Gids – Gidsen:

Wat is een Gids of zijn Gidsen? 

Een gids of begeleider heeft iedereen wel eens van gehoord. Maar wat is een gids en begeleider?  Een levensbegeleider is de energie en Gids die jou door het leven heen leidt. De gids geeft jouw signalen die je beschermen. Iedereen heeft één gids of meerdere gidsen. Ook heeft iedereen een ‘Hoofdgids’. Dit is een “Vaste” Gids, die we ook wel Levensbegeleider noemen.

Aura reinigen: Daarnaast is het belangrijk je energie en aura regelmatig te reinigen zodat je geen contact hebt met een ‘valse’ gids. Door je regelmatig af te stemmen, te reinigen en contact te leggen met je gids zul je jouw gids ook direct herkennen. Jouw zuivere gids zal nooit geen dingen zeggen die kwetsend zijn voor jouw of een ander.

Gids - Gidsen - tutor

Bescherming en Begeleiding door Gidsen

Je levensbegeleider heeft de taak om jou bij te staan, te sturen en op dingen te wijzen. Dit gaat onder andere door middel van afgeven van signalen.Je levensbegeleider begeleidt en beschermt  jouw tijdens je aardse leven.

Hoofdgids: Je hoofdgids is altijd bij je en heeft als taak je 24 uren per dag en zeven dagen in de week te begeleiden. Een hoofdgids is iemand waar je al eens een leven mee gedeeld hebt en waarmee je een innige band had.
Gidsen worden altijd bijgestaan door andere gidsen. Deze gidsen zijn tijdelijk bij je. Een overleden dierbare kan een tijdelijke gids zijn. Het hangt af van de fase waarin jij je bevindt op dat moment welke tijdelijke gids je hebt. Sommigen kunnen dus meerdere levensjaren bij je zijn en andere gidsen alleen voor een bepaalde situatie.  Gidsen kunnen ook bj je zijn met betrekking tot een thema wat op dat moment speelt.

Gidsen die altijd al bij je zijn ken je in het dagelijkse leven hier op aarde niet persoonlijk. De gids kan wel een god of godin uit de Oudheid zijn. Het kan een aartsengel of iemand uit het verre verleden zoals bijvoorbeeld Mozart of Nostradamus.

Valse gidsen: Daarnaast is het belangrijk je energie en aura regelmatig te reinigen zodat je geen contact hebt met een ‘valse’ gids. Door je regelmatig af te stemmen en te reinigen en  daarbij contact te leggen met je eigen zuivere gids zul je jouw gids ook direct herkennen. Jouw zuivere gids zal nooit geen dingen zeggen die kwetsend zijn voor jou of een ander. Mocht je dit toch eens ervaren dan kun je direct duidelijk maken dat je deze gids geen toestemming hebt gegeven en gebieden elders heen te gaan.

Niets of niemand kan in principe zonder jouw toestemming in jouw energieveld komen of blijven  Het kan natuurlijk voorkomen dat je door vermoeidheid of onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen  even een lek hebt in je aura. Langdurige stress zonder enige vorm van ontspanning of het gebruik van bepaalde medicatie maakt je hiervoor ook kwetsbaarder. Dan is dat direct een duidelijke boodschap aan jezelf dat je jezelf en je energie moet reinigen en op alle verstorende factoren mag letten en hier iets mee mag doen.

https://www.puurmedium.nl/algemeen/meditatie-contact-met-je-begeleider-meester-gids

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)

Synonyms: Chaperon, Coach, Gids, Leidsman, Mentor, Metgezel, Buddy, Beroep, Cavalier, Gezel, Helper, Tutor