Celtic Healing – Cerridwen Celtic Healing 

 

Cerridwen Celtic Healing: werkt met zeer oude krachtige Keltische energieën onder de naam ‘De Oude Kracht’. Het gaat hier om een gecombineerde healingstraal van kosmische energie en de energie van Moeder Aarde (de vier elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht). Tijdens de inwijding in De Oude Kracht wordt je eigen innerlijke wijsheid weer in trilling gebracht.

“De Oude Kracht” verschaft je de bouwstenen om een nieuw lichaam van Licht (Graal-lichaam, Grail-body) te ontwikkelen, wanneer je bereid bent aan jezelf te werken en de volledige verantwoording te accepteren voor je spirituele ontwikking en groei.
De energie van “De Oude Kracht” van het systeem Cerridwen Celtic Healing® werkt door in alles wat je doet. Ze zal je in situaties brengen, die nodig zijn om heel te worden. Je maakt kennis met onverwerkte stukjes, die in de diepte van lichaam en geest verborgen liggen. om deze te kunnen healen. Dan kun je worden wie je werkelijk bent “De Oude Kracht is een “Oude Wijsheidsenergie:. Deze haalt de Oude Wijsheid (innerlijk Weten en voelen) die in ieder mens verborgen ligt naar boven.

Hierdoor krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met onverwerkte stukjes die in de diepte van lichaam en geest liggen verborgen. Hierdoor ontdek je ten diepste wie je bent. De Oude Kracht geeft je de bouwstenen om een nieuw voertuig van Licht voor de Nieuwe Tijd te worden. Dit op een voor jouw eigen en unieke wijze. De  Healing staat voor heel worden in jezelf. Van daaruit  kun je een ander healen. Volledig vanuit je eigen intuïtie en inspiratie.

Beweging en Verandering:

Alles is voortdurend in beweging en aan verandering onderhevig. Zo komen er ook steeds nieuwe energieën, trillingen vanuit de Kosmos, de Goddelijke Bron tot ons. Cerridwen Celtic Healing werkt met een nieuwe energie en op een nieuwe manier met Oude Wijsheid om al het bestaande te transformeren.

 

http://www.cerridwenceltichealing.com

https://www.puurmedium.nl

Synonyms:, Oude kracht, moeder Aarde,Oude Wijsheid,The Light of the Ancient