Energetisch healen en therapeut

Energetisch: betekent letterlijk vertaald; als iets met energie te maken heeft. Behandelingen als reiki, acupunctuur, healing werken met energie en krachten. Dat zijn energetische behandelingen. Zie ook energie, energetisch healen, energetisch therapeut.

Synonyms: energie, krachten
Energetisch healen: Healing (heling, genezing) door middel van energie. Oude energie die niet meer nodig is verwijderen en te genezen om zo ruimte te maken voor nieuwe, frisse energie..

Synonyms: healing, genezen, energie
Energetisch therapeut: Een energetisch therapeut werkt vanuit een ander mensbeeld dan de reguliere gezondheidszorg. De therapeut kijkt in dit geval op een holistische manier naar de mens. Dat betekent dat alles wat de mens is en meegemaakt heeft als een geheel gezien wordt. De fysieke, emotionele en energetische mens in dit geval. Als er op een of meerdere vlakken blokkades of problemen zijn, worden die allemaal meegenomen in de behandeling voor het genezingsproces. Er wordt gekeken waar deze blokkade of dit probleem vandaan komt, de oorzaak wordt opgezocht en behandelt. Daardoor zullen de andere blokkades/problemen ook genezen. Een energetisch therapeut maakt samen met de cliënt contact met de blokkade of het probleem door middel van de handen of de ademhaling.

 

 

https://mireilleweetmeer.nl/

Synonyms: contact, probleem, blokkade, energetisch, therapie, holistisch