Aartsengelen – Engelen – Angels – Aartsengelen:

Aartsengelen zijn bijzondere engelen die zeer liefdevolle, machtige onsterfelijke geestelijke wezens van puur bewustzijn. Ze worden niet worden gehinderd door tijd en ruimte. Daarom kunnen engelen ook bij meerdere mensen tegelijk aanwezig zijn om hen te helpen of hen bij te staan. Opperboodschappers worden zij ook wel genoemd.

Zij komen in verschillende religies voor. De meest bekende engelen zijn Gabriel, Michael, Rafael en Uriël. Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel, engel, angel  we te maken hebben. De term Astro Angels wordt vaak gebruik om het astrale van de engelen aan te duiden. Ook heb je verschillende kaartdecks van diverse engelen en heiligen. Ook is er een speciaal kaartendeck met de aardsengelen.

 

 

Aartsengelen - Engelen - Angels - Aartsengelen

 

 

*copyright tekst: Puur Medium®  van ©Mireille Online (tekst is eigendom van Puur Medium®) en mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: © www.puurmedium.nl)
Meer weten over Aardsengelen of Engelen, of wil je weten welke engelen bij jou zijn? Bel met een van onze Puur Medium Consulenten van ©Mireille Online en Weet Meer!
– Synonyms: opperboodschappers, onsterfelijke geestelijke wezens, Puur Bewustzijn