Medium

Medium: Waarom een medium raadplegen?

Bij Puur Medium® werken verschillende spiritueel specialisten waaronder mediums. Mediums kunnen je bijvoorbeeld helpen met inzicht op een situatie door de energie te lezen van een proces, van jouw ziel, en van een situatie.

 

Aan welke situaties kun je bijvoorbeeld denken voor het bellen met mediums?

Denk als voorbeeld eens aan situaties en vragen zoals: verhuizen, werk, geldzaken, liefde, zielsliefde, tweelingzielen, soulmates, relaties, jouw eigen transformatie en groeiproces. Vervolgens zijn innerlijk kind processen zijn ook een veelvoorkomend thema. Mensen raadplegen zoals gezegd de mediums en paragnosten van Puur Medium® voor de meest uiteenlopende situaties en vragen.  Zodoende dat er bij Puur Medium® verschillende mediums, paragnosten en helderzienden met verschillende disciplines en specialiteiten hun diensten aanbieden.

 

Disciplines:
Omdat dit meestal ook gecombineerd gaat in diciplines, daarmee maakt dat Puur Medium en iedere consulent uniek. Je kunt onze mediums vragen contact te leggen met een dierbare overledene of om een open reading. Men hoeft niet perse om contact met een overledene/ spirit te vragen bij onze mediums.. Iedereen kan een Puur Medium® voor van alles en nog wat raadplegen. Meestal vragen mensen om een open reading en laten zij zich verassen met het geen dat door mag komen. Uiteraard mag en kun je ook met specifieke vragen terecht. Wij adviseren wel om van te voren een lijstje te maken met al jouw vragen, zodat je tijdens een consult niets zult vergeten.

 

Bellen met een medium bij Puur Medium®:

Naast het contact leggen met spirits maken mediums ook contact met jouw ziel, onze mediums  kunnen op zielsniveau een soulreading geven. Door middel van het lezen van je ziel krijg je een soulreading. Daarom spreken dan van een psycic-medium omdat deze de ziel en psyche leest en vertaald.  Zij lezen dan op jouw persoonlijke zielsniveau jouw energie en geven dit in uitleg aan je terug. Zoals bijvoorbeeld zaken die je hebt meegemaakt en je hebben gevormd, zaken die jouw (nog steeds) kunnen blokkeren. Daarnaast kunnen de meeste mediums bijvoorbeeld  de energie van jouw relatie readen en het proces waarin dit verkeerd.

 

Bellen duur?
Je kunt met een kleine 10 minuten bellen al veel te weten komen. Je kunt ons bereiken via 0909-9883 en indien je goedkoper van onze diensten wilt profiteren kun je ons  door middel van ons creditsysteem goedkoper raadplegen met de bedoeling dat je dus goedkoper uit bent voor een Puur consult. De term medium is veelomvattend. Vandaar dat wij jou graag een en ander verder willen uitleggen over verschillende vormen van mediumschap.

 

Een medium bewijst:
Een medium is iemand die contact kan leggen met overleden personen. En zal bewijzen willen leveren dat er daadwerkelijk contact is met een dierbare overledene. Dit zijn bewijzen die het medium niet kan weten maar de ontvanger wel.

 

 

Wat zijn bewijzen?
Zoals bijvoorbeeld dat tante Jannie altijd blauwe oorbellen droeg. Een ander voorbeeld is dat jij en tante Jannie rond jouw 8e jaar was samen naar het park zijn geweest in een blauwe auto. En jullie vervolgens op deze dag ook samen patat gegeten uit een geruite puntzak. Jij had deze dag een roze shirt aan. Deze details kunnen bewijzen zijn die het medium zelf niet kan weten maar de ontvanger direct herkent. Daarentegen is het voor de ontvanger van deze bewijzen op de eerste plaats een geruststelling dat het medium echt is. En dat er daadwerkelijk contact gelegd is.

Op de twee plaatst wil een oprecht puur medium voor zichzelf ook alleen de reading verder voortzetten indien de bewijzen ook daadwerkelijk correct zijn. Bovenstaande zijn voorbeelden voor de beeldvorming om uit te leggen wat een bewijs zou kunnen zijn. Vaak wordt een medium geraadpleegd voor een paranormaal en spiritueel consult om bijvoorbeeld contact te leggen met een overleden persoon. In vaktermen wordt dit een spirit genoemd.

 

Is een medium ook helderziend?
Ook is een medium helderziend en meestal ook helderwetend, heldervoelend, helderhorend. Een medium en een paragnost zijn 2 verschillende dingen. Een paragnost voorspeld toekomst. Een medium kan ook paragnost zijn maar dat hoeft niet. Andersom kan een paragnost ook medium zijn, maar ook dat hoeft niet.

 

Wat is een Trancemedium:
Een trancemedium gaat automatisch en afgestemd in trance. Meestal herinnert het trancemedium na de trance zich niets meer van hetgeen hij of zij heeft doorgegeven. Een transmedium is meestal enorm getraind om dit te kunnen doen. In de trance kan er via het medium een spirit in het medium komen en gebruikt de spirit het medium in trance om te kunnen communiceren.

 

[consulenten]