Helderzienden

Helderzienden: Bij Puur Medium® werken helderzienden, mediums en paragnosten. Een helderziende is iemand die door dingen heen kan kijken. Een helderziend persoon ziet energie, ziet beelden en maakt meestal gebruik van meer heldere specialismes zoals helderhoren en helderweten.

 

Wat is helderzien?
Helderzien is zoals het woord al eigen verteld iemand die puur en helder ziet. Iemand die door illusies heen kan zien. Ook Kan iemand die helderziend is dingen zien, die gaan gebeuren.

Bij Puur Medium® kun je Helderzienden, helderziende mediums, kaartleggers en paragnosten raadplegen. Alle consulenten van Het Puur Medium® platform zijn helderziend.

 

 

 

 

Waarom  helderzienden bellen of raadplegen?
Je kunt helderzienden raadplegen voor alles dat jou bezighoudt. Een helderziend medium of helderziend paragnost of kaartlegger maakt gebruik van zijn of haar gaven in combinatie met helderzien, helderweten en heldervoelen. Hierdoor is het fijn als je een betrouwbare helderziende kunt spreken om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Een  helderziende zal antwoord geven en inzichten in jouw situatie. Een helderziend consult geeft rust en overzicht. Meestal brengt dit ook nieuwe inspiratie met zich mee en soms ook opluchting.

 

TIP: Schrijf voor je een helderziende belt eerst al je vragen op, zodat je zeker weet dat je tijdens een helderziend paranormaal spiritueel consult niets zult vergeten. Meestal worden alle vragen voor dat je deze gesteld hebt al beantwoord in een open helderziend telefonisch consult. Je kunt onze helderzienden telefonisch raadplegen via ons 0909-9383 nummer of via ons creditsysteem. Bellen met credits is meestal voordeliger. Met 10 minuten kun je al een heleboel te weten komen bij onze helderzienden.

[consulenten]

 

Wat kunnen Helderzienden?
Helderzienden kunnen door het helder waarnemen vaak de andere kant van een situatie belichten of jou net even anders naar iets laten kijken waardoor jij bijvoorbeeld weer nieuwe mogelijkheden zult ontdekken. Veel dingen zijn niet zo ingewikkeld als ze op het eerste gezicht lijken en daar is een helderziende  een prachtig hulpmiddel voor om met jou mee te kijken voor inzicht.

 

Helderzienden bij Puur Medium®: Onze helderzienden, en helderziende mediums, paragnosten en kaartleggers zijn zorgvuldig gescreend door Puur Medium®. Zodat jij op een betrouwbaar, puur en oprecht consult kunt rekenen. Vaak hebben onze helderzienden jarenlange praktijkervaring en hebben zijn verschillende opleidingen en trainingen achter de rug om bij Nederlands beste TOP helderziende te horen.

 

Wie of wat gebruikt helderzien?
Een medium, paragnost of kaartlegger maakt altijd gebruik van helderzien. Meestal wordt dit gebruikt in combinatie met bijvoorbeeld een kaartlegging. De kaartlegging is dan een extra ondersteuning en met helderzien krijg je een breder en completer beeld. Op het moment dat bijvoorbeeld een kaartlegger of kaartlegster de kaarten legt, zien ze in één oogopslag en door het duiden van de kaarten in combinaties wat er speelt en waar iets naar toe gaat. Echter is het wel zo dat een helderziende direct bij het leggen van kaarten ook via helderzien zaken doorkrijgt in combinatie met de kaarten.  Zo is dat ook met een medium of paragnost. Men kan geen medium, paragnost zijn zonder ook helderziend te zijn.