Galactische Federatie: De Galactische Federatie, ook wel Galactische Federatie van het Licht, de Confederatie (van Planeten), Interstellaire Alliantie of de Galactische Federatie van Werelden genoemd, is een samenwerkingsverband van ruimte varende beschavingen in onze Melkweg.

Zij bestaat uit honderdduizenden leden en werd miljoenen jaren geleden opgericht. Dit was na een serie oorlogen in het Lyra-sterrenbeeld. De vernietiging die daarbij plaatsvond was voor de overlevenden aanleiding om galactische conflicten voortaan op een vredige manier te proberen op te lossen. Ieder bewoond melkwegstelsel in ons universum heeft een federatie, maar die van ons is volgens bronnen één van de oudste.

Synonyms: buitenaardse beschavingen, melkweg, universum.

 

Galactisch: is een bijvoeglijk naamwoord dat wil zeggen dat het betrekking heeft op een melkwegstelsel uit het Universum. Het Griekse woord galaxias betekent ‘melk’ daar is galactisch/melkweg van afgeleid.

Synonyms: melkwegstelsel, universum

Buitenaards –  buiten de aarde voorkomend. Van buiten de aarde komend of zich daar bevindend. Alles wat onverklaarbaar is kan men buitenaards noemen. Men zoekt al decennia lang naar buitenaards leven. Er zijn wetenschappers die zeggen dat er bewijzen zijn hiervoor en daarbij dat het ook aannemelijk is. Waarom zouden wij alleen zijn in dat grote universum? Er zijn er ook die het allemaal als ‘onzin’ af doen, zoals met zoveel onderwerpen die misschien niet goed bewezen kunnen worden. Er is een heleboel over geschreven en te vinden via allerlei kanalen.

 

Meer weten over dit onderwerp? vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online en je weet Meer! kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

 

https://www.puurmedium.nl/

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: www.puurmedium.nl ®)