of cliënt. Met als doel om zo blokkades op te heffen door de energie die de therapeut ‘stuurt’.

Bij magnetiseren of handoplegging kan men 2 vormen van energie overdracht onderscheiden: Het geven van de eigen energie door de genezer en het doorgeven van energie die niet van de magnetiseur zelf is. Het geven van de eigen energie wordt “magnetisch genezen” genoemd, en is volgens de theorie van het magnetiseren iets wat iedereen van nature doet. De troostende moeder, het wrijven over een zere plek zijn een paar voorbeelden.

De genezer kan bij deze vorm moe en loom worden, aangezien zijn/haar energie niet onuitputtelijk is.  Het doorgeven van energie die niet van de magnetiseur zelf is, heet gekanaliseerde energie. Hier is de magnetiseur als het ware een doorgeefluik van energie en zet de magnetiseur zichzelf opzij om hier als genezer op te treden.

Kan je Magnetiseren leren?

Iedereen kan het leren en je hoeft er niet paranormaal begaafd voor te zijn. De energie waarmee je werkt is de energie die je uit het universum opneemt en dus niet je eigen energie. Je zou uitgeput kunnen raken. Je leert hoe je deze energie kunt ontvangen en gericht weer aan de ander kunt afgeven. Het doel is om  te helpen en voor genezing. Daarbij wordt de energie overgebracht op de verschillende zenuwstelsels, de chakra’s en de aura. Bovenal met het doel blokkades op te heffen.

 

Meer weten over dit onderwerp? vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en weet Meer! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

https://www.puurmedium.nl/consulenten

 

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)