Edelstenen

Edelstenen: zijn zeldzame gesteenten die vanwege hun werking, zeldzaamheid en schoonheid erg in trek zijn. Men gebruikt ze voor sieraden, meditaties, als pendel, in bepaalde formaties in huis of bijvoorbeeld in een kan met water om te drinken. Edelstenen kunnen geslepen worden in cabochon (ronde vormen) of in facet (met verschillende gladde vlakken). Het zijn helende stenen, dit kan op emotioneel gebied zijn, maar ook fysiek hebben zij een genezende werking. Elke steen heeft een andere werking voor een specifieke blokkade of probleem.

Energietrilling van de steen

De kleur en de chemische bestanddelen hebben een lichamelijk therapeutische invloed. Als je de edelsteen draagt op je huid of als sieraad om doet, treedt de steen in werking. Ze worden ook wel kristallen genoemd. Het woord kristal is afgeleid van krystallos, wat Grieks is voor ‘ijs’. In de Oudheid dacht men dat het heldere kristal, vanwege zijn glasachtige uiterlijk, bevroren water was, en het werd daarom voor ‘bevroren water uit de hemel’ of ‘gestold licht’ aangezien. De stenen hebben hun eigen specifieke trilling, kleur en grondstof. Die belangrijk zijn bij het afgeven in energietrilling aan het energiesysteem van mens.Het geloof in edelstenen is voornamelijk gebaseerd op de uitstraling of ‘energietrilling’ ervan. Door middel van Kirlian foto’s (aurafotografie) is bewezen dat stenen ook een energieveld hebben.

 

Vragen over edelstenen? Vraag een Puur Medium® van www.puurmedium.nl kijk in het profiel of er kennis is van edelstenen.

https://www.puurmedium.nl/consulenten

Synonyms: edelstenen, blokkade, helende stenen, genezen, emotioneel, fysiek