Aap – Chinees dierenriemteken

DE AAP: 9e teken

Positieve eigenschappen AapChinees dierenriemteken : improvisatietalent, sluwheid, stabiliteit, vernuft, leiderscapaciteiten, enthousiasme.

Negatieve eigenschappen: babbelzucht, egocentriciteit, begaat vaak dwaasheden, opportunistisch.

Jaren:1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028, etc.

 

Chinees dierenriemteken Vuur Apen:

Deze Chinese dierenriemteken apen hebben grote dromen en een zakelijke geest. Ze hebben een liefdevol en gelukkig gezin.  Deze apen zijn echter niet tevreden met de realiteit en willen altijd meer avonturen. Ze hebben een opvliegend karakter, maar hun leven verloopt doorgaans soepel met gestage prestaties.

Chinees dierenriemteken Water Apen:

Deze apen zijn slim en houden van aandacht. Het zijn geboren leiders, maar hun arrogantie kan obstakels in hun carrière veroorzaken. Onderwijs en een hoger EQ zijn cruciaal voor succes. Ze zullen ook kans maken op een fortuin in het leven, maar moeten oppassen dat ze niet alles verliezen. 

Chinees dierenriemteken Hout Apen:
Zijn erg creatief en erg enthousiast, maar kunnen moeilijk maat houden.

Yin, link met westers teken Leeuw.

 

Meer weten over dit onderwerp?  vraag een van de medewerkers van Puur Medium® van ©Mireille online! Kijk in het profiel van de consulent of er kennis van is.

 

copyright tekst: ©Puur Medium van ©Mireille Online (tekst mag alleen vermenigdvuldigd/gekopieerd worden met bronvermelding: ©www.puurmedium.nl)