Paragnost Bellen

Waarom een paragnost bellen en  raadplegen? Soms heb je een situatie in je leven waarop je even niet meer weet hoe een situatie in elkaar steekt. Intussen roept een situatie velen vragen bij je op. Je wilt graag dingen weten om helderheid en inzicht te krijgen. Of sta je ondertussen  op een punt in je leven om nieuwe keuzes te maken. Dan is het een fijn idee dat je bij Puur Medium een betrouwbare Paragnost kunt raadplegen voor antwoorden op je vragen.  En nieuwe inzichten te verkrijgen in een situatie.

Daardoor kun je veel inzichten en antwoorden krijgen op zaken die je bezig houden. Natuurlijk is het ook leuk om eens iemand een blik in je toekomst te laten nemen. Is dat mogelijk? Ja, dat is zeker mogelijk! Je kunt via ons platform een telefonisch consult afnemen met een gescreende paragnost.

De paragnosten bij Puur Medium hebben vaak jarenlange praktijkervaring en zijn getraind in hun vak. Meestal hebben zij verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om zich te ontwikkelen om  tot Nederlands beste TOP-PARAGNOSTEN.

Paragnost – Medium Mireille van Rijn
Foto: ©Fons Klappe

Wat is een paragnost:
Een paragnost is een helderwetend, heldervoelend en helderziend persoon die de toekomst kan voorspellen. Een paragnost kan altijd voorspellen maar hoeft geen medium te zijn. Vaak zijn mediums ook paragnosten. Toch hoeft dat niet. Een paragnost kan voorspellen maar als een paragnost geen medium is kan het niet met overledenen communiceren. Andersom kan dit ook het geval zijn. Paragnost en medium zijn twee verschillende specialiteiten. Het is dan ook belangrijk dat je de verschillen weet tussen een medium en een paragnost.

Bekende paragnosten: Paragnost Mireille van Rijn is een van onze bekende paragnosten. Ze is regelmatig te zien in de media, verleent haar medewerking aan bladen zoals ParaVisie Magazine, Spiegelbeeld Magazine met maandelijkse sterrenbeelden Formule 1 Magazine. Ook was zij bij verschillende TV Prgramma’s waaronder o.a.:Linda TV, Life4you, TV Limburg, Omroep Max, Radio5 en  een periode te zien bij een bekend TV Astro programma met bekende Mediums, Paragnosten, helderzienden Astrologen en Kaartleggers.

Een paragnost raadplegen:

Je kunt een paragnost inschakelen als je antwoorden wilt op een bepaalde situatie. Denk daarbij aan bijvoorbeeld aan een relatie en liefde, de vraag hoe de ander in de relatie staat of tot de vraagsteller is een vraag die vaak bij onze paragnosten wordt neergelegd. Ook gevoelige kinderen, kinderen die paranormaal zijn, je eigen spirituele ontwikkeling zijn vraagstukken die je met een paragnost of medium kunt bespreken. Zij kijken graag met je mee en geven in alle eerlijkheid vanuit respect antwoorden op alle vragen.

Denk ook aan een werk-gerelateerde situatie, zoals promotie, ander werk en een andere baan, promotie, hoe loopt een bepaalde situatie verder? Hoe zit het met mijn financiën? Zijn er positieve vooruitzichten op het gebied van werk en of geldzaken. Verhuizen is vaak ook een vraag die mensen stellen aan een paragnost.  Je kunt voor veel verschillende vragen terecht bij een paragnost of medium bij Puur Medium®. De keuze die mensen soms willen maken om zelfstandig ondernemer te gaan worden en wat er in de toekomst eventueel verwacht mag worden.

Goedkoper een paragnost bellen: je kunt onze paragnosten en mediums bellen via ons 0909-9383 nummer of bel goedkoper via ons creditsysteem. Via ons creditsysteem bel je al vanaf € 0,85 ct.p.m

Keuze juiste Paragnost

Kijk ook zeker in het profiel van de spiritueel consulent naar ervaringen van onze bezoekers met de paragnost of het medium. Spreekt de foto en tekst je aan in een profiel dan is dat ook meestal de paragnost of het medium dat resoneert met jouw persoonlijkheid en energie. Tip: Schrijf je vragen van te voren op zodat je niets vergeet tijdens ene telefonisch paranormaal consult. Maak eventueel ook notities tijdens het consult zodat je door de vele nieuwe informatie en antwoorden die je krijgt aangereikt niet zult vergeten en later op je gemak deze nog eens terug kunt lezen.