Christus energie

Christus energie: Deze energie helpt ons in de Goddelijke ordening te komen. Het is een sterke genezende energie. Christus is de Liefde en het Goddelijke licht in energie. Zie ook afbeeldingen van het licht dat door het harten handen van Christus naar buiten stroomt. De Goddelijke en licht energie doet ons oproepen te gaan staan en onszelf uit ons “lijden” te verlossen.

‘Uitgangspunt’: Dit door onze eigen verantwoordelijkheid te durven nemen en onze blik positief te richten op de schoonheid, de waarheid en de goedheid. We mogen weer leren kijken en ons richten naar het Goddelijke,Paradijselijke en wonderbaarlijke van deze planeet “ onze aarde” (Moeder Gaia). We verbinden ons met de energie vanuit de Bron en hierdoor met de oorspronkelijke energie van de natuurlijke en oorspronkelijke: De Bron, het licht,God, Jaweh of Alāhā. (welke naam u de Drie-Eenheid ook gegeven heeft).
(©bron: Noorderlichtcentrum)

Wat is het christuslicht?

Christuslicht bestaat uit componenten van liefde en licht (prana, chi of ki) die afkomstig zijn uit de Universele Goddelijke Bron. Je kunt merkabaheler worden onafhankelijk of je wel of niet lid bent van een religieuze stroming. Wel dien je het bestaan van een Universele Goddelijke Bron te accepteren.

 

https://mireilleweetmeer.nl/

https://www.puurmedium.nl/consulenten

Synonyms: Christusenergie, goddelijke ordening, Christusbewustzijn, Bronbewustzijn