Boogschutter 22 november t/m 20 december

 

Boogschutter 22 november t/m 20 december :  De eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter: visie hebbend en uitdragend, spontaan en tolerant, open en levenslustig, extrovert en sportief, vrijheidslievend idealistisch, optimistisch en rusteloos, eigenwijs en overdreven, weetal en onrealistisch, verkwisten en te veel beloven.

Boogschutter 22 november t/m 20 december Sterrenbeeld/Astrologie

Sagittarius November 22 t / m December 20 The properties of the zodiac Sagittarius: vision having and voicing, spontaneous and tolerant, open and spirited, extrovert and sporty, freedom-idealistic, optimistic and restless, cocky and exaggerated, know-it-and unrealistic, waste and to promise
– Synonyms: Sterrenbeeld, Astrologie, Astroloog, horoscoop, horoscopen, Sagittarius

 

Wat is de beste partner voor de Boogschutter?

Welke horoscoop past het beste bij de Boogschutter? De sterren hebben het (bijna) nooit mis, en volgens hen is de Boogschutter de beste match met zowel de Ram, de Tweelingen als de Leeuw. De avontuurlijke kant van de Ram bezit de Boogschutter volop zodat jullie samen heel wat avonturen kunnen beleven.

Welke kleur past bij de  Boogschutter?

 Paars is de kleur die het beste bij de Boogschutter past. Het is de kleur van spiritualiteit en bewustzijn. Deze kleur zorgt ervoor dat een boogschutter meer open is. Paars zorgt  er ook voor dat de boogschutter gedreven wordt om continu de horizon te verbreden

 

Mireille weet meer; https://mireilleweetmeer.nl/

Consulent Simone heeft als specialisatie spirituele astrologie;https://www.puurmedium.nl/consulent/simone

*copyright tekst: Puur Medium® van ©Mireille Online (tekst is eigendom van ©Puur Medium) en mag alleen vermenigvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)